Zábava pro šestiměsíční miminka ve vlaku

19
17.7.16 00:05

zábava pro šestiměsíčneho miminka ve vlaku

Čeká mě 6,5 hodinová cesta vlakem a potřebovala by jsem nějaké tipy jak zabavit malého, nějaké hračky, které Vám pomohli přežít cestu, malý už začíná lézt a vše ho baví jen chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
17.7.16 00:16

Jezdila jsem jen neco pres dve hodiny s vajickem a mala v nema mam pocit docela spala… jesrli mas nositko, tak bych jo vzala na pripadne prochazky, nebo malou ted i docela bavi cucet z okna… a kdyztak letaky „na cteni“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.7.16 00:28

Jakýkoliv neokoukaný chrastítka, knížky pro mimina, ty milovaly všechny naše děti. my jeli nejdýl skoro 7 hodin se skoro 10m, a v pohodě, zjistila jsem, že nejlepší místo není dětský kupéčko, ale ve velkoprostorovým kupé čtyřky, mezi kterýma je stoleček. náš tehdy jen lezl, ještě ani neobcházel, bála jsem se, že se mu nebude líbit, že nemůže tolik hodin lézt, ale náhodou jsme se dostali na ta místa se stolkem, takže prcek si lamozil po stolečku, a byl naprosto spokojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.7.16 00:37

Nové hračky (tzn. u nás systém sebrání čtvrtiny starých a po měsíci velké odhalení tajemné igelitky s hračkami) a procházky v nosítku - dokud jsem neměla v háji záda, tak prochajdy s Manducou zabíraly. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.7.16 06:50

Ja letela se 7mesicnim pres 24hodin :mrgreen: Neco prospi i za tech 6, jinak bude cumet na lidi, z okna, pak budes krmit, to zabere cas… Mela jsem hracky, knizku s obrazky a nositko a nejak se to pokrylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.7.16 09:15
@beruska9 píše:
Ja letela se 7mesicnim pres 24hodin :mrgreen: Neco prospi i za tech 6, jinak bude cumet na lidi, z okna, pak budes krmit, to zabere cas… Mela jsem hracky, knizku s obrazky a nositko a nejak se to pokrylo ;)

Když jsme jeli kdysi s malou, tak byla už o neco starší a už chodila, takže ji strašne bavilo prochazet se povlaku, a každý z ní byl vedle, měli jsme svoje kupe a naproti byla rodina japoncu a meli maleho, takze mela na co koukat :-D.
Oni se ty deti zabavi uz jen tim ze nekam jedou, a ze poznaj jiny lidi.Pro pulrocniho je to tezky to spíš bude velde z tech lidi a z cesty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.7.16 09:16
@žabinka píše:
Když jsme jeli kdysi s malou, tak byla už o neco starší a už chodila, takže ji strašne bavilo prochazet se povlaku, a každý z ní byl vedle, měli jsme svoje kupe a naproti byla rodina japoncu a meli maleho, takze mela na co koukat :-D.
Oni se ty deti zabavi uz jen tim ze nekam jedou, a ze poznaj jiny lidi.Pro pulrocniho je to tezky to spíš bude velde z tech lidi a z cesty :-D

když byla starší tak vedla modelina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario