Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer
Dostali jsme poukaz do Dětenic ale máme 7mi měsíční dceru. Nenajde se tu někdo kdo tam byl s takhle malým dítětem? Dá se to zvládnout? Poukaz zahrnuje i večeři v krčmě ale to asi není vhodné jí tam brát tak ta nám asi propadne :-/ nebo se tam dá zajistit hlídání? uvítam jakoukoliv zkušenost ![]()
@Nelma Byli jsme tam bez dítěte a rozhodně bych tam takto malé dítko nebrala, není to nejvhodnější prostředí.
My jsme tam byli na obede a pro nas zazitek neskutecnej, nikdy na to nezapomeneme
jako s miminem klidne, jen je tam celkem tma, da se sedet i venku, je to tam snad vetsi nez vevnitr, ale neni tan to kouzlo..takova obyc hospoda z venku. Ale vevnitr fakt supr ![]()
@Adinal vidim ze mame rozdilne nazory a je to fakt na kazdem, jak se citi, ja bych klidne jela, jiny by byl zklamany
@soleile Psala, že mají poukaz na večeři, ne na oběd. Je tam tma, večer tam byl i velký hluk. Zábava pro dospělé v pohodě, já bych tam svoje mimino nevzala, ale je to samozřejmě na každém.
@Nelma byli jsme s dcerou, v té době 4-5m, měli jsme to v den, kdy v krčmě nebyl večerní program, takže úplně v pohodě, byla tam ve vajíčku, na pokoj nám dali dětskou postýlku. Snídaně je pak na hotelu, takže tam byla taky ve vajíčku a opravdu žádný problém ![]()
Na ten večerní program jí brát nechci, spíš mě zajímalo jestli tam třeba nejde zajistit hlídání ale to je asi blbost co? Tak přinejhorším večeři oželíme
a co to ostatní, prohlídka zámku, pivovaru, to se dá absolvovat s mimčem?
Jestli je to ta večeře s programem, asi bych tam tak malé dítě nebrala. Je tam celkem hluk. Ale zážitek to je. Už jsme tam byli víckrát, ale ještě jako nerodiče.
Na veceri bych dite nebrala v zadnym pripade-vecerni program-rev, sermovani na stolech, tma-teda aspon, kdyz jsem tam byla ja, a nikdo s detma tam nebyl. Na obed ano, to je neco jinyho.
@Nelma píše:
Na ten večerní program jí brát nechci, spíš mě zajímalo jestli tam třeba nejde zajistit hlídání ale to je asi blbost co? Tak přinejhorším večeři oželímea co to ostatní, prohlídka zámku, pivovaru, to se dá absolvovat s mimčem?
Ahoj, prohlidka pivovaru a zamku je v pohode, ubytovani a zahrada taky parada. Ja bych jela, ale vecer bych do krcmy mimco netahala. Sice vy dospeli prijdete o zajimavej program, ale uzijete si to urcite i bez toho. Aspon ja osobne bych prcka do toho hluku a reje a chaosu, ktery tam vecer byva, netahala.
My tam byli asi s 8 měsíční dcerou, ale pouze na obědě, kdy se tam nekoná žádná akce. Takze rychlý obidek a domu. Byla jsem tam pak i na veceri s mužem a známými, kdyz tam ten jejich středověký program meli a rozhodne to v tuto dobu neni prostředí pro malé dite…kolikrát to vyleka i dospělého, natož dite ![]()
@Nelma píše:
Na ten večerní program jí brát nechci, spíš mě zajímalo jestli tam třeba nejde zajistit hlídání ale to je asi blbost co? Tak přinejhorším večeři oželímea co to ostatní, prohlídka zámku, pivovaru, to se dá absolvovat s mimčem?
@Nelma píše:
Vzhledem k tomu, že naše dítě by asi rušilo ostatní, na prohlídku bychom se vystřídali (pokud by to šlo) a nebo by šel jen jeden.
Na ten večerní program jí určitě nevezmem, sice jsem tam nikdy nebyla ale určitě to pro dítě nebude. Užijem si ho třeba za pár let všichni ![]()
Na program bych určitě taky nebrala. Jinak prohlídky v pohodě, měla jsem malou v Manduce, naopak z ní byli všichni unešení ![]()