Prohlídka zámku v kostýmu

299
21.7.16 10:18

Prohlídka zámku v kostýmu

Včera jsem navštívila s dcerami zámek v Jaroměřicích nad Rokytnou.Byla tam možnost prohlídky zámku v kostýmu. Mohly si vybrat šaty, jaké chtěly. Holkám se to moc líbilo a nemluví o ničem jiném. Ráda bych je vzala znovu někam na takovou prohlídku, kde tato možnost je, ale nedaří se mi nic na netu najít. Nemáte tip na zámek, kde tato možnost taky je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3593
21.7.16 10:45

Bude to asi trochu mimo mísu, ale bejvalej byl teď s dcerou na dovči v Bojnici na Slovensku, a tam prohlídka v kostýmech nevím, ale do kostýmů se oblíkli a mají spolu krásnou společnou kostýmovou profi fotku, za poplatek samozřejmě. Ale je to vlastně už zahraničí, i když od nás z Moravy né moc daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.7.16 10:55

Zámek Radíč, tam sice neni prohlídka v kostýmu, ale za poplatek se dá jit do budoaru pro princezny, kde je spousta šatů, paruk i klobouků, které si můžete obliknout.Je to tam moc hezký, dcera se tam dost vyřádila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
21.7.16 11:05

Zamek Milotice, tam pujci kostym na pul hodiny na prochazku parkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
21.7.16 11:21

@Anik @rozmaryna1234 díky za tipy, kouknu na netu, jestli tam o tom nepíší víc.
@Jolynka Milotice byly jediný, který jsem našla a když to srovnám s těmi Jaroměřici, asi by z toho byly holky zklamaný. Tam jsme to měly na 1,5 hod, prošly cca 10 pokojů. Kromě jednoho si mohly všude sednout, i ke klavíru, na který si mohly zahrát. Na postel si mohly sednout.Do zahrady nás taky paní pustila. Kostým jsem měla i já. Máme fůru fotek.Pro děcka opravdu super zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.7.16 12:45

@michahora Mám pocit že ve Vranově - počkej, ještě to zjistím, známá takhle jela se skupinkou dětí a v kostýmu byli i dospělí :mrgreen: a mám pocit, že to byl ten Vranov, ale ještě zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.7.16 12:50

Tak NE, chyba, je to zámek MILOTICE (jak už tu někdo psal)…ale je 8km od VraCova (no jo pletou se mi) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
21.7.16 13:04

Javorník - Zámek Jánský Vrch
Byli jsme tam na dovolené s klukama. Prohlídka je hodinová. U dveří si nás vyzvedla princezna Zuzanka už v kostýmu. Zavedla do komůrky a kluci si mohli vybrat co chtěli. Prohlídka byla zábavná a určená hlavně dětem. tady se dozvíš víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí