Kam na odstranění dělohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
7.10.24 22:56

Kam na odstranění dělohy

Ahoj holky, tak mě to čeká a nemine. Chtěla jsem se poradit od žen se zkušenostmi. Kam na hysterektomii? Mám strašné dilema. Mám celkem dost velké bolesti břicha, dost časté polypy a zhoršující se změny na čípku. Nechci to nějak rozvádět. Každopádně nejblíž mám asi Liberec a Českou Lípu. Bylo mi doporučeno od gyn nechat se operovat v Lípě. Tam vše super dokonce do měsíce můžu podstoupit operaci což je v této době fofr a dost by se mi to i hodilo ( co nejdříve ) skrz mé problémy. Na druhou stranu všude si strašně chválí porodnici u Apolináře a já hodně moc přemýšlím nad tím jestli bych tam nejela a nebylo by to výhodnější, pro mě je to 150 km což není tak strašné, jediné co mě na tom odrazuje je, že termín do indikační poradny je nejdříve prosinec :zed: proto bych se chtěla poradit, kdo máte za sebou někde v blízkém okolí u mě, zda se podelite o zkušenosti :srdce: přece jen to ovlivní celý budoucí život a mám strach :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3909
8.10.24 07:01

Máš bolesti, tak si vyber nejblžší nem. Nebo si myslíš, že někde operují lépe, jinde hůř?
Jak pojedeš po operaci 150 km?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
8.10.24 07:15
@Divná Bára píše: Více

Však ji někdo přiveze. Já taky byla v nem. 80 km daleko. Pustili mě pátý den od operace a domů mě odvezl manžel. Sama bych to neodřídila, tělo je fakt unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
8.10.24 07:18

O řidiči nikde nic nepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.10.24 10:56
@Divná Bára píše: Více

Ano přesně to si myslím. Samozřejmě autem s odvozem, nejsem blázen chtít řídit po operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.10.24 11:27

V Lípě teď odstraňujou dělohu nějakým novým šetrným zákrokem. Nemám s tím zkušenosti, jen jsem o tom četla, tak na to koukni. :D

https://www.nemcl.cz/…ysterektomie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria