Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Velmi uvažuji o koupi rostoucí postýlky Scarlett Alexandra. Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s postýlkami Scarlett a jestli by se našla třeba i majitelka konkrétně tohoto druhu. Děkuji ![]()
Postýlka má rozměry 140×70, stahovací bok a válendovou bočnici.
Přidávám odkaz: http://www.matulda.cz/detail.php?…
S touto postýlkou konkrétně zkušenosti nemám, ale od stejné firmy máme Alenku (i s potahem na matraci a matrací) a spokojení jsme moc. Postýlka je bytelná hodně, syn má 15kg, dělá tam kolikrát psí kusy a drží, není to nějaký brak. Fajn je ten jejich stahovací mechanismus u bočnice, ten dítě samo dolů nedá i kdyby stokrát chtělo. Takže Scarlett za sebe obecně doporučuji.
@gabi.design jéé děkuji! Chci právě něco kvalitního, syn dělá v postýlce také psí kusy. Má postýlku po mě, takže starou víc než 25 let
Ale chceme nový pokojík a tahle postýlka mi přijde fajn, jelikož ještě musí být v postýlce, ale pak mu z ní mohu udělat postel právě s tou bočnicí, aby z ní nepadal. Takže mám pocit, že nějakou dobu tahle postýlka vydrží ![]()
My koupili tuto postýlku nedávno pro 8 měsíční dcerku. Postýlka se mi moc líbila, hlavně ta kombinace veliká postýlka se stahovací bočnicí a možností předělat ji na postel se zábranou. Je opravdu veliká a kvalitní. Ten systém stahování je snadný. Dolů musíte jen oddělat na obou stranách zábrany a bočnici stáhnete, nahoru už to jde samo, nemusíte se zábranami nic dělat. Já ji chtěla i proto, že budeme mít druhý přírůstek a děti budou od sebe 16 měsíců. A jelikož dcerka sama v postýlce neusne, musíme ji před spaním chvíli chovat a pak ji dát do postýlky, tak jsem chtěla postýlku se stahovací bočnicí, abych ji tam vůbec s břichem byla schopná dát:o) A všechny ostatní postýlky, co se dělají se stahovací bočnicí, jsou v menším rozměru. Takže volba byla jasná. S postýlkou jsem opravdu spokojená, neměnila bych. Na fotce pod tím plyšákem, je schovaná dcerka:o)) Hraje si s plyšákem
)