Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj a dobrý den 🙂
Přemýšlíme, kam na jarňáky.
Chtěli bysme si spíš zimní sezónu zkrátit a trochu se ohřát, takže se rozhodujeme mezi:
Egypt
Kypr
Termaly Slovensko
Termaly Maďarsko
Kdybyste měl někdo zkušenosti, dobré i špatné, budu ráda za jejich sdílení.
Jedeme 2 dospělí + 1 dítě 8 let.
Jarňáky jsou u nás začátkem února.
Díky za zkušenosti!
@liggy píše:
Ahoj a dobrý den 🙂
Přemýšlíme, kam na jarňáky.
Chtěli bysme si spíš zimní sezónu zkrátit a trochu se ohřát, takže se rozhodujeme mezi:
Egypt
Kypr
Termaly Slovensko
Termaly MaďarskoKdybyste měl někdo zkušenosti, dobré i špatné, budu ráda za jejich sdílení.
Díky za zkušenosti!
Jedeme 2 dospělí + 1 dítě 8 let.
Jarňáky jsou u nás začátkem února.
Hele moc dobré je to třeba na Kubě byli jsme asi před 7 lety v termalech kousek u Havany a paráda, ale zase Kypr taky není špatná volba ![]()
Za mě na Kypru v únoru bude chladno. Samozřejmě lepší, jak v ČR, ale na koupání určitě ne, nějaký moc vedro taky nebude. Záleží, co byste si představovali za teploty.
Nám vyšlo počasí ve Velkém Mederu, bylo krásně, teplo, ale to není jisté, no.
Středozemní moře bude studené.
Z Egypta se kolegyně v září vrátila se silným průjem a zápalem plic.
Babo, raď.
Co Kanárské ostrovy?
@Sylvania 333
To Středozemní moře se mi taky zdá touhle dobou studené úplně kdekoli. Egypt a pod. mě popravdě moc neláká, mám radši aktivní dovolenou, ale kvůli teplému moři bych to vydržela 😎
Takže spíš ty termaly… ![]()
Dík za tip
Termály pokud si chcete užít koupání, tak v Maďarsku, - na Slovensko jeďte jestli máte rádi hory a koupání, Bešeňová, Tatralandie, jsou kousek od Demänovské doliny, kde je krásná příroda a sjezdovky. Dá se tu prožít moc pěkný týden. Meder ráda nemám, hlavně v zimě, pro děti nic moc.
@coffewomen
Díky za tip.
Spíš bysme dali přednost nějakým skoroletnim teplotam. Určitě koupání v teplé vodě a procházky po okolí, kratší túry…či po městě…
Ono taky záleží, kdy ty jarnaky máte, jestli na začátku února nebo v půlce března ![]()
@liggy jo taky jsem přemýšlela, sice až později v květnu…
Středozemní moře a Evropa zima, koukala jsem na Kanáry, to ale bez koupání, pak jsem dojela až níže k Africe na Kapverdy a Madagaskar… záleží na rozpočtu a zda se opravdu chcete koupat…
@Anais Brno píše:
@liggy jo taky jsem přemýšlela, sice až později v květnu…
Středozemní moře a Evropa zima, koukala jsem na Kanáry, to ale bez koupání, pak jsem dojela až níže k Africe na Kapverdy a Madagaskar… záleží na rozpočtu a zda se opravdu chcete koupat…
Na ty Kapverdy jsem loni koukala taky a nakonec jsem zjistila, že tam je sice relativně teplo, ale prý tam fouká dost velký chladný vítr a věčně je pod mrakem ![]()
Madagaskar na mě teď pořád někde vyskakuje, to je krása ![]()