Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Už zase problémy? nečekáš na právníka na pondělí, co poradí?
@terinka4444
spřízněná duše. Kontaktovala jsem snad půl republiky, RK bankovní ústavy a nikdo se mi neozývá. Já ten barák nechci ani třetinu. Sama jsem v baráku a nehodlám platit za ten ve kterém nebydlím! A navíc, Chci vytřít zrak bratrovi a říct mu at si… No víš co:-)
Kdyby se někdo chytil já to prodám i pod cenou jen abych měla klid
Nikdy jsem o tom neslyšela, řekla bych skorem, že je to taková „lidová průpovídka“
@Brooucinda Spoluvlastníci mají vždy předkupní právo, nejdřív musíš podíl nabídnout jim a pak teprve třetí straně.
Se zkusím v pondělé nakontaktovat s kamarádkou, teď je pryč, dělá už léza u exekutora, třeba by měla nějakou pro tebe hodnotnou informaci. Myslíš, jako že jsou nějaké firmy, co takhle pokoupí třeba jen třetinu domu, jo? Co by s tím jako kdo dělal?
![]()
@mag Samozřejmě. To jsem udělala stokrát.. Neřeším předkupní právo, které je mi bohužel v tomto případě k ničemu, ale zda to jde…
Taky už mi to přijde jako zjevení panny marie
@terinka4444 Čeče nevím, ale jestli to chtěl budu jim líbat nožky
Prýý co jsem slyšela, že to zkupují aby mohli deptat ostatní majitele a tím docílit odkoupení od všech. Co je na tom pravdy:?!
To bys byla moc hodná. Já už jsem z toho nemocná.. ![]()
Zeptám se jí a v pondělí napíšu, hlavu vzhůru, konečně dorazilo jarooooo
@terinka4444 No jo, jaro mi ve vraždě nepomůže
A peníze z nebe taky nepadou
Nepomůže, ale rozmrzne země, lépe se ti bude zakopávat mrtvola
to už je blbej humor.
Hele a ty prostě musíš za ten barák něco platit? A co jako? Krom daně z nemovitosti, co mě tak napadla. A soud by to přeci časem vyřešil za pár let.
@Brooucinda píše:
@terinka4444 No jo, jaro mi ve vraždě nepomůže![]()
A peníze z nebe taky nepadou
@terinka4444 C
Jo platíš, elektriku, vodu a tu daň. Po pár letech propadlou střechu, ztrouchnivělý okna, případně sousedům zeď, jelikož jsou na něj napojený..
Tak o peníze tolik nejde. Spíš o to, že tam nechci jezdit, chodit a usínat každý den s tím, co se tam stane a že je to pořád (i když z části) moje..
A co třeba vyzkoušet… U nás chodí docela často do schránky letáky „koupím dům či byt v této lokalitě“ (zaplatí dluhy, a i jiné problémy vyřeší) Jestli to třeba není takto i u Vás
To by třeba Váš problém vyřešilo ![]()
@Annyyy To je dobrý nápad
Ty jo, děkuju!!! Ted jen to někde vidět
Díky
@Annyyy píše:
A co třeba vyzkoušet… U nás chodí docela často do schránky letáky „koupím dům či byt v této lokalitě“ (zaplatí dluhy, a i jiné problémy vyřeší) Jestli to třeba není takto i u VásTo by třeba Váš problém vyřešilo
Když ti kupující mají většinou na mysli celý dům ![]()
@Brooucinda Obávám se, že s prodejem 1/3 budeš mít velký problém, ono logicky vzato, kdo by to chtěl
leda pokud máš nějakého dobrého kamaráda, který by mohl hrát vážného zájemce a „podezřelé individuum“ tak by to třeba přesvědčilo zbylé spoluvlastníky, že mají využít svého předkupního práva.
Ahoj. Vlastním jednu třetinu domu z pozůstalosti. Zjistila jsem, že existují instituce, které vykupují právě takovéto nemovitosti. Ale nikdo neví kdo ani kontakt. Pouze mi všichni řikají at kontaktutju a bla bla bla. Nevim koho a celé republice psat nehodlám.
Máte někdo s tímto zkušenost?