Leo express - prosím radu

441
25.7.16 12:41

Leo express prosím radu

Ahoj maminy, prosím o radu. Za tři dny chceme jet s prckem za rodinou a pojedeme Leo expressem. Tak bych se chtěla zeptat, když si přes internet koupím jízdenku, která mi příjde do emailu stačí mi jí vytisknout a ve vlaku předložit? Babička s nimi jezdí a říkala mi, že si musím zajít na nádraží pro nějakou kartičku s nějakým číslem co mi příjde na mail a oni mi tam vydají tu kartu. Ale mě žádné číslo nepřišlo. A že každý kdo pojede musí mít tu kartičku svojí jinak že jed nemůže. Já právě chci tu rodinou jízdenku co tam mají 2 dospělý a jedno dítě do 6ti let s kočárkem. Jako jsem z toho jelen to opravdu nestačí mít jen tu vytištěnou jízdenku? Nikdy jsem s nimi nejela tak se radši tak přiblble ptám. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58841
25.7.16 12:42

@nela812 určitě stačí vytisknout. Zrovna včera s nimi jela rodina a měli jenom vytisknutý papír a žádnou kartičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.7.16 12:44
@JayLee píše:
@nela812 asi se zeptam blbe ale co to je ten leo express? To slysim poprvé ;)

vlak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.7.16 12:45
@tezi píše:
@nela812 určitě stačí vytisknout. Zrovna včera s nimi jela rodina a měli jenom vytisknutý papír a žádnou kartičku ;)

děkuji :) tak snad to bude stačit nerada bych pak šla 50 kiláků pěšky, protože pojedeme k večeru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Freddyq
25.7.16 12:47

Jizdenka

Ahoj, s Leo Expressem jezdiim temer kazdy den a ja mam tu krtu, ale ji nepotrebujes. Pokud si zakoupis jizdenku bez ni. Stačí znát číslo jizdenky, ale bvytiskni s ito, je to jedniodušší a nemusíš si pamatovat cislo sedacek.

• Citovat
  • Upravit
183
25.7.16 12:48

Nemusi byt ani karta, ani jizdenka. Nikdy mi jizdenku nekotrolovali, jen pripadne kartu. Ja si jizdenku rucne opsala, abych vedela mista - koupeno pres net :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
25.7.16 12:50

Melo by to tam byt nekde v tom mailu napsane, obvykle ale vytistena staci, my jezdime Regiojetem a tam staci jen cislo jizdenky a pokud je plny, tak to ani nikdo nekontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.7.16 13:01

Nikdy mi tam jízdenku nekontrolovali. Maximálně jsem si ju vyfotila do mobilu, ať vím, kde sedím. ;) ale pro lepší pocit, stačí vytisknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.7.16 13:21
@EmmaSwan píše:
Nemusi byt ani karta, ani jizdenka. Nikdy mi jizdenku nekotrolovali, jen pripadne kartu. Ja si jizdenku rucne opsala, abych vedela mista - koupeno pres net :-)

presne tak. Ja s nima teda jezdila asi pred pul rokem, kupovala jsem si jizdenky pres net a nikdy po mne nikdo nic nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.7.16 13:45

Tak už jsem si jí koupila, tak si jí zajdu akorát tedy vytisknout. Moc děkuji :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.1.19 16:25

Smile club - jízda jiné osoby

ahoj, jsem zaregistrovaná na své jméno ve Smile clubu u Leo Expres. Můžu koupit jízdenku jiné osobě? Na té jízdence je totiž mé jméno (jako registrovaného člena) a cestovat bude kamarád…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.1.19 16:41

U nás nakupuje jízdenky všem (děti, prarodiče, já) manžel že svého účtu. Nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
14.1.19 16:48

@PupuP Jméno nekontroluji, takže jizdenku kamarádovi klidně kup ;)

• Citovat
  • Upravit
462
14.1.19 16:52

@nela812 ja jela leo expresem v loni zari vytiskla jsem si jizdenky pres iternet ani je nechtely videt,nemusela jsem vubec pro zadnou karticku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.1.19 20:36

Kontrolují jen věk dětí. Možná i seniorů, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí