Kam v Ostravě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam v Ostravě
Ahojky,
už nějakou dobu chodím do práce a tak se snažím, když v práci nejsem, s malým podnikat různé aktivity, aby měl pestrý týden, ale zjišťuji, že sklouzáváme k jednomu a tomu samému.
Máte nějaké návrhy, co se dá podniknout, kam zajít? Tedy spíše co podnikáte vy, kam chodíte?
My pravidelně jednou týdně chodíme do herničky v rodičovském centru, na cvičeníčko, do plavání. A to se snažím prokládat - ZOO, Aqua centrum v Bohumíně - vřele doporučuji hlavně přes týden o víkendu bývá narváno, písek pře barákem, průlezky v Komenského
ech, průlezky v Bělském lese.
Už jsem uvažovala i o loutkovém divadle, ale nikde na internetu jsem nenašla program, nemáte některá odkaz?
Děkuju a přeji pohodový den, Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dá se třeba i na ranč do Hlučína - zvířátka na hlazení i na projetí se na nich; rezervace Rezavka mezi Svinovem a Polankou (kytííí), les za kolejemi VŠB (veverky čiperky
), jistebnické rybníky, Odra ve Třebovicích - je tam kamínková pidipláž, dají se pouštět lodičky, cachtat nohy, …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Bergio díky za vyhledání na seznamu. To jsem samozřejmě zkoušela, ale bohužel na žádném odkazu jsem nenašla program, kdy se co hraje. Nanejvýš v září festival loutek, ale to je daleko.
Maxiku děkuju
určitě vyrazíme a obšlápneme
Některá místa mě nenapadla a některá neznám, tak to bude poznávací bojovka i pro mě ![]()
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jano, co se DLO týče, po vstupu na jejich stránky klikni na blikající puntík hned vedle kašpárka vlevo nahoře. Nabídne se ti aktuální program a seznam všech inscenací. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, kde by se dala udělat oslava narozenin někde na Ostravsku pro tříletého kluka? Musí tam být bezbariérový přístup, fajn personál a hlavně by mi vyhovovalo něco s dětským koutkem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevíte někdo, kde by se dala udělat oslava narozenin někde na Ostravsku pro tříletého kluka? Musí tam být bezbariérový přístup, fajn personál a hlavně by mi vyhovovalo něco s dětským koutkem.
Jojopark?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jojo, nebo mi napadá např dětský ráj - tam mají super zázemí - jen si nejsem jistá s bezbariérovým wc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess-ka mam pocit, že tam je to wc dost malé
ale pro sichr bych tam zavolala, jinak je to tam fakt super..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi
Poradte mi, Budeme v Ostrave 4 dny, starsi dite se tam zucastni turnaje. V mezicase hledam
Jak zabavit mladsi dite (5) napada me jedine zoo?
Zajimaji me i podniky, kde se dobre najist. Popr pokud bude cas, kam v okoli na vylet.
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dolní oblast Vítkovic, je tam dětský svět techniky.
Nebo bazén?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas - zoo ke klidně na celý den, ten dětský svět techniky odpolko.. Pokud bude hrát, doporučuji ještě dětské divadlo loutek, kino..V jaké části města budete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice diky za tipy
ubytovani se snazim sehhat v centru, starsi pry bude hrat po telocvicnach po celem meste, takze predpokladam, ze pujdeme se i divat na zapasy.
Nemas nejake doporuceni na restaurace?
Idealne nekde kde maji i detske menu. @bublinek ten bazen nebyva narvany? Budeme tam prodlouzeny vikend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas píše:
@Králičice diky za tipyubytovani se snazim sehhat v centru, starsi pry bude hrat po telocvicnach po celem meste, takze predpokladam, ze pujdeme se i divat na zapasy.
Nemas nejake doporuceni na restaurace?
Idealne nekde kde maji i detske menu. @bublinek ten bazen nebyva narvany? Budeme tam prodlouzeny vikend
Koukni na Sareza.cz v Porubě je velký i dětský bazén. Venkovní teplý a tobogán.
Na Čapkarne je zase jeskyně. Je to vyžití, lidí tam bývají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.