Baby kavárna v Brně

96
10.1.06 16:14

Baby kavárna v Brně

Ahoj maminky,
nevíte o nějaké baby kavárně v centru Brna? Díky za odpovědi, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
10.1.06 16:49

Tery na Lesnej je babycafe. adresa www.babycafe.cz
je super, ale dost tam chodi ludi, je dobre rezervovat. blizko pri lidli je pizzeria, je tam dole detsky kutik, ale blbe je, ze sa tam fajci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.1.06 17:24

na Černopolní je nekuřácká kavárna s dětským koutkem - ale ještě jsem tam nebyla, vždycky nějak nestíháme když jdeme od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.1.06 17:54

TERY na Dobrovského,naproti koupališti Dobrák je restaurace POHÁDKA.Je to tam moc pěkný,pro děti přímo ráj,akorát se tam musíš objednat,protože je to tam dost oblíbené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.1.06 18:46

…a drahé… :cry:
Na Merhautové je pizzerie GAZEBO kde je salonek s hracím koutem s hračkama, kuchyňkou apod. A pečou výbornou pizzu :D

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.1.06 20:38

Holky, díky za tipy. Určitě některou vyzkoušíme. Do babycafe na Lesné jsme zatím jen nakoukla, je tam moc hezké prostředí. Myslela jsem, že se tam nekouří, když je to určeno hlavně pro maminy s dětmi :evil:. No ale teď co vyšel nový zákon o zákazu kouření na veřejných prostranstvích, tak by se tam snad kouřit nemělo, nebo to není veřejné prostranství :oops:? Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.1.06 21:20

Tery,

v Babycafé se určitě nekouří, byli jsme tam včera :D . Myslím, že Gothic myslela tu kouřící restauraci pizzerii co je vedle Lidla co je dole na Lesné :?:
V létě je dobrá zahrádka cukrárny na rohu Merhautovy a Mathonovy ul., je tam „perníková“ chaloupka a skluzavka :D

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.1.06 21:28

Ahoj,
nahoře na Lesné nad Majdalenkama je hospoda se zahrádkou, dost velkou, je to pod střechou a jsou tam průlízky, pískoviště a spousta věcí pro děti. Je to tuším opocené, takže dítě nemůže jen tak lehce vběhnout pod auto například. Ale je to jen na léto. Venku se v zimě nedá.
Byla jsem jen vevnitř a bez Aničky, a průlízky jsem moc nezkoumala. Ale myslím, že to je fajn.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.1.06 22:08

Hej hej myslela som tu pizzeriu s nezapametatelnym nazvom vedla Lidla. :D V babycafe sa nefajci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.1.06 22:22

teda Gothic, Ty vis o vsem neco. Ja myslela,ze jsi z Bratislavy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.1.06 23:05

Dalif som z Bratislavy, ale Brno mam blizko :D . A kedze som aktivna navstevovatelka rodiny a emimina, tak mam v Brne vela priatelov :) .
Tak sa mozno v tom baby cafe niekedy potkame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
8.9.13 21:38

Ahoj holky, nemáte nějaký tip, kde se dá zajít do kavárny s 10 měsíčním prckem, kde je hrací koutek nebo kde si malá může lozit? Mám na mysli přímo centrum Brna.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
8.9.13 21:54

Na jezuitske je jedna dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.9.13 22:30

Doporučuju Bistro Le Social, Úvoz 80 (ale nevím, jestli to ještě počítáš do centra; vlastně asi ne :()
Je tam celá jedna místnost pro děti, kde si můžou hrát a lozit. Hraček je tam dost, na podlaze je koberec z pěnové gumy, takže když prcek spadne, nepřijde k úhoně. Nejsou tam stoly, ale poličky na stěně, kam ti obsluha dá kafe nebo jídlo a kam si můžeš odložit věci, aby byly před mrňaty v bezpečí.
Byla jsem tam poprvé minulý týden a moc se mi tam líbilo. Sama teda děti nemám, ale prckové od kamarádek si to vysloveně užívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.9.13 23:31

Jeste v Reckovicich studio fa.zona - krom jineho je tam i kavarna s detskym koutkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.