Kam na výlet v ČR?

2506
28.9.12 19:12

Kam na výlet v ČR?

Ahoj, chystáme se zítra někam vyrazit na výlet. Nejlépe i přes noc. Máme 2-letého syna, takže by to chtělo nějakou zábavu i pro něho.. Předem říkám, že procházky nesnáší :mrgreen: No a jsme z Frýdku-Místku a do severních Čech se nám moc nechce, takže abychom to měli třeba max. 2 hodinky cestou (max.3). Možná pojedem autem nebo vlakem, podle dostupnosti. Máte někdo nějaký nápad?? :) :mavam:
Třeba piště i kde jste byli teď vy nebo kam pojedete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2506
28.9.12 19:13

Sakryš, za tu dobu co jsem to psala tu naskočily další podobné diskuze :mrgreen: Jo a ty staré jsem procházela a vzala jsem si pár tipů, ale zajímá mě aktuální názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.9.12 19:30

Pokud bude zítra hezky, my se chystáme do Zoo Lešná, ale to je jen jednodenní výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
28.9.12 19:39

@danik taky už mě to napadlo. Teďkom jsem našla jeden pěkný hotel http://www.hotel-duo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.9.12 20:54

@Hesovi zkus se podívat i na hotely ve Velkých Karlovicích- Lanterna, Galík, Horal.Jsou sice trochu dražší, ale známí tam byli s 2letým chlapečkem na víkend a moc si to tam pochvalovali. A okolí Karlovic je moc pěkné, ale musí vyjít počasí, jsou to hory:-).
A nebo Luhačovice, od Lešné už je to kousek, prostředí taky moc krásné.
My tam byli před 3roky v létě na dovolené s 7měs. dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
28.9.12 21:16

@danik díky za tip, jdu se mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.5.13 11:33

Našla jsem docela fajn stránky se spoustou tipů na výlety. :)

http://www.vylety-zabava.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
2.5.13 20:06

@S_h_a_n_i_e hned jsem to šoupla do záložek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.7.13 15:56

Ahojky oživuju diskusi kam vyrazit na jednodenní výlet po ČR? Má to jen jednu podmínku aby to místo bylo v dosahu dojezdnosti autobusů Student Agency. Kam by jste vyrazily? Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.7.13 15:57

@katula9
a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.13 15:58

@katula9 jeden den těžko říct..záleží co máš ráda..hrady..víno..tam mě napadá Morava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.7.13 16:23

Ze Zlína a nebráním se vůbec ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.7.13 16:31

@katula9
tak z toho kam jezdi SA, me napada - Cesky Krumluv (zboznuju to tam), Pisek, Tabor, Telc - vsechno krasne mestecka.
Klasika - Praha. kdybys chtela co nejdal pak Karlovy Vary ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.13 16:52

Pro inspiraci si zkus vybrat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
12.4.18 22:24
@Klaudinacek píše:
To je ale strašně drahé ne? a co jsem slyšela, tak dojezd také nic moc a navíc i vzhledově, jsem ještě neviděla elektrokolo, které by bylo pěkné

vloni jsme jezdili po horách a tehdy 6 a půl letý syn obdivně vzdychal: jééé, to bych chtěl. Někdo okolo nás svižným tempem prosvištěl do kopce, jsem mu vysvětlovala, o co se jedná. A byla jsem s ním zajedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.