Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chystáme se s dětmi do zoo Olomouc, máte prosím nějaké tipy, kam se ještě v Olomouci nebo okolí Olomouce podívat? ![]()
Tvarůžkárna v Lošticích + návštěva tvarůžkové cukrárny www.tvaruzky.cz
![]()
PS: dejte si i za mě!
Napadá mě bobová dráha v Hlubočkách - Hrubá Voda (cca 20 km od Olomouce). Mělo by tam být víc atrakcí pro děti, ale teprve se tam chystáme.
Muzeum Tvarůžků v Lošticích
Javoříčské jeskyně
Bouzov
Hrad Šternberk
Vlastivědné muzeum
Expozice času Šternberk
Čechy pod Kosířem - výšlap na rozhledu, zámek, muzeum kočárů
Hrad Helfštýn - bývají tam všelijaké akce a animační programy
Zámek Náměšť na Hané
Dům přírody Litovelského pomoraví - Horka nad Moravou
Hasičské muzeum v Čechách pod Kosířem
Hanácké skanzen - Příkazy
a víc mě momentálně nenapadá ![]()
A přímo v Olomouci je co k vidění hlavně pro děti, ale i pro dospělé? Díky za typy
Teď Ololoď, rozárium, výhled z věže Mořického kostela. Nevím co vy a kočky, ale jsou tu prý i kočičí kavárny. U té zoo je pro menší fajn hřiště a pro větší je kousek lanové centrum Veverák.
Nebo je fajn zajít na neředínské letište v Olomouci, je tam air bar, kde si mužete posedet u kofoly či piva:-), pro deti je tam pískovište, trampolina, skluzavka, atd…a primo tam pristávají a vzlétají letadla, to se detem vetsinou líbí…Ale to není na výlet, spis takovou pohodovou procházku k pivku v tehle vedrech
Záleží, co hledáte. Ale s dětmi třeba Pevnost poznání, Muzeum veteránů, Vlastivědné muzeum, nově zrekonstruované Rozárium, Sbírkové skleníky ve Smetanových sadech. Dále chám sv. Václava, sv. Mořice - dá se jít na věž, sv. Michala. Dále tam jezdí Ololoď, Ološlap - mrkněte na netu. Jinak teda Aquapark a koupaliště.
Všem dekuji za tipy, ještě to pořádně prostuduju, zatím se mi nejlépe jeví ty jeskyně.