Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky potřebuju poradit, máte nějaký tip na dovolenou? Malý bude v létě rok. Chtěla bych nějaký hotel nebo penzion někde u vody, ale aby tam byl i bazén, kdyby byla hnusná voda tak aby se mohla malá vykoupat. Zaujala mě Vranovská přehrada, ale tam už mají všude plno
Bydlení bych chtěla nějaký trošku lepší, ale ne přehnaně luxusní, nejlépe apartmány i s malou kuchyňkou, ale aby tam i vařili, něco jako penzion Jiřinka na dolní moravě jestli znáte. Já vím jsem náročná, ale víc hlav víc ví a já už fakt nemůžu nic najít. Děkuji ![]()
Naší byli loni tady a byli spokojeni, ale nevím, jak s tím koupáním ![]()
Ale třeba na Vranově taky není moc možností, kde se koupat, když je špatná voda v přehradě, jedině někam dojet na koupaliště, což by v tom Pahrbku bylo stejné ![]()
My jedeme do penzionu Bavlnka http://www.pension-bavlnka.cz/
Akorát tam není ta vlastní kuchyňka, jen mikrovnka v mezipatře, taková jakoby minikuchyňka
My byli s ročním prckem na Všemině ve Zlíně. jsou tam i apartmány s kuchyňkou, možnost polopenzí, je tam restaurace, vnitřní bazén, dětský koutek. venku jezírko, kde se lidé koupali, venkovní hřiště, v klidném prostředí. my byli spokojeni a letos jedeme zase
@Šárka1989 napadá mi H-resort, pro děcka vybaven naprosto skvěle
je to v Beskydech, ubytování je od chatek až přes hotel, stačí si vybrat druh, jaký vám vyhovuje.
Neni to uplne, co hledate, ale my byli spokojeny www.hotel-jezerka.cz je to hotel, ale myslim, ze tam maji asi 3 chatky vlastne
par set metru od prehrady Sec. pro dospele animacni programy - turnaj v bowlingu, lukostrelba apod. maji skvele Wellness, vnitrni koutek, tedka nove i vetsi hriste, vnitrni a venkovni bazen, sauna. za nas super, akorat s vetsima detma uz je to dovolena na tyden s polopenzi za 30tis, tak radeji jedeme do Chorvatska. ![]()
Tak jsme nakonec vybrali hotel Vyhlídka **** Pozlovice u Luhačovic, tak snad to bude dobrá volba ![]()
@Meeshab tu si nechávám v záloze až bude Štěpánka větší, teď by z toho ještě nic neměla ![]()