Kam do školky?

22.11.16 11:41

Kam do školky?

Zdravím hledám vhodnou školku pro malého tak se jdu poptam sem. Budu ráda za každou odpověd :) školku v Praze 5 a okolí.

Příspěvek upraven 22.11.16 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
22.11.16 11:45

Omlouvám se za rýpnutí, ale ty budeš z Prahy, ne? žes nenapsala v jaké lokalitě. Ono je pěkné, když ti napíšu, že jsem spokojená s tou naší u nás v Horní Dolní, k čemu ti to ale bude, když jsi třeba - a tos nenapsala - z druhého konce republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.11.16 11:48

Jo u nas na Praze vychod je skolka bezva, ale musis mit v nasi obci trvale bydliste. To jsem ti pomohla co? :P @Janicka585

• Citovat
  • Upravit
22.11.16 11:50

To se omlouvám :? Jsem z prahy 5 takže nejlépe někde tam v okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.11.16 11:54
@Janicka585 píše:
To se omlouvám :? Jsem z prahy 5 takže nejlépe někde tam v okolí :)

uprav nadpis diskuse.

• Citovat
  • Upravit
5724
22.11.16 11:55

Anicka565 a Janicka585, dobrý, holky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.11.16 11:57

Takže to tu poněkud smrdí reklamou, což? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
22.11.16 12:06
@WaIl píše:
Anicka565 a Janicka585, dobrý, holky.. :lol:

Taky me to trklo, je to takovy nenapadny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.16 12:11
@anivbl píše:
Taky me to trklo, je to takovy nenapadny :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.11.16 12:13

Příště by to chtělo trochu víc fantazie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.11.16 13:05

@Hanka1 u nás dávají fotky na svůj web ale ten je veřejný. Na začátku roku vždy rodiče podepisují papír, zda souhlasí s focením a zveřejňováním fotek (na webu, v místních novinách…) nebo nesouhlasí. Vloni tam byla jedna jediná matka co nesouhlasila a chudák kluk. To bylo na vÿletě,,tak děti jdeme se fotit a Adámek se postaví tamhle protože on se fotit nesmí'' to samý karneval, akce školky, bylo mi kluka líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.11.16 13:30
@luloinka píše:
@Hanka1 u nás dávají fotky na svůj web ale ten je veřejný. Na začátku roku vždy rodiče podepisují papír, zda souhlasí s focením a zveřejňováním fotek (na webu, v místních novinách…) nebo nesouhlasí. Vloni tam byla jedna jediná matka co nesouhlasila a chudák kluk. To bylo na vÿletě,,tak děti jdeme se fotit a Adámek se postaví tamhle protože on se fotit nesmí'' to samý karneval, akce školky, bylo mi kluka líto.

to je u nas samozrejme taky, mne osobne vadi Facebook. A ver, ze nekdo ma s verejnym sdilenim fotek ditete vazny duvod. Ve skole u deti je par deti rozvedenych rodicu, z niz jeden si to proste nepreje. Chytra ucitelka si s tim poradi i tak, zvlast v dobe digitalnich fotaku a nemusi kluka stigmatizovat nefocenim…

• Citovat
  • Upravit
5724
22.11.16 13:35
@luloinka píše:
@Hanka1 u nás dávají fotky na svůj web ale ten je veřejný. Na začátku roku vždy rodiče podepisují papír, zda souhlasí s focením a zveřejňováním fotek (na webu, v místních novinách…) nebo nesouhlasí. Vloni tam byla jedna jediná matka co nesouhlasila a chudák kluk. To bylo na vÿletě,,tak děti jdeme se fotit a Adámek se postaví tamhle protože on se fotit nesmí'' to samý karneval, akce školky, bylo mi kluka líto.

Tak když je učitelka neschopná nahrávat fotky někam pod heslo..tak holt chudák kluk. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.11.16 14:06

@Hanka1 tak kvůli jedné jediné se přece nebudou omezovat ostatní. Ty fotky se pak i dávají na nástěnku a rodiče si napíšou čísla co chtějí objednat. Dcera má takhle z loňska asi 60 fotek. Ten kluk měl jen společnou na konci roku. Jednou asi matince poděkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.11.16 14:08

@WaIl jj jednou asi matince poděkuje. Kvůli jedné trhlé ženské se přece nebude zakládat nový web nebo se heslovat, když zbylých 130 rodičů s tím nemá problém.
Edit. A nemělo s tím nikdy problém ani stovky rodičů v minulosti, jejichž děti tam chodili před námi. Ten web tam má fotky i z roku 2004 tuším. Tak možná i tisíce rodičů za tu dobu :think: ředitelka sama ríkala, že s tímto se ještě nikdy nesetkala.

Příspěvek upraven 22.11.16 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin