Kam k vodě - Moravskoslezský kraj

1307
22.6.16 09:04

Kam k vode Moravskoslezsky kraj

Zdravim :mavam: chtela jsem se poptat na tipy, kde stravit avizovane sobotni horka. Nejsme priznivci precpanych koupalist, idealne nejake dobre misto u vody, kde nebude hlava na hlave. Treba na Terlicke prehrade nebo Zermanicich. Jestli mate v oblibe nejaky klidne misto, tak sem s nim :mrgreen: Jinak manzel dava prednost rece, treba splav na Moravce, takze tipy na takova mista bych taky uvitala. Splav na Moravce ma tu vyhodu, ze hned u neho je hospudka… Predem dekuji :kytka:

Příspěvek upraven 22.06.16 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
22.6.16 09:06

Za mě jen Větřkovice, loni byla čistá voda, málo lidí… Žermanice jsou proti tomu hnus.

• Citovat
  • Upravit
72725
22.6.16 09:08

@Spenata moc si nevybereš.. přehrad dost, nejčistší mi přijde Těrlicko :nevim: ale nepočítej s tím, že budete někde soukromničit, to fakt nehrozí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
22.6.16 09:09

Větřkovice, nejlépe zezadu od Hukvald, projít pěšky kus po louce. Parkuje se na lesní cestičce, moc míst k parkování tam není. Z druhé strany je normální velké parkoviště a dost lidí, ale dá se to projít právě úplně dozadu - takže nenechat se odradit a jít až na konec přehrady, tam je lidí méně, občas nějaký rybář. Lidí se právě zdržují u „oficiálního vchodu“ u parkoviště, protože je tam stánek s občerstvením a wc kabinky. Vzadu to není. A pozor, naproti jsou naturalisti, nejsou moc vidět, je to dálka, ale pokud jezdíte na člunu a nechcete, aby dítko něco zahlédlo, tak se moc nepřibližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
22.6.16 09:10

@Nafrněná dekuji za tip, tam jsme nikdy nebyli. Nenapsala bys, prosim, konkretni misto? Je tam treba nejaky stanek s obcerstvenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
22.6.16 09:11

@Apaji parada!!! Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
22.6.16 09:11
@Spenata píše:
@Nafrněná dekuji za tip, tam jsme nikdy nebyli. Nenapsala bys, prosim, konkretni misto? Je tam treba nejaky stanek s obcerstvenim?

my parkujeme vždy na placeném parkovišti asi za 30 Kč, je to pak 5 min pěšky, je tam stánek s občerstvením i pivo, zmrzlina… vše super! kvalita vody taky super i letos jak se tak koukám

• Citovat
  • Upravit
1307
22.6.16 09:12

@Nafrněná dik! oteviraji se prede mnou nove obzory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
22.6.16 09:13
@Spenata píše:
@Nafrněná dik! oteviraji se prede mnou nove obzory :mrgreen:

budeš totálně nadšená, dovedla jsem tam loni plno lidí a všichni čuměli a nechápali proč to tam neznali dříve.. ale zas je super že to není tak známé, fakt tam není moc lidí a to jsme tam byli v ty nejhorší dny…

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
22.6.16 09:16

@Apaji haha to jsem nevěděla že tam jsou, to se pojedu podívat na tom člunu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1307
22.6.16 09:18

@Nafrněná tesim se a jsem zvedava, jeste aby to proslo schvalovacim rizenim u manzela :mrgreen: a teda pokud to chapu dobre, vy chodite do te oficialni casti, jak zminuje Apaji, ze tam byva narvano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
22.6.16 09:19

@Nafrněná
A vezmi si dalekohled nebo alespoň divadelní kukátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
22.6.16 09:21
@Spenata píše:
@Nafrněná tesim se a jsem zvedava, jeste aby to proslo schvalovacim rizenim u manzela :mrgreen: a teda pokud to chapu dobre, vy chodite do te oficialni casti, jak zminuje Apaji, ze tam byva narvano?

jj chodíme, jako oproti tomu že na té druhé straně není nikdo, tak tam asi narváno je, ale mi teda nepřipadá, co mám fotky tak jsme tam byli vždy sami i ve vodě.. vůbec se to nedá srovnat s tím kolik lidí bývá i u té řeky. Však za pokus nic nedáte :-))

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
22.6.16 09:21
@Apaji píše:
@Nafrněná
A vezmi si dalekohled nebo alespoň divadelní kukátko :mrgreen:
:mrgreen: super
  • Citovat
  • Upravit
5455
22.6.16 09:24

@Spenata

No, na můj vkus totiž bývá narváno všude, kde jsou více než 3 lidi :oops: ;) Už jsem na Větřkovicích dlouho nebyla - na podzim na procházce, ale ne v sezóně koupat. Teď máme bazén na zahradě a stejně jsem v něm nejraději, když je dcera ráno ve škole nebo pryč a manžel v práci. Ne, že by mi vadili, ale ještě raději jsem v něm úplně sama. Ale já jsem extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.