Kódy na déčko stanoviště č. 90 kaple u Karla u Telče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kódy na déčko stanoviště č.90 kaple u Karla u Telče
Ahojky, jdu prosím s prosbou. S dětma na déčku zachtaňujeme duhu a už máme všechny kódy. ale byly jsme u Telče u kapla U Karla a tam byly napsány tři kódy. Jenže teď chceme zadat kódy, otatní máme, ale ty dva (žlutý a oranžový) máme asi špatně. Najde se tu prosím někdo, kdo byl na tomto stanovišti a kódy má, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nataluska Bydlíme kousek od Telče, tak kdybych ti mohla nějak pomoct, ozvi se…můžem zajet s dětma na zmrzku a stavit se ti tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libza máme to do Telče 12 km, ale jsem bez auta a děti to na kole nedají. Kdyby jsi měla cestu, tak bych byla ráda. Zřejmě jsem to špatně opsala a nejde nám to zadat. Vždy to píše špatný kód.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libza jak se přijde ke kapli odspodu, tak po levé straně od kaple je veliký kámen a pod ním je ukrytá krabička s kódem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nataluska Aha, tak jo…zajedem ti tam, pro starší dcerku to bude alespoň zážitek, když ji nechám tu krabičku najít
Jinak nic, jen ten kód v té krabičce, nic dalšího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libza ano, jen ten kód. Když přijdete odspodu, jsou tam nalevo dvě srostlé břízy, za nima leží kámen a schránka je ukryta pod ním. Schránku neodnášet. Vevnitř té krabičky by měly být dvě značky pro žlutou a oranžovou barvu. Kdyby jste chtěly s dcerkou také hrát, tak ti poté můžu věnovat kódy pro zelenou a modrou barvu a vstupní kód do hry mám jeden nevíc. Moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, my máme kódy červený, žlutý a oranžový a heslo, ale bohužel modrozelené stanoviště je od nás dost daleko a máme mimino. Starší dcera je z toho nešťastná.. Mohla bych Vás poprosit o zaslání těchto kódů, aby mohla hrát? Byla bych Vám moc vděčná. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nataluska Musím se omluvit, nemám teď možnost se tam dostat, možná zítra…nebude vadit, když ti to pošlu cca do týdne? Mrzí mě, že na to čekáš, já ti to slíbila a nejsem schopná si to zařídit, abych ti tam dojela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Libza nevadí, dneska tam jedou děti s babičkou, udělají ji výlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.