Elektronická cigareta - vedlejší účinky?

22
13.4.13 14:31

elektronická cigareta-vedlejší účinky??

Ahoj holky píšu sem, protože sem chodí asi nejvíc lidí… :)
Před dvěma měsíci jsem začala kouřit ecígo protože jsem byla docela silná kuřačka a nedokážu se toho zbavit. Tak jsem přešla na ecígo s tím že si normální nezapálim a postupně se toho zbavim úplně. Už jen kvúli malýmu a sobě…
Takže dva měsíce kouřím jen elektriku… A chtěla bych se zeptat jestli to má někdo taky tak a jesli na sobě nepozorujete nejaký vedlejší účinky?
Přečetla jsem toho spoustu na netu jak to tak neškodí atd…atd…
Ale mám pocit, že co to kouřím, tak hůř spím nemůžu dobu usnout, mám horší pleť tak si říkám že se třeba čistí po těch normálních cigaretách a že se to pak srovná… dělaj se mi docela sem tam afty v puse.
Nekuřačky prosím nepište Vaše názory znám…
Jinak už předem děkuji za názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
13.4.13 14:35

@Rendulik můj muž kouří už přes půl roku ečko, vedlejší příznaky nemá žádný. Já ho čudím taky, ale dávám si klasiku, když jsem zkoušela kouřit jen e, tak mě bolela hlava :nevim: jinak pleť mám pořád jako princezna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2677
@Rendulik píše:
Ahoj holky píšu sem, protože sem chodí asi nejvíc lidí… :)
Před dvěma měsíci jsem začala kouřit ecígo protože jsem byla docela silná kuřačka a nedokážu se toho zbavit. Tak jsem přešla na ecígo s tím že si normální nezapálim a postupně se toho zbavim úplně. Už jen kvúli malýmu a sobě…
Takže dva měsíce kouřím jen elektriku… A chtěla bych se zeptat jestli to má někdo taky tak a jesli na sobě nepozorujete nejaký vedlejší účinky?
Přečetla jsem toho spoustu na netu jak to tak neškodí atd…atd…
Ale mám pocit, že co to kouřím, tak hůř spím nemůžu dobu usnout, mám horší pleť tak si říkám že se třeba čistí po těch normálních cigaretách a že se to pak srovná… dělaj se mi docela sem tam afty v puse.
Nekuřačky prosím nepište Vaše názory znám…
Jinak už předem děkuji za názory…

Nepozoruji - kouřím ji rok a půl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

Ahoj, ego už kouřím dost dlouho a žádný vedlejší účinek jsem na sobě napozorovala :lol: :lol:
Chvilku ti bude trvat než si zvykneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
13.4.13 14:40

Nekouřím, ale chci k věci: Hodně se píše o tom, že náplně do těch e-cigaret nejsou nijak ověřeny a můžou obsahovat kdeco. Prý to může být i docela dost nebezpečné, měly by mít nějaký atest a prodávat se jen v lékárnách jako léčiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 14:40

@AnySs
Kouříš jenom elektronickou nebo si dáš i normální? :think: Znám hodně lidí, co kouří oboje, prostě se od normálního cíga nemůžou odtrhnout, hlavně si toho všímám v restauracích. Celou dobu kouří ego a po jídle hned nasadí normální cigáro nebo při alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.4.13 14:42

Holky díky a ještě mě napadlo jestli to třeba nemůže být liguidem? jaký kouříte? moc dík…
Já kouřím DEKANG je docela levný, tak to třeba může být nějaký hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.4.13 14:42

Ahoj, kouřím ego a taky nic extra nepozoruju… záleží asi i na tom, jaký si kupuješ náplně… někde jsem četla o falešných náplních od větví, že Jsou nebezpečné… ale ty já bych si nekoupila.. měla bych strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.4.13 14:44

Holky a kouříte jen e, nebo si dáte i normální? já ty normální nemůžu odbourat, myslím že i tu bolest hlavy jsem si vsugerovala :think: prostě mi ty cigarety chutnají.

@Cuarentena já myslím že to se dozvíme tak za 10 let, teď je to ještě v začáítcích, a žádná hytparáda to asi nebude ;)

• Citovat
  • Upravit
22
@T.Hololinka píše:
@AnySs
Kouříš jenom elektronickou nebo si dáš i normální? :think: Znám hodně lidí, co kouří oboje, prostě se od normálního cíga nemůžou odtrhnout, hlavně si toho všímám v restauracích. Celou dobu kouří ego a po jídle hned nasadí normální cigáro nebo při alkoholu.

No já jsem někde slyšela, že to prodávají i v nějakých lekárnách. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
@T.Hololinka píše:
@AnySs

Kouřila jsem první půl rok cigarety i s e-cigaretou, ale pak jsem si ze dne na den řekla, že končím s cigaretami a šlo to ze dne na den jen na e-cigaretu, bez normálních :palec: Ani při alkoholu necítím potřebu si zapálit a to jsem byla schopná za večer i krabičku při alkoholu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 14:45
@Rendulik píše:
Holky díky a ještě mě napadlo jestli to třeba nemůže být liguidem? jaký kouříte? moc dík…
Já kouřím DEKANG je docela levný, tak to třeba může být nějaký hnus

Dost lidí Dekang kupuje, mě osobně vůbec nechutná, zkusila jsem 3 náplně a vždy jsem je dala tátovi.
já si kupuji pouze na EJUICE, náplň Premium stojí sice 300kč, ale mě chutná a jsem sní max. spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 14:46

@K.Black
Já jedu jen na EGO a nejvíc mi chutná při kávě, ale dalo mi velkou práci odbourat normální cíga, trvalo to asi 4 měsíce možná 5 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 14:46
@AnySs píše:
Kouřila jsem první půl rok cigarety i s e-cigaretou, ale pak jsem si ze dne na den řekla, že končím s cigaretami a šlo to ze dne na den jen na e-cigaretu, bez normálních :palec: Ani při alkoholu necítím potřebu si zapálit a to jsem byla schopná za večer i krabičku při alkoholu :roll:

Tak takhle to bylo přesně u mě :) Už tu potřebu nemám, ale trvalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.4.13 14:47

@Rendulik já kouřím salubrius… a taky to míchám… v práci si občas dám normální cígo a ani tak
nic nepozoruju… dokonce jsem jedna z těch co to mají v puse furt třeba u PC a tak podobně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný