Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak mě to čeká a nemine. Chtěla jsem se poradit od žen se zkušenostmi. Kam na hysterektomii? Mám strašné dilema. Mám celkem dost velké bolesti břicha, dost časté polypy a zhoršující se změny na čípku. Nechci to nějak rozvádět. Každopádně nejblíž mám asi Liberec a Českou Lípu. Bylo mi doporučeno od gyn nechat se operovat v Lípě. Tam vše super dokonce do měsíce můžu podstoupit operaci což je v této době fofr a dost by se mi to i hodilo ( co nejdříve ) skrz mé problémy. Na druhou stranu všude si strašně chválí porodnici u Apolináře a já hodně moc přemýšlím nad tím jestli bych tam nejela a nebylo by to výhodnější, pro mě je to 150 km což není tak strašné, jediné co mě na tom odrazuje je, že termín do indikační poradny je nejdříve prosinec
proto bych se chtěla poradit, kdo máte za sebou někde v blízkém okolí u mě, zda se podelite o zkušenosti
přece jen to ovlivní celý budoucí život a mám strach
![]()
Máš bolesti, tak si vyber nejblžší nem. Nebo si myslíš, že někde operují lépe, jinde hůř?
Jak pojedeš po operaci 150 km?
@Divná Bára píše: Více
Však ji někdo přiveze. Já taky byla v nem. 80 km daleko. Pustili mě pátý den od operace a domů mě odvezl manžel. Sama bych to neodřídila, tělo je fakt unavené.
@Divná Bára píše: Více
Ano přesně to si myslím. Samozřejmě autem s odvozem, nejsem blázen chtít řídit po operaci
V Lípě teď odstraňujou dělohu nějakým novým šetrným zákrokem. Nemám s tím zkušenosti, jen jsem o tom četla, tak na to koukni. ![]()