Kam na oběd v Sokolově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na oběd v Sokolově
Ahoj holky, pojedu s dcerkou k lékaři do Sokolova a potřebuju nějaký tip kam bychom se mohly jít najíst. Lékař je u Tesca, možná zajedu ještě k Perle. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tesco a Perla jsou od sebe přes celé město.
Takže u Tesca se dá najíst ve Forte - je to takový fást food, hamburgery apod.
Ve městě jsou jídelny i restauace, záleží na tom co chcete jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Restaurace u Komerčky. Je to naproti Komerční bance přes silnici. Nekuřácké prostředí, polední menu. Dobré jídlo, hezké prostředí, klid.
Jsou na Facebooku.
Anonymně. Nemusí každý vědět, jaké hospody vymetám. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ostlužina Asi bych doporučila restauraci u Komerčky
Jinak Tlustou nohu taky doporučuji, za mě nejlepší restaurace v Sokolově. Pizzerii Dolce Vita teda za me nedoporučuji, byla jsem tam několikrát s kamarádky malou a zakouřené prostředí, pro děti nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišinn píše:
@ostlužina Asi bych doporučila restauraci u KomerčkyJinak Tlustou nohu taky doporučuji, za mě nejlepší restaurace v Sokolově. Pizzerii Dolce Vita teda za me nedoporučuji, byla jsem tam několikrát s kamarádky malou a zakouřené prostředí, pro děti nic moc.
ty jo Tlustá noha jo? To neznám, kde to je?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka píše:
ty jo Tlustá noha jo? To neznám, kde to je??
já taky ne, kde to je…
jinak u Komerčky dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka píše:
ty jo Tlustá noha jo? To neznám, kde to je??
Tak jsem to našla. Je to bývalý Havran. Pod nemocnicí tak nějak.
- Citovat
- Upravit
JoJo je to pod nemocnicí. Je to taková lepší restaurace, výborná třeba na nějakou významnou příležitost, vaří luxusně. Nebo večer zajdete jen na skleničku, je tam super posezeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka a kde je ta u Komerčky? V Sokolově znám jen Ural, Starák, možná bych trefila k bazénu, a to Tesco. A ta Tlustá noha? Můžeš mi to nějak přiblížit? Pojedu do Sokolova autem. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ostlužina mno když já nevim, jak bych ti to vysvětlila
v Sokolově mám segru a jezdim tam většinou vlakem…je to kousíček od soudu, když jdeš od nádraží tak pořád rovně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ostlužina u Komercky je když jedes k bazénu tak od bazénu porad rovně tak 80metru. Po pravé straně je Komerční banka a pres silnici je ta restaurace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ostlužina Ano hned na právė straně jak je bazén, pak jen prejdes silnici a jsi v restauraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.