Hledáme aktivní kamarády Brno a okolí

482
23.7.16 13:42

Hledáme aktivní kamarády Brno a okolí

Ahoj, jelikož už moc nevím, kde narazit na fajn lidi, zkusím to i tady. Jsme mladá rodina s jedním pětiletým synem a máme dva psy, nekuřáci. Víkendy většinou trávíme v přírodě/je to balzám na duši a taky kvůli našim pejskům/, podnikáme výlety, děláme geocaching. navštěvujeme muzea, jsem z oboru, takže mám přehled, kde jsou zajímavé akce a ruzné interatkivní výstavy atd, muž je blázen do hasičské historie. Máme rádi dobré jídlo, deskové hry a nesnášíme nudu. Já i muž přátele máme, ale většinou jsou bud bezdětní, nebo s velkými dětmi. Nebo nejsou tak akční a baví je výlet stylu dojeme 2km a prosedíme na zahrádce celý den. Hledám podobně aktivní rodinu s dětma, která by s námi chtěla vyrážet na výlety /pokud si sedneme/ v podobném duchu. popř. pokud víte o nějaké skupince tady nebo třeba na FB, ke které bychom se mohli přidat, dejte sem tip. Lokalita Brno a okolí:)

Příspěvek upraven 30.07.16 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sunshinegirl
23.7.16 14:28

Rádi bychom našli takové kamarády taky, ale jsme bezdětní, jeden 8 měsíční pes.

• Citovat
  • Upravit
688
23.7.16 18:27

Ahoj, my máme půlroční mimino a jednoho psa :) Kamarádi se nám teď hodně odstěhovali z Brna, tak taky nemáme s kým chodit na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
19.1.18 23:12

.

Příspěvek upraven 03.02.19 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.1.18 07:56

Ahoj, řekla bych, že to utopie je. Záleží na tom, kde člověk bydlí, kde pracuje. Takže stále hledáme. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí