Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, obracím se na vás s prosbou. Chtěli bychom s přítelem a dvouletým synkem na pár dnů do Chorvatska, kdykoli jsem tam cestovala, nebála jsem se shánět ubytování až na místě, vždy se podařilo. Vzhledem k tomu, že ale poprvé pojedeme s malým synkem a já jsem navíc ve 20 tt, chtěla bych mít to pohodlí bez stresu a přijet na ubytování, které si dopředu z ČR domluvím. Jistě máte mnohé z vás kontakty do apartmánů, kde jste byli někdy ubytovaní a spokojení, kam se například rádi vracíte! Prosím, dáte mi některá tip na dobré ubytko, případně (budete-li mít) i kontakt? Budu velice ráda a určitě se nějak odměním ![]()
Co hledám:
Za dobrý tip určitě poděkuji!
Zuzka ![]()
Příspěvek upraven 17.07.16 v 01:28
Mám doma vizitku, co si dovezla z ubytka moje sestra a byla spokojená. Snad tento tip pomůže. ![]()
Adresa:
Stanko Mandac
Put Kruga 45
213 15 Dugi Rat (Mali Rat)
Email: stankomandac@gmail.com
Telefon: 00385 21 583630
Mobil: 00385 95 599 4385
@zuza358 Teda musím říct, že rozptyl ubytování je docela velký, vyjmenovala jsi v každé oblasti něco ![]()
V CH jsme byli mockrát, ale nikdy na tok pěkném místě jako letos - ŽIvogošce Blato. Malé letovisko na Makarské riviéře, je tam asi nejkrásnější može z celého Chorvatska. Nad letovisky ční štít Biokovo, je to úžasná scenérie. Městečko je malé, klidné, ale má krásnou širokou kamínkovou pláž (což není pravidlem, občas je šířka pláže na jeden ručník), na promenádě pár stánk, zmrzlina, asi 3 restaurace, obchod, pekárna, stánek s ovozel. Na pláži po celé délce borovice, takže přírodní stín. Byli jsme v apartmánech kousek od pláže, vlastně v druhé řadě domů od pláže, byl tam klid, v noci ticho, přes den příjemný ruch. Do Chorvatska už vždy jen sem. Kontakt na ubytko dám ráda do SZ.
Ahoj, my se vrátili ve čtvrtek z Crikvenice, bylo to tam super. Ubytování teda v kopci, ale když píšeš, že jste autem (my byli taky), tak bez problému
http://www.booking.com/…thor.cs.html?…& Majitelé parádní, je tam klid, žádný hluk večer, čisto, kuchyňka i s vybavením…