Léto ve Znojmě

4622
12.7.16 22:53

Leto ve Znojme

Ahoj. Blizko Znojma mame chalupu. Rada bych dceru vzala na vylet. Poradite my kam s 2 a ctvrt starou holcickou? Zatim jsem nasla divadelko pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
12.7.16 22:56

Tak vinobraní bude až v září, to bývá pěkná akce…Ještě jsou ve Znojmě podzemní chodby, ale nevím, jestli na to není malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 22:58

Po Znojmě jezdí i vláček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.7.16 23:04

@IrenaKřížová vlacek to by bylo fajn. To mala rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
13.7.16 05:13

Koupaliste, na freeportu Kinderwelt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.7.16 07:16

Ja mam syna 2,5 roku a miluje Granice, je to krasna prochazka prirodou, podel potoka, je tam hriste pro deti a cestou nadherny vyrezavany zviratka, fakt veliky, tak si na ne muze lozit. Je tam srnka, divocak s celou rodinou, sova, had, mlok, beruska, mravenec a spoustu dalsich a ted uz i houby obrich rozmeru :mrgreen: je to moc hezky a zaroven naucny. A taky ten vlacek, je to i s vykladem a ma i dobrou trasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.7.16 07:22

Jelení farma Ječmeniště, vodní mlýn ve Slupi, vinice Šobes a visutý most přes Dyji - je to pěkná procházka i s kočárkem. Pak tady padl Kinderwelt - pro nás opruz, ale někoho to baví. Lampelberg - krásný výhled na vinice, dá se na kole i pěšky od nejbližšího parkování. Koupák ve Znojmě mě nebaví, malý a nepřelidněný je ve Vrbovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.16 07:27

Já bych zajela do Lednice do parku na lodičky, je to krásná projížďka lodí, netrvá dlouho, viděla jsem tam i vyhřívající se želvy a procházka podél řeky je osvěžující. Pod stromy je stín, všude lavičky k odpočinku, terén pro kočárek jako dělaný. Klid a pohoda. Vemte si nějaké bílé pečivo, krmení kachen děcka milují. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24183
13.7.16 07:29
@scentini píše:
@IrenaKřížová vlacek to by bylo fajn. To mala rada.

Ten vláček je supeer, my byli vloni s dětmi a syn měl 2,5 roku. Je to projížďka po Znojmě, po památkách.

Jinak jsme se byli i koupat na Vranovské přehradě, projet parníkem po přehradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
13.7.16 07:29

Dekuji vsem moc. Mame co delat, supr :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.8.16 15:23

Ahojte. Jeste jednou dekuji vsem za inspirace na vylety. Zatim name zasebou vlacek a koupaliste. Chtela bych se zeptat jestli ten zabavni park Kinderwelt, je pro 2 a ctvrt stary dite? Popeipade jestli jeste o necem vite napiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí