Kam s plyšáky ?

mackA159
12.7.22 11:00

Kam s plyšáky ?

Holky, kde skladujete deckam plyšáky? Já je mela v obřím koši na prádlo, plus přímo ve vaku na plyšáky z pepca. Ale i tak se nevejdou, a vypadá to prostě bl.be. Samozřejmě holky si s plyšáky vůbec nehrají, maximálně vytáhnou kočku a psa. Rozhazeji to po pokoji, a mámo uklizej. :roll: Napadla mě nějaká dekorační síť, ale přijde mi že to jsou prostě jen lapače prachu. :? Hrají si některé děti s plyšáky? :lol: Je mi zase líto je vyhodit když jsou některé nové, a některé poděděné, ale zase top stav. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1892
12.7.22 11:06
@mackA159 píše:
Holky, kde skladujete deckam plyšáky? Já je mela v obřím koši na prádlo, plus přímo ve vaku na plyšáky z pepca. Ale i tak se nevejdou, a vypadá to prostě bl.be. Samozřejmě holky si s plyšáky vůbec nehrají, maximálně vytáhnou kočku a psa. Rozhazeji to po pokoji, a mámo uklizej. :roll: Napadla mě nějaká dekorační síť, ale přijde mi že to jsou prostě jen lapače prachu. :? Hrají si některé děti s plyšáky? :lol: Je mi zase líto je vyhodit když jsou některé nové, a některé poděděné, ale zase top stav. :think:

My máme v plastových boxech.. taky si s nimi syn už nehraje, ale jsou tam no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.7.22 11:15

Naše holky si s nimi hrají, uložené je mají po obvodu postelí a zbytek v textilním boxu na hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.7.22 11:28

Synovi jsem nechala jenom dva nejoblíbenější plyšáky, se kterými se mazlí před spaním. Zbytek jsem prodala/darovala, vůbec se po nich nepídí. Bylo to něco podobného jako u vás, vůbec si s nimi nehrál, byly to akorát lapače prachu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.7.22 11:35

Maj je v pytli ve skříni… ale museji je tam mít :lol: ale já sama mám u rodičů, teď už teda jen u taťky, pořád všechny svoje plyšáky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062

Nechala bych je vybrat si pět, zbytek bych dala do takového toho vakuového pytle a do sklepa/garáže. Udělala bych to u příležitosti příštích potíží s úklidem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
@AnetkaAnke píše:
Synovi jsem nechala jenom dva nejoblíbenější plyšáky, se kterými se mazlí před spaním. Zbytek jsem prodala/darovala, vůbec se po nich nepídí. Bylo to něco podobného jako u vás, vůbec si s nimi nehrál, byly to akorát lapače prachu :D

A nebylo ti to líto? :( :D já si říkám že si třeba hrát začnou :roll: ní starší je 2,5 mladší 1,5…a nějak je neoslovily :D

• Citovat
  • Upravit
17472

Mladší syn je plysakovy, má plnou postel těch nej a další v supleti pod postelí. Starší syn má v posteli dva metrové medvědy místo polštářů plus pár oblíbených kousků. Pak mají v pokoji ještě dvě pojízdné krabice na hračky plné plysaku. A já mám ve skříni schované dva pytle, co už jsem nenápadně vytridila. :lol:
Bohužel se jich nedokážu zbavit, některé mají ještě po mně, jiní jsou z výletů nebo se s nimi pojí jiné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
12.7.22 11:39

My tak 2× za rok protridime a pošleme do světa. Jenže mam dona alergiky, takže nechci moc skladovat laoace prachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
12.7.22 11:45

Mám limit - jednu Ikea krabici, kam se musí vejít. Když přibyde nový, tak holt nějaký jiný musí odejít. Starší dítě moc plyšákové není (ale běda na ně sáhnout), mladší, nyní tříleté, má vždycky tak jeden-dva zamilované kousky, bez kterých nedá ránu. Obvykle oblíbenost nekoresponduje se vzhledem, cenou, kvalitou nebo stavem plyšáka :mrgreen: Vyřazené v hezkém stavu dávám do charitativních kontejnerů, v nehezkém na hraní pro psy. Jinak si nevybavuji, kdy bych já sama koupila dětem plyšáka… tak kde se to sakra furt bere? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.7.22 11:48

Měla jsem sbírku asi 300 ks. Dala jsem je jedné známé, která je lékařka. Ona je dává dětem, které jdou k ní do ordinace a boji se. Něco má v herně před ordinací.
Pak je určitě můžeš dát do útulku. I psům a kočkám udělají velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
12.7.22 12:08

Mám takový látkový koš, co se tam nevejde, tak vyhazuju :D něco sme odvezli k babičkam, něco sem hodila do charity, něco dala do nemocnice pro deti. S plysakama si tu nikdo nehraje, ale furt je od někoho dostávají :roll: nehodlám se v nich utopit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
12.7.22 12:39

Naše děti si s nimi docela vyhrají, obvykle plní funkci spolužáků ve škole/školce nebo spolupacientů při hře na nemocnici :D Nejmladší je vozí v kočárku, prostřední jich několik nosí na střídačku na přespávání do školky. Máme vrchovatou skládací přepravku u kluků v pokoji, u dcery ve skříni velkou papírovou tašku a samozřejmě tak pět kusů v každé posteli :D Dávno jsem vydala stop stav na darování dalších plyšáků, ovšem ne všichni z rodiny to plně respektují :roll: Vytříděné dávám většinou do charitativního kontejneru, občas se naskytne akce, že je shánějí do nemocnic apod., tak to vždycky taky pár pošlu. Ty, co už nejsou moc ve formě, občas berou útulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.7.22 12:40

Mame velkou skrin, tam davat ty se kteryma si nehraji, zbytek maji holky v posteli. Casto je ze skrine vyndavaji a ruzne meni. Ty co nechteji davam nasi fene na hrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.7.22 12:45

Holky si je v pokoji dávají do nohou postele a na jednu skříňku. Jednou za čas je nemilosrdně přeberu. Ty horší jdou do útulku psům, ty dobré dávám na místní LDNku a do domova pro seniory. Hlavně jsme tedy omezily příjem plyšáků, příbuzní vědí, že mají radši jako dárek koupit něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí