Kam s dětmi v Říčanech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
20.1.16 13:00

Kam s dětmi v Říčanech?

Ahoj,

nedávno jsme se s manželem a dětmi přistěhovali do Říčan, jsme tady opravdu chvíli, takže se vůbec neorientuji, jestli jsou tady nějaké dětské kavárny či koutky, nevíte holky o něčem?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9659
20.1.16 13:04

@adadanda tady na miminu je skupina maminek z Říčan a okolí. V Říčanech je centrum Na Fialce - na webu najdeš podrobné informace o jejich herně. Mají tam i cvičení a plavání pro děti. V sokole v Radošovicích je cvičení pro rodiče s dětmi. Na kroužky můžeš chodit na ragby (od těch 2-3 let), rokenrol (od 3-4) ap. Je tu spoustu školek a hlídání už pro malinké děti. Stačí trochu prohledat net ;)

Příspěvek upraven 20.01.16 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.1.16 13:14

Děkuju moc :hug: jdu juknout na to centrum na fialce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.1.16 13:19

@adadanda Ahoj :mavam: nepohrdnete-li akcemi z farnosti, tak např. tuto neděli je karneval pro děti v sokolovně a příští sobotu ples :-)
 http://urad.ricany.cz/…na-karneval/

• Citovat
  • Upravit
111
20.1.16 13:28

Určitě nepohrdneme :D děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.1.16 14:56

@adadanda Ahoj, byli jste na maškarním? :-)

• Citovat
  • Upravit
111
29.1.16 12:39

Ahoj, děkuji za zprávu :mavam: nakonec jsem nemohli jít, mladší byl nemocný, měl vysoké teploty :? dnes jsme po dlouhé době vylezli aspoň na zahradu… A vy jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.1.16 13:25

@adadanda Ne, já nejsem z Říčan, ale mám tam bráchu, tak proto vím o těch akcích :-) ale čas od času tam za ním jezdíme, je to tam moc pěkné. Mám to tam moc ráda. Jestli můžu doporučit, je tam skvělá restaurace s krásnou zahradou, jmenuje se Čajovna a vedle je úžasná cukrárna Cukrářský salon, tam dělají úplně dokonalé dorty :-)

• Citovat
  • Upravit
111
29.1.16 17:55

Děkuji za typy ;) Zatím si tady zvykáme, tak snad tady tomu přijdu na chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
29.1.16 19:45

@adadanda určitě ano-já jsem tu dva roky a miluju to tu :srdce: Jinak k tvým dotazům-herna tu byla, ale je zrušená. Koutek je na náměstí Na Růžku, jinak asi taky nic. Když chceme do herny tak jezdíme do Čestlic do Žirafy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.1.16 22:07

Doufám, že si to tady taky časem zamiluju ;) Jinak žirafa je fajn, byly jsme tam před nedávnem na oslavě narozek a děti si to užily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
29.1.16 22:11

@adadanda jojo,kluci to tam taky milují a já to tam čas od asu holt přetrpim :D kroužků je tu taky spousta. Jak starý máš děti? Ty moje teda bohužel ještě nejsou kroužkového věku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.1.16 22:29

Jojo, kroužků je tady dost, to jsem si taky všimla, ale pro nás taky ne moc aktuální, mám kluky rok a 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
29.1.16 22:35

@adadanda Jé,tak to jsme na tom podobně :D já taky dva kluky-jednomu budou zítra 2 roky a druhýmu za 14 dní 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.1.16 22:42

Jé tak to máte skoro přesně po 2 letech, já mam takhle kluky taky, akorát jsou říjnový a jsou teda od sebe po 3. A staršího máte už ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.