Další pěkná hřiště v Praze
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mezi OC Chodov a Lidlem ve Vojtiskove ulici je celkem fajn hriste. Mam rocni, tak toho nemam moc objeto a rada se budu inspirovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hládkov je fajn, vhodné při hezkém počasí, jsou tam vodní prvky (ty jsou i na Gutovce a prý nově i někde v malešickém parku) a o kus dál chodníček pro bosé nohy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já objevila moc hezké stránky s dětskými hřišti: Www.venkazdyden.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Britana píše:
Folimanka, na Praze píše: Více
To vypadá moc hezky, přidávám do výletního seznamu, díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@PetraBM píše:
Ahoj, já objevila moc hezké stránky s dětskými hřišti: Www.venkazdyden.cz
Já mám ráda stránky hristepraha.cz , akorát že na mapě hřišť mají pouze ta profláknutější.
- Citovat
- Upravit
Jinak všem moc děkuju za tipy. Postupně to prozkoumám a snad vyberu ještě něco dalšího.
- Citovat
- Upravit
Hledám místo v Praze, kam zítra s dětmi na defacto půl den.
Bydlím u Park Zahrádky, a je tam skvělý hřiště, kde je WC, aktuálně otevřený stánek s občerstvením, otevřené kluziště. Pro kočárky, kola, odrážedla je tam i hezká procházka.
My to tam máme prochozený skrz na skrz. Ráda bych znala podobné místo někde jinde, ideálně dojezd MHD, klidně na druhé straně Prahy, ať se furt nemotáme na P 8,9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušeli jste ten park pod Libeňským zámkem? Tam je pěkná cesta i pro kola až v podstatě do Tróji. Jen je to kolem Vltavy, jestli se nebojíš, že by ti tam mohly děti běhat až k řece. Jinak chodíme rádi na Černý Most do Čeňku, většinou to projdeme až do Počernic. Tam občerstvení je, ale jestli bude teď otevřené, to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše:
Hledám místo v Praze, kam zítra s dětmi na defacto půl den.
Bydlím u Park Zahrádky, a je tam skvělý hřiště, kde je WC, aktuálně otevřený stánek s občerstvením, otevřené kluziště. Pro kočárky, kola, odrážedla je tam i hezká procházka.
My to tam máme prochozený skrz na skrz. Ráda bych znala podobné místo někde jinde, ideálně dojezd MHD, klidně na druhé straně Prahy, ať se furt nemotáme na P 8,9.
Co Nové Butovice? Vedle OC
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres nebo to vemte do zoo, deti maj do zitra vstup za 1kč, vylet fajn. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Maminky, poraďte mi nějaká další pěkná hřiště v Praze. Jsme z P-4 a hřiště by mělo být vhodné pro téměř tříletou svištici. Z těch zajímavějších a známějších hřišť máme projeto toto: Kroužky na Vltavě, Na Mlejnku, Výtoň, Slovanský ostrov, letiště Točná, Vyšehrad, Gutovka, hřiště v pražské zoo. Chystáme se: Riegrovy sady a Rajská zahrada, Petřín, hřiště u Hlavního nádraží a hřiště v Krčském lese. Z těch méně známých se nám hodně líbilo: dřevěné pirátské hřiště v Krči, hřiště na Spořilově v ulici Kremnická (ačkoliv je to hodně špatná lokalita a hřiště už je celkem dost zanedbané, Vavřenova, Nad Údolím v Hodkovičkách. Projeto toho máme podstatně víc, ale jsou to vesměs méně známá hřiště. Za jakýkoli tip předem děkuji