Kam s ročním dítětem v ČR

386
12.3.16 11:11

Kam s ročním dítětem v ČR

Holky potřebuju poradit, máte nějaký tip na dovolenou? Malý bude v létě rok. Chtěla bych nějaký hotel nebo penzion někde u vody, ale aby tam byl i bazén, kdyby byla hnusná voda tak aby se mohla malá vykoupat. Zaujala mě Vranovská přehrada, ale tam už mají všude plno :,( Bydlení bych chtěla nějaký trošku lepší, ale ne přehnaně luxusní, nejlépe apartmány i s malou kuchyňkou, ale aby tam i vařili, něco jako penzion Jiřinka na dolní moravě jestli znáte. Já vím jsem náročná, ale víc hlav víc ví a já už fakt nemůžu nic najít. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
12.3.16 11:15

http://www.pahrbek.cz

Naší byli loni tady a byli spokojeni, ale nevím, jak s tím koupáním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
12.3.16 11:18

Ale třeba na Vranově taky není moc možností, kde se koupat, když je špatná voda v přehradě, jedině někam dojet na koupaliště, což by v tom Pahrbku bylo stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.3.16 11:29

My jedeme do penzionu Bavlnka http://www.pension-bavlnka.cz/

Akorát tam není ta vlastní kuchyňka, jen mikrovnka v mezipatře, taková jakoby minikuchyňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.3.16 11:44

My byli s ročním prckem na Všemině ve Zlíně. jsou tam i apartmány s kuchyňkou, možnost polopenzí, je tam restaurace, vnitřní bazén, dětský koutek. venku jezírko, kde se lidé koupali, venkovní hřiště, v klidném prostředí. my byli spokojeni a letos jedeme zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
12.3.16 11:57

@Šárka1989 napadá mi H-resort, pro děcka vybaven naprosto skvěle :think: je to v Beskydech, ubytování je od chatek až přes hotel, stačí si vybrat druh, jaký vám vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.3.16 12:45

Neni to uplne, co hledate, ale my byli spokojeny www.hotel-jezerka.cz je to hotel, ale myslim, ze tam maji asi 3 chatky vlastne :-) par set metru od prehrady Sec. pro dospele animacni programy - turnaj v bowlingu, lukostrelba apod. maji skvele Wellness, vnitrni koutek, tedka nove i vetsi hriste, vnitrni a venkovni bazen, sauna. za nas super, akorat s vetsima detma uz je to dovolena na tyden s polopenzi za 30tis, tak radeji jedeme do Chorvatska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
12.3.16 13:30

Doporučuji pohádkovou vesničku u hotelu Podlesí na Vysočině :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.3.16 08:52

Tak jsme nakonec vybrali hotel Vyhlídka **** Pozlovice u Luhačovic, tak snad to bude dobrá volba :potlesk:

@Meeshab tu si nechávám v záloze až bude Štěpánka větší, teď by z toho ještě nic neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí