Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, doporučíte prodejnu v Praze s velkým výběrem kočárků na skladě? Googluju a koukám na videa, ale žádný se mi nelíbí
a tak bych chtěla prodejnu, kde mají fakt hodně modelů a značek. Zatím mám tip na Malvík, Trendy Baby..
Děkuji
@Púpava 91 my tenkrát byli v aaakocarky v Kobylisích. Menší prodejna, ale ochotne paní. Malvik byl za trest. Ten přístup prodavaček - nikdo se o vás nezajímá i když měli prázdno. Na přímý dotaz - jo, támhle, u všeho jsou popisky… vylozene proklientsky přístup ![]()
Nám vše krásně vysvětlili a poradili v Trendy baby v Michli a v Malvíkovi na Pankráci. O Feedu pomlčím, ale vše jen o konkrétních lidech samozřejmě
A pak ještě Dětský růžek na Smíchově, malá prodejnička, ale taky tam toho mají dost a jsou ochotní.
@hospodki píše:
@Púpava 91 my tenkrát byli v aaakocarky v Kobylisích. Menší prodejna, ale ochotne paní. Malvik byl za trest. Ten přístup prodavaček - nikdo se o vás nezajímá i když měli prázdno. Na přímý dotaz - jo, támhle, u všeho jsou popisky… vylozene proklientsky přístup
My jezdime do Malvika - Jirny a tohle neznam. Ochotna obsluha, hned vse ukazou, zavedou, byli jsme uz vicekrat a nikdy nebyl problem. ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi a chci doporučit prodejnu Trendy Baby (Praha 4 - Michle). Mají otevřeno každý den od 9:00 do 19:00, personál neskutečně milý, se vším vám poradí.
Kočárky si můžete jet vyzkoušet i ven na skutečný terén a co mě oslovilo úplně nejvíc bylo to, že po složení zálohy vám dokonce zapůjčí kočárek domů. Toho jsme totiž rádi využili kvůli nutnosti vyzkoušet, zda se nám kočárek vleze do výtahu (a ještěže tak - nevešel se). Půjčili jsme si 2 a vraceli je ještě ten den. Vše proběhlo úplně bez problému.
Výběr mají taky slušný. Takže opravdu hodně doporučuji.