Kam na výlet okolí Vimperka, Strakonic?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na výlet okolí Vimperka, Strakonic?
Dobrý den všem! Poraďte, prosím, kam vyrazit tento týden v okolí Vimperka, Volyně, popřípadě i ve vzdálenějším okolí tento týden s dětmi 2 a 4 roky. Původně jsem si myslela, že se půjdeme koupat, ale počasí mě zradilo a prší. ![]()
Jsem tu s nimi sama, ale mám tu k dispozici auto. Už jsme byli i dál - třeba v Protivíně na krokodýlech a Pohádkové kovárně nebo v Hoslovicích na mlýně. Ale už mi došla inspirace na akce za deště… Ale ráda uvítám i outdoor nápady pro případ, že se počasí umoudří! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jestli nevadi, rada se taky necham inspirovat. Do prirody bych i vedela, ale to bychom byli vsichni mokri a cely den to asi nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Prachaticích na náměstí je muzeum loutek. Bazén je tam také, ale ten je i ve Vimperku a Strakonicích. Pak zámek Kratochvíle u Netolic. Hluboká nad Vltavou pěkná zoologická zahrada. Kdyby se ti chtělo, až do Českých Budějovic tak tam je Hopsárium a Hřiště bez bot. Pokud se pustíš až na Lipno, tak nádherná Stezka v korunách stromů, bobová dráha. A ještě mě napadá Libín ( u PT) rozhledna a lanové centrum jak pro dospělě tak i pro malé i ty nejměnší děti. Tohle vše jsme sjezdili my:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Písku je výstava Příběh pěti stromů, prý je to moc hezké. My jsme měli koupací počasí, tak jsme ji nestihli, ale měli jsme ji v plánu:
http://www.sladovna.cz/…-stromu-1566
Na jedné straně Kamenného mostu v Písku jsou pískové sochy, jestli tedy přežily déšť - před pár dny tam ještě byly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abc123 @Titty H @ka2ka Moc děkuji, holky! ![]()
Písek jsme měli vlastně v plánu minulý týden, ale nakonec jsme tam nejeli. Mrknu na odkaz na tu výstavu, jestli by to bylo i pro prcka. Mám Písek ráda, už jsem se tam párkrát podívat byla, ale je to vcelku dávno. Dá se tam, prosím, najíst někde, kde by byl dětský koutek? (Hřiště by bylo také fajn, ale ne dnes…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandule121 ještě můžeš do Blatný na zámek točila se tam šíleně smutná princezna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.