Vodní svět Kolín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vodni svet Kolin
Byl jste nekdo v Koline ve Vodnim svete? Je moznost byt venku a zaroven jit dovnitr do aquaparku? Mame trimesicni mimino, takze bych potrebovala byt s nim venku na dece a mit po ruce kocar a zaroven se potrebujeme poradne vsichni osprchovat, od zitra u nas nepotece voda. Tak me napadlo spojit prijemne s uzitecnym, ma byt krasne
dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
ano, průchozí to je, ale musíte si koupit lístky do toho vnitřního aquaparku. Pokud byste si koupili jen na plovárnu, dovnitř se nedostanete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, diky za info. Hned je svet veselejsi, kdyz vim ze se o vikendu dostanu k vode, ta odstavka je hrozna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu, nás to taky zasáhne a docela se toho děsím
. Jsme holt rozmazlení, no
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dujana píše:
@anivblChápu, nás to taky zasáhne a docela se toho děsím. Jsme holt rozmazlení, no
.
Tak jestli nejsme sousedky
tech pet dni nejak prezijeme, ale bojim se, aby to nakonec nebylo na dyl. Presne pred dvema lety jsem prisla domu z porodnice s prvorozenou a zrovna vypli vodu. Po tydnu ji pustili, po dalsim tydnu rekli, ze ta voda je zavadna a asi tri tydny to jeste trvalo. To bylo hrozny, ted uz mam za sebou aspon sestinedeli, takze holt zatneme zuby. Dneska peru, varim, uklizim, vecer naposled vydrhnu deti i sebe a pak napustim vanu. Ale co me dostalo, je prohlaseni veolie, ze maji malo cisteten, tak at je pry moc nevyuzivame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolila jsem se podívat na Tvůj profil, ale z toho tedy nezjistím, jestli nejsme sousedky
. Nicméně aspoň v rámci městských částí je to velmi pravděpodobné
. Taky jsem krátce po 6nedělí, tak jsem ráda, že aspoň toto jsem „stihla“, ale jinak to se třema dětma, z nichž dvě se dožadují každovečerní dlouhé cachtačky, bude zajímavý
. Prohlášení Veolie je fakt nesmírně vtipné, to se jim povedlo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dujana píše:
@anivblDovolila jsem se podívat na Tvůj profil, ale z toho tedy nezjistím, jestli nejsme sousedky. Nicméně aspoň v rámci městských částí je to velmi pravděpodobné
. Taky jsem krátce po 6nedělí, tak jsem ráda, že aspoň toto jsem „stihla“, ale jinak to se třema dětma, z nichž dvě se dožadují každovečerní dlouhé cachtačky, bude zajímavý
. Prohlášení Veolie je fakt nesmírně vtipné, to se jim povedlo
.
Ja jsem z Ujezdu n. L.
moje starsi taky miluje cachtacky, tak se aspon vyradi v tom aquaparku. Manzel s ni jinak chodi do Hloubetina a nikdy ji nemuze dostat z vody. A to tak pred pul rokem vodu nesnasela, je zajimavy jak se to u nich rychle meni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anivbl píše:
Ja jsem z Ujezdu n. L.
Tak to je dost možné, že jsme sousedky nejen v rámci městských částí
.
My do toho Kolína jezdíme s klukama docela často a vždycky si to tam užijou. Musíme je násilím odtáhnout i po třeba šesti hodinách, kdy my už únavou padáme na ústa
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dujana píše:
Tak to je dost možné, že jsme sousedky nejen v rámci městských částí.My do toho Kolína jezdíme s klukama docela často a vždycky si to tam užijou. Musíme je násilím odtáhnout i po třeba šesti hodinách, kdy my už únavou padáme na ústa
.
My jsme z Rohozniku. Do kolina s nama jezdili nasi, kdyz jsem byla dite, ale jak je z toho aquapark, tak jsme tam jeste nebyli. Tesim se, letos jsme u vody vubec nebyli, preci jen mala na to byla jeste moc mala a dikybohu vedra taky moc nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anivbl píše:
My jsme z Rohozniku.
No, tak čím víc to upřesňuješ, tím víc jsem zvědavá, kde až se to sousedství zastaví
.
Myslím, že v Kolíně si to užijete. My to tam máme rádi. Oproti Čestlicím je to takové rodinné, menší, klidnější, ale na vyblbnutí dětí naprosto dostačující
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.