Kam dát prvňákovi čip na obědy?

327
23.8.16 11:46

Kam dát prvňákovi čip na obědy?

Zeptám se zkušenějších. Dostali jsme ve škole čip na obědy. Je kulatý a ne nějak extra velký. Je na něm očko, takže se dá přidělat třeba ke klíčům, ale ty zatím dcera mít nebude a tak se chci zeptat, kam jí ho dát, aby ho neztratila…?
Dík za odpovědi a pardon za „blbou“ otázku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102697
23.8.16 11:47

@Janička10 Jako přívěšek na krk? Nebo k tomu přidělat oblíbeného plyšáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
23.8.16 11:52

Na peněžence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
23.8.16 11:54

U nás ve skole deti pri vyučování na krku nic mit nesmí. Deti ho maji na karabine na klice v bocni kapse v aktovce. Čip platí i na vstup a odchod ze školy, musi si ho vytáhnout schovat.Ja s tím souhlasím a na krk jim to proste nedovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.8.16 11:54

Na šňůrku na krk ;) a nebo mu pořiď takovou tu peněženčičku na krk, to u nás nyní mezi malými školáky frčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102697
23.8.16 11:58
@JayLee píše:
presne tak u nas to není zakazany ale je to hodne nebezpecny a i neprakticky ;) takze nase mala to ma vicemene jako ty jak pises jak jsem napsala ja nize ;)

Tak záleží na čem to má, pokud třeba na nějakém řetízku, tak tam není nebezpečnost skoro žádná. Praktičnost záleží na umístění čtečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.8.16 11:58

Ideální šňůrka na krk a hned od začátku ho naučit, která konkrétní kapsička v aktovce slouží pro uložení čipu, takže před obědem dají na krk a jdou do jídelny, po obědě v družině opět ukládají do aktovek. Po celou dobu jídla to mají na krku, jak to nebudou mít na krku, ale volně v ruce, zákonitě to někdy někde nechají položené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102697
23.8.16 12:06

@JayLee Jako fakt si nepamatuju svoji první třídu, to jsem asi nic nenosila, ale později jsem určitě řetízek na TV nesundavala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
23.8.16 12:11
@j.a.n.i1 píše:
@JayLee Jako fakt si nepamatuju svoji první třídu, to jsem asi nic nenosila, ale později jsem určitě řetízek na TV nesundavala :think:

To by tě naše tělocvikářka hnala :mrgreen: u nás musely dolů i naušnice, všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
23.8.16 12:22
@JayLee píše:
8o 8o coze az tak? :think: :nevim: u nas to smi mit jen zadny ty tkaničky na krku no :nevim:

Na ZŠ úplně všechno, na SŠ se směly ponechat jenom ty malinkaté pecky (pokud vzadu moc nevyčnívaly, jinak taky) :lol: měla problém i s takovýma těma napevno předělanýma náramkama, jak nejdou sundat dokud se neroztrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.8.16 12:48

Tak u nás nemají čip, ale kartu na oběd, je v plastovém průhledném obalu se šňůrkou. Z aktovky vyndají pouze když jdou do jídelny a pak zase zpět do aktovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102697
23.8.16 13:49

@Nimie Tak delsi nausnice chapu, tam je to jasny, privesky na šňůře taky, ale treba u retizku mi smysl zcela unika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
23.8.16 14:05
@j.a.n.i1 píše:
@Nimie Tak delsi nausnice chapu, tam je to jasny, privesky na šňůře taky, ale treba u retizku mi smysl zcela unika.

Možnost udušení prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102697
23.8.16 14:44
@Nimie píše:
Možnost udušení prý.

Takovy retizek bych chtela videt, moje zkusenost je takova, ze i sakra silny praskne, nez clovek zaregistruje, ze se nekde chytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
23.8.16 14:47
@j.a.n.i1 píše:
Takovy retizek bych chtela videt, moje zkusenost je takova, ze i sakra silny praskne, nez clovek zaregistruje, ze se nekde chytil.

Náramek tě taky neuškrtí a taky jsme je nesměli mít :) já za to nemůžu, já si ty pravidla nevymyslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí