Kam na výlet v ČR?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na výlet v ČR?
Ahoj, chystáme se zítra někam vyrazit na výlet. Nejlépe i přes noc. Máme 2-letého syna, takže by to chtělo nějakou zábavu i pro něho.. Předem říkám, že procházky nesnáší
No a jsme z Frýdku-Místku a do severních Čech se nám moc nechce, takže abychom to měli třeba max. 2 hodinky cestou (max.3). Možná pojedem autem nebo vlakem, podle dostupnosti. Máte někdo nějaký nápad??
![]()
Třeba piště i kde jste byli teď vy nebo kam pojedete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sakryš, za tu dobu co jsem to psala tu naskočily další podobné diskuze
Jo a ty staré jsem procházela a vzala jsem si pár tipů, ale zajímá mě aktuální názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bude zítra hezky, my se chystáme do Zoo Lešná, ale to je jen jednodenní výlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik taky už mě to napadlo. Teďkom jsem našla jeden pěkný hotel http://www.hotel-duo.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi zkus se podívat i na hotely ve Velkých Karlovicích- Lanterna, Galík, Horal.Jsou sice trochu dražší, ale známí tam byli s 2letým chlapečkem na víkend a moc si to tam pochvalovali. A okolí Karlovic je moc pěkné, ale musí vyjít počasí, jsou to hory:-).
A nebo Luhačovice, od Lešné už je to kousek, prostředí taky moc krásné.
My tam byli před 3roky v létě na dovolené s 7měs. dítkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky oživuju diskusi kam vyrazit na jednodenní výlet po ČR? Má to jen jednu podmínku aby to místo bylo v dosahu dojezdnosti autobusů Student Agency. Kam by jste vyrazily? Dík moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 jeden den těžko říct..záleží co máš ráda..hrady..víno..tam mě napadá Morava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9
tak z toho kam jezdi SA, me napada - Cesky Krumluv (zboznuju to tam), Pisek, Tabor, Telc - vsechno krasne mestecka.
Klasika - Praha. kdybys chtela co nejdal pak Karlovy Vary ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaudinacek píše:
To je ale strašně drahé ne? a co jsem slyšela, tak dojezd také nic moc a navíc i vzhledově, jsem ještě neviděla elektrokolo, které by bylo pěkné
vloni jsme jezdili po horách a tehdy 6 a půl letý syn obdivně vzdychal: jééé, to bych chtěl. Někdo okolo nás svižným tempem prosvištěl do kopce, jsem mu vysvětlovala, o co se jedná. A byla jsem s ním zajedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.