Poslali byste hygienu do tábora?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poslali byste hygienu?
Dnes jsem si přivezla dceru z tanečního tábora po týdnu a úplně hotová. Všechny děti měly průjem, zvracely… Byly tam 6 dní. Byla jsem tam pro ní a teda matrace děsný, pod postelí prach od Vánoc…a to byl penzion s jídlem - cena 4. tis na 6 dní ![]()
Nejradši bych tam poslala hygienu…
![]()
Mám právě takové podezření, že infekce byla z jídla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všechny děti měly průjem a zvracely a nikdo z rodičů to neřeší? Až ty - tady na emiminu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já o tom nevěděla, nechtěla jsem malé volat v týdnu, aby se jí nestýskalo a dnes pro ní přijedu a ona uřvaná v posteli, že jí je zle a další děti to samé…
Každý se tvářil jako že mají střevní chřipku asi, a připadala jsem si jak hysterická pipina…Ale jsem naštvaná. Už za ty peníze bych čekala větši komfort..
A jak jsem viděla pokoje, tak bych nechtěla vidět kuchyň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zažili jsme podobnou školu v přírodě, 3/4 dětí zvracely a měly průjem, hygienu zavolaly učitelky a hygiena školu v přírodě ukončila. Taky to tam měly z jídla. Být tebou tak to také nahlásím, někteří provozovatelé ubytování jen kasírujou peníze a naprosto na to kašlou. Pokud to neuděláš, tak tam s největší pravděpodobností zítra přijede další turnus dětí a dopadnou úplně stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamkatřívopiček píše:
Já o tom nevěděla, nechtěla jsem malé volat v týdnu, aby se jí nestýskalo a dnes pro ní přijedu a ona uřvaná v posteli, že jí je zle a další děti to samé…Každý se tvářil jako že mají střevní chřipku asi, a připadala jsem si jak hysterická pipina…Ale jsem naštvaná. Už za ty peníze bych čekala větši komfort..
A jak jsem viděla pokoje, tak bych nechtěla vidět kuchyň
Tak to já bych ji naopak vidět chtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PřepoKládám, že tam děti byly s nějakým dospělým dozorem např. lektorky.Jak na tom byly ony? Taky jim bylo špatně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamkatřívopiček nejen, že bych zavolala hygienu, ale ještě bych jim udělala prvotřídní reklamu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lektorka jedna taky prej zvracela. Jinak nevim nic.
A nikdo nic nehlásil - asi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele podle popisu těžko říct… my taky jednou na táboře měli salmonelu, přijela hygiena, zkontrolovala děti, koukla na kuchyň, podle jídelníčku usoudila, že by to být z jídla nemělo (děti byli pár dní před tím ve městě) a nic neukončovali, nechali to doběhnout, jen pak přivezli výsledky, kdo s dětí je pozitivní a tedy musí pak ještě na kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@mamkatřívopiček nejen, že bych zavolala hygienu, ale ještě bych jim udělala prvotřídní reklamu
přesně tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych to hlasila, dceri a jejim. kamaradkum z tabora uz tim nepomuzes ale tem dalsim ano a zastavis to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 Tak to je ale potřeba nejdříve zajít s dcerou k doktorovi a zjistit, zda je vůbec co hlásit
jako nahlásit to člověk může i jen tak, ale při běžné kontrole hygiena těžko něco zjistí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimálně bych si na hygienu zavolala a zeptala se, zda má cenu dávat podnět. Já si z jednoho takového super penzionu dovezla něco podobnýho a zbavolala jsem se toho dva měsíce. Pořád se mi to vracelo. Byl tam bordel a to kuřecí maso mi připadalo, že je cítit, ale vždyť to bylo od jedné paní ze známosti, to by si nedovolili. No byl to děs. Držím palce, aby malé bylo brzy lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejdřív je potřeba zjistit, co jim bylo, jestli to byla jen viroza, to stačí jeden nakažený člověk/dítě, co tam přijede, neumeje si pořádně ruce a už to jede ![]()
Já bych hlavně seřvala ty vychovatelky, jak si vůbec můžou dovolit nezavolat, že je dítě nemocné, to je pro mě zkrátka nepředstavitelné, že rodiče o tom nejsou informovaní.
Na hygienu bych hlásila až když by se fakt našla třeba ta salmonela, při vší úctě, s prachu pod postelí to nemají ![]()
My máme tyhle blicos. ací virozy každý rok alespoň jednou, rychle to přijde, rychle odejde, většinou je to taková rychlost, že ani ze stolice z druhého dne už nic nenajdou (jestli to byl vir nebo bakterie).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 Tak já tedy nevím, ale taky by mě nenapadlo volat rodičům běžné věci typu zvracení, u doktora neřešený průjem, lehká viroza a podobně a ani bych neočekávala, že je bude o mém dítěti někdo volat mě. Jasně, zásadnější věci, které se řeší u doktora ano, stejně jako lékařem ošetřované úrazy…
A tábory jezdíme už hodně dlouho a zatím si na to nikdo z rodičů nestěžoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.