Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mam asi rok digitalní budík a ještě se v tom nevyznám. Nedevno se „sám“ nařidil na zvonění a v nejnevhodnější dobu zazvonil. Vubec jsem nevěděla jak ho vypnout, vždy jsem ho vypla a zvonil znovu.Toto opravdu neumim, poradíte? Vzadu je šipka dny v tydnu a pořadí týdne, dalši šipka nic nedělá, mode asi teplota, wrue, nebo tak nějak stupně f a celsia, a alarm a to je nejhorší, i když to vypnu a budiky tam nejsou, stejně zvoní. Žadný navod k tomu nemam a ani tu nevidim značku
A co je to za značku? Najdi si na netu návod od výrobce.
Jinak bych asi vytáhla baterii a doufala, že se vše vyresetuje. Teď mě ještě napadá, třeba tam máš i resetovací tlačítko a půjde to tím.
Opředpokladam, že je to nějakej šmejd, dostala jsem ho k něčemu. Značka na tom neni, nevim podle čeho to najdu.
VČERA SI MALEJ HRÁL S HODINAMA A RÁNO V 6 MI ZVONIL BUDÍK, ZVONÍ PO 4 MINUTÁCH, I KDYŽ SI MYSLÍM, ŽE JSEM HO VYPLA. POTOM JSEM VYNDALA BATERKY, VLOŽILA ZPĚT A UŽ HO NEZAPNU. PROSÍM O RADY. DÍK
Vzadu jsou takové dva malé a velké motýlci. Ten levý motýlek je na natahování hodin. Pravý na natahování budíku ![]()
@pavld Tady nejsou, je tu tlačítko alarm, to zmačknu a vidím na displeji zvonky, ale nebyli tam určitě a zvonilo to.