Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem snažilkám a maminkám. S přítelem se už rok a půl snažíme o prvního potomka, zatím však bez úspěchu
. Bohužel přirozenou cestou je tahle šance minimální - spermiogram odhalil nepohyblivost spermií. Prosím o doporučení, kam do Brna na IVF?
ahoj já byla v repromědě a mám v bříšku miminko. MOhu doporučit repromedu a reprofit, na něj jsem slyšela chválu !
Děkuji ta typ a moc gratuluji. Zadařilo se hned při prvním pokusu?
Také jsem byla v Repromedě. Na výdsledek zatím čekáme, jsem 6 den po transféru, ale nemůžu si je vynachválit.
Tak držím palce, ať to dobře dopadne. A po jak dlouhé době snažení jsi podstoupila IVF, jestli se můžu zeptat?
Liso ano podařilo se napoprvé
moc za ot děkuju ! V repromedě doporučuju dr Hromadovou
lissa píše:
Ahoj všem snažilkám a maminkám. S přítelem se už rok a půl snažíme o prvního potomka, zatím však bez úspěchu. Bohužel přirozenou cestou je tahle šance minimální - spermiogram odhalil nepohyblivost spermií. Prosím o doporučení, kam do Brna na IVF?
a jaký máte SPG?
Ahoj, doporučuji v Brně Reprofit, byla jsem tam velmi spokojená a podařil se nám tam taky mimíšek! ![]()
Děkuji za Vaše typy! Mátě někdo reference na sanatorium Helios?
Měla jsem dlouhý protokol a blbě jsem reagovala, takže jsem si první fázi zopakovala. Do caru jsem šla poprvé 30.6. a 3.11. jsem byla na transféru.
Na Helios jsem neslyšela moc dobrého, ale osobní zkušenost nemám. Mohu potvrdit, že v Repromedě paní doktorka Hromadová je úžasná.
V Heliosu jsem byla pred lety. Velice dobre na me zapusobil pan doktor Texl, mel velice osobni pristup a u nej jsem mela pocit, ze je tam jen pro me. Bohuzel i pres objednani jsem tam vzdycky strasne dlouho cekala a na ultrazvucich plna cekarna a doktor pokazdy jiny..
V Repromede jsem byla letos s jinym problemem nez s neplodnosti. Byla mi doporucena pani doktorka Hromadova, tu jsem videla jen pri prvnim setkani, pak uz se doktori stridali a kazdemu jsem musela znovu opakovat muj problem.. Zaver byl ten, ze me pan doktor velice zaobalene a diplomaticky rekl, ze pokud nebudu chtit IVF, tak jsem pro ne vicemene nezajimava. O IUI rekl, ze to nema skoro zadny efekt. No, nicmene i tak to tam je velice prijemne prostredi, veskery personal prijemny, ale pokud chci neco jineho nez IVF, mam smulu.
Já mám zkušenosti s Heliosem dobré viz metřík ![]()
Vyšlo to napodruhé, i když i při prvním IVF se embryjko chytlo, ale jen na chvíli ![]()
Na péči si nemůžu stěžovat, to čekání nebylo vůbec hrozné jako ve stát. zařízení (prvotní vyšetření jsem absolvovala na Obilňáku a tam to bylo o něčem jiném), většinou jsem byla do půl hodiny hotová. A na UZV se doktoři střídali, ale to je přece jedno, kdo ho dělá, ne?
Přístup všech moc milý, prostředí pěkné, nakonec jsem se tam přehlásila i na gynekologii, objednací lhůty krátké.