Kam na celodenní vylet?

269
30.8.16 08:49

Kam na celodenní vylet?

Holky, kam na celodenní výlet v jihočeském kraji? :nevim: Už jsme byli na několika mistech a nic mě teď nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
30.8.16 09:10

Lipno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.8.16 09:27

Nové Hrady a okolí (Terčino Údolí, hrad, Dobrá Voda, výšlap na Kraví Horu a Vysokou)
Třeboňsko, Kleť - dá se spojit i s návštěvou hvězdárny, ale je potřeba si to ověřit předem), Jindřichův Hradec a okolí, hezký je výlet na Šumavu na Třístoličník podle Schwarzenberského kanálu a Plešného jezera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.8.16 09:31

Ještě mě napadá Dívčí Kámen a Třísov, pro nás je to s dětmi většinou celodenní výlet, pro zdatnější se to dá spojit třeba s tou Kletí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.16 09:54

@malinika Kleť, Dívčí kámen, Plešné jezero, Schwarzenbersky kanál, Dobrou Vodu, Tercino údolí už máme za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.8.16 10:08

@terezkakol Tak pak zbývá ta Třeboň, případně jindřichův Hradec, Hluboká, napadají mě ještě Červená Blata, hezká procházka je kolem Římova - Křížová cesta…a nebo se pak vydat trochu „severněji“ - např. Blatná, Červená Lhota, na výlet s dětmi (ale nejen s nimi) je vynikající Zeměráj u Kovářova, pak stojí za návštěvu Chýnovské jeskyně…je toho spousta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.