Dětenice s miminkem

25
21.7.16 21:54

Dětenice s miminkem

Dobrý večer
Dostali jsme poukaz do Dětenic ale máme 7mi měsíční dceru. Nenajde se tu někdo kdo tam byl s takhle malým dítětem? Dá se to zvládnout? Poukaz zahrnuje i večeři v krčmě ale to asi není vhodné jí tam brát tak ta nám asi propadne :-/ nebo se tam dá zajistit hlídání? uvítam jakoukoliv zkušenost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5672
21.7.16 21:57

@Nelma Byli jsme tam bez dítěte a rozhodně bych tam takto malé dítko nebrala, není to nejvhodnější prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
21.7.16 21:57

My jsme tam byli na obede a pro nas zazitek neskutecnej, nikdy na to nezapomeneme :dance: jako s miminem klidne, jen je tam celkem tma, da se sedet i venku, je to tam snad vetsi nez vevnitr, ale neni tan to kouzlo..takova obyc hospoda z venku. Ale vevnitr fakt supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
21.7.16 22:00

@Adinal vidim ze mame rozdilne nazory a je to fakt na kazdem, jak se citi, ja bych klidne jela, jiny by byl zklamany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
21.7.16 22:02

@soleile Psala, že mají poukaz na večeři, ne na oběd. Je tam tma, večer tam byl i velký hluk. Zábava pro dospělé v pohodě, já bych tam svoje mimino nevzala, ale je to samozřejmě na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.7.16 22:05

@Nelma byli jsme s dcerou, v té době 4-5m, měli jsme to v den, kdy v krčmě nebyl večerní program, takže úplně v pohodě, byla tam ve vajíčku, na pokoj nám dali dětskou postýlku. Snídaně je pak na hotelu, takže tam byla taky ve vajíčku a opravdu žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.7.16 22:09

Na ten večerní program jí brát nechci, spíš mě zajímalo jestli tam třeba nejde zajistit hlídání ale to je asi blbost co? Tak přinejhorším večeři oželíme :-) a co to ostatní, prohlídka zámku, pivovaru, to se dá absolvovat s mimčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.7.16 22:21

@Reinka moc děkuju, potěšila jste mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.7.16 22:35

Jestli je to ta večeře s programem, asi bych tam tak malé dítě nebrala. Je tam celkem hluk. Ale zážitek to je. Už jsme tam byli víckrát, ale ještě jako nerodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.7.16 22:36

Na veceri bych dite nebrala v zadnym pripade-vecerni program-rev, sermovani na stolech, tma-teda aspon, kdyz jsem tam byla ja, a nikdo s detma tam nebyl. Na obed ano, to je neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.7.16 22:36
@Nelma píše:
Na ten večerní program jí brát nechci, spíš mě zajímalo jestli tam třeba nejde zajistit hlídání ale to je asi blbost co? Tak přinejhorším večeři oželíme :-) a co to ostatní, prohlídka zámku, pivovaru, to se dá absolvovat s mimčem?

Ahoj, prohlidka pivovaru a zamku je v pohode, ubytovani a zahrada taky parada. Ja bych jela, ale vecer bych do krcmy mimco netahala. Sice vy dospeli prijdete o zajimavej program, ale uzijete si to urcite i bez toho. Aspon ja osobne bych prcka do toho hluku a reje a chaosu, ktery tam vecer byva, netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
21.7.16 22:40

My tam byli asi s 8 měsíční dcerou, ale pouze na obědě, kdy se tam nekoná žádná akce. Takze rychlý obidek a domu. Byla jsem tam pak i na veceri s mužem a známými, kdyz tam ten jejich středověký program meli a rozhodne to v tuto dobu neni prostředí pro malé dite…kolikrát to vyleka i dospělého, natož dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.7.16 22:40
@Nelma píše:
@Nelma píše:

Vzhledem k tomu, že naše dítě by asi rušilo ostatní, na prohlídku bychom se vystřídali (pokud by to šlo) a nebo by šel jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.7.16 22:41

Na ten večerní program jí určitě nevezmem, sice jsem tam nikdy nebyla ale určitě to pro dítě nebude. Užijem si ho třeba za pár let všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.7.16 22:59

Na program bych určitě taky nebrala. Jinak prohlídky v pohodě, měla jsem malou v Manduce, naopak z ní byli všichni unešení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí