Kam na práva?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na práva?
Ahoj,
má tu někdo zkušenosti s právnickou fakultou v Olomouci, nebo v Brně? Rozhoduji se, kam jít.
Předem díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Před mnoha lety, když jsem se hlásila já na VŠ, tak měla nejlepší pověst fakulta v Brně. Ale už to bude víc jak 25 let zpět. Situace se mohla změnit. Kromě kvality školy bys měla zvážit i náklady na bydlení, možnost získat kolej atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam vás vezmou, ne? Na práva je velmi obtížné se vůbec dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Brno má lepší pověst a v Olomouci se mi víc líbilo na dni otevřených dveří. Asi bych se potřebovala zeptat lidí, co tam teď studují no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já studovala v Olomouci a byla spokojená, ale to je ti jako zkušenost k ničemu, to se skoro ještě na ulicích proháněli dinosauři a fakulta byla nová ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše:
Kam vás vezmou, ne? Na práva je velmi obtížné se vůbec dostat.
To už neplatí…
- Citovat
- Upravit
@studentka 02 píše:
@lucad77 už jsem se dostala na obojí.
Gratuluju a za mě jednoznačně Olomouc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
To už neplatí…
Nemyslím si. Rozhodně je to jedna z obtížnějších škol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Jedná věc je tam se dostat druhá ji úspěšně dokončit. Aktuálně se dostane 30 procent uchazečů do Brna 45 procent a do Plzně to bude ještě vyssi.
- Citovat
- Upravit
Za mě taky Olomouc, jsme v kanceláři 3 z Olomouce a 2 z Brna a my z Ol máme úplně jiný styl práce (jasně, stručně, výstižně - to co my napíšeme na jednu stránku, oni mají na čtyři). Samozřejmě to může být náhoda, ale my v kanceláři si myslíme o Brně svoje 😜
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jit1621
S tím mohu souhlasit.
Zakladatelko, pokud už přemýšlíš, co bys chtěla dělat po škole, tak to je, alespoň za mě, zásadní. Pokud tě láká soudnictví, st. zastupitelství, veř. správa - volila bych Brno. Pokud se spíš vidíš v soukromé sféře, volila bych Olomouc. Už je to ale také xy let, co jsem studovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Není ![]()
A rozhodně není těžké se tam dostat, pokud se jedná o průměrného studenta gymnázia..
Možná kdysi, ale teď fakt ne ![]()
Do Prahy a do Olomouce se píšu Scia, kde má student tolik pokusu, kolik si víceméně zaplatí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit