Poraďte ubytování pro 5 osob - Krumlov, Tábor

SAJ
17073
26.7.16 20:30

Poraďte uytování pro 5 osob Krumlov - Tábor

Ahoj :)
Právě visím na internetu a hledám pro nás ubytování na konec srpna někde v dosahu Českého Krumlova nebo ještě lépe někde směrem na Prahu, tak do hodiny dojezd. Máme lístky na otáčivé hlediště do Krumlova (hurááá) a domů to je přes celou republiku, takže bychom ideálně dvě tři noci přespali někde v dosahu - samozřejmě co nejlevněji, ale zase ne někde v hostelu (mám fakt špatnou zkušenost).

Je nás pět, dva dospělí, tři děti. Stačí nám jeden pokoj pro pět nebo ještě lépe dva pokoje pro tři a dvě osoby, snídaně není naprosto podmínkou, i když, proč ne?

Nemáte tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
26.7.16 20:38

Booking.com, trivago, zadas parametry a uz jen hledas, pak se muzete spojit ne skrz appku ale normalne pres jejich kontakt, ale upozornuju my ted hledali ubytko po morave, sumava, krkonose, uherske hradiste, mnichovo hradistena do zari plno diky tem uzenacum, nikdo nechce mimo hranice tak je pruser neco najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
26.7.16 20:40

Nebo můžeš zkusit www.airbnb.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.7.16 20:42

Jj, taky na to hledím. Pokud pojedeme na tři dny, je mi jasné, že budeme mít tak nabitý program, že dorazíme na ubytování a omdlíme do postelí… Moc se mi nechce dávat pět a více tisíc za dvě noci.
Představovala jsem si něco fakt jednoduchého, ale asi mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.7.16 20:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
27.7.16 08:25

Holky díky za tipy, nakonec jsem našla přesně to, co jsem hledala. :-) A teď si už jen musím přát aby nám na představení klaplo počasí a aby byly děti nadšené.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario