Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím hledám vhodnou školku pro malého tak se jdu poptam sem. Budu ráda za každou odpověd
školku v Praze 5 a okolí.
Příspěvek upraven 22.11.16 v 11:56
Omlouvám se za rýpnutí, ale ty budeš z Prahy, ne? žes nenapsala v jaké lokalitě. Ono je pěkné, když ti napíšu, že jsem spokojená s tou naší u nás v Horní Dolní, k čemu ti to ale bude, když jsi třeba - a tos nenapsala - z druhého konce republiky.
Jo u nas na Praze vychod je skolka bezva, ale musis mit v nasi obci trvale bydliste. To jsem ti pomohla co?
@Janicka585
To se omlouvám
Jsem z prahy 5 takže nejlépe někde tam v okolí ![]()
@Janicka585 píše:
To se omlouvámJsem z prahy 5 takže nejlépe někde tam v okolí
uprav nadpis diskuse.
@WaIl píše:
Anicka565 a Janicka585, dobrý, holky..
Taky me to trklo, je to takovy nenapadny ![]()
@Hanka1 u nás dávají fotky na svůj web ale ten je veřejný. Na začátku roku vždy rodiče podepisují papír, zda souhlasí s focením a zveřejňováním fotek (na webu, v místních novinách…) nebo nesouhlasí. Vloni tam byla jedna jediná matka co nesouhlasila a chudák kluk. To bylo na vÿletě,,tak děti jdeme se fotit a Adámek se postaví tamhle protože on se fotit nesmí'' to samý karneval, akce školky, bylo mi kluka líto.
@luloinka píše:
@Hanka1 u nás dávají fotky na svůj web ale ten je veřejný. Na začátku roku vždy rodiče podepisují papír, zda souhlasí s focením a zveřejňováním fotek (na webu, v místních novinách…) nebo nesouhlasí. Vloni tam byla jedna jediná matka co nesouhlasila a chudák kluk. To bylo na vÿletě,,tak děti jdeme se fotit a Adámek se postaví tamhle protože on se fotit nesmí'' to samý karneval, akce školky, bylo mi kluka líto.
to je u nas samozrejme taky, mne osobne vadi Facebook. A ver, ze nekdo ma s verejnym sdilenim fotek ditete vazny duvod. Ve skole u deti je par deti rozvedenych rodicu, z niz jeden si to proste nepreje. Chytra ucitelka si s tim poradi i tak, zvlast v dobe digitalnich fotaku a nemusi kluka stigmatizovat nefocenim…
@luloinka píše:
Tak když je učitelka neschopná nahrávat fotky někam pod heslo..tak holt chudák kluk. ![]()
@Hanka1 tak kvůli jedné jediné se přece nebudou omezovat ostatní. Ty fotky se pak i dávají na nástěnku a rodiče si napíšou čísla co chtějí objednat. Dcera má takhle z loňska asi 60 fotek. Ten kluk měl jen společnou na konci roku. Jednou asi matince poděkuje…
@WaIl jj jednou asi matince poděkuje. Kvůli jedné trhlé ženské se přece nebude zakládat nový web nebo se heslovat, když zbylých 130 rodičů s tím nemá problém.
Edit. A nemělo s tím nikdy problém ani stovky rodičů v minulosti, jejichž děti tam chodili před námi. Ten web tam má fotky i z roku 2004 tuším. Tak možná i tisíce rodičů za tu dobu
ředitelka sama ríkala, že s tímto se ještě nikdy nesetkala.
Příspěvek upraven 22.11.16 v 14:12
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.