Koupalište

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
30.5.05 10:57

koupalište

ahoj holky,
kdy jste byly poprve s prckem na koupaku. chceme jit v praze do sareckeho udoli.
male je 8 mesicu a je nam hrozny horko :D
diky a pekny den,
ivana a anicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.5.05 11:25

Ahoj holky, nevim, jestli bude male delat dobre vedro venku a slunicko a pak kvalita vody. Ja zase resim jestli maleho - 6m vzit do kryteho bazenu. Jestli mu tam nebude chladna voda nebo jestli neni moc chlorovana. Vcera jsme tam videli pulrocniho chlapecka a tomu se tam libilo a snad ani z vody nevylezl. Zitra se snad trochu ochladi.

• Citovat
  • Upravit
3126
30.5.05 11:51

Ahojky Olso,

nevím jestli myslíme to samé. Ale pokud myslíš u Veselíka v Šárce, tak tam je to super. A myslím, že pro mrnata ideální, protože jsou tam i stromy pod které můžete zalézt a hlavně … jsou to dva bazény nikoliv rybník. Ale já mám teda ty zkušenosti, že voda je tam jak žiletky :D :D Fakt studená. Ale příroda krásná a určitě tam bude menší vedro než lozit mezi barákama. :lol: Já bych tam s miminkem určo vyrazila. tak doufám, že se brzo zadaří a pří rok to prubnu jaké to tam bude :lol: :lol: :lol:

Papa Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.5.05 13:58

Holky,
kde presne su tie 2 bazeny „U Veselika“? Vcera som sa pokusala vyvolat diskusiu Kam s s mimi k vode, no tento tip tam nepadol.
Prosim poradte kde to najdem? Divoku Sarku poznam :wink: No o tych bazenoch som fakt nepocula.
(toto bude nase prve leto v Prahe)
Velka vdaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.5.05 14:00

Aaaa Olsa prepac prosim, ze som trosku odvratila temu od tej Tvojej :? Dufam, ze maminy Ti este par nazorov napisu :wink: Ja by som tiez poradila, no zatial nemam skusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.5.05 15:39

Ayreenka,

popisované koupaliště s dvěma bazény je hluboko v Šárce.
Když za MC Donaldem na Evropské sestoupáte po silnici dolů do údolí a budete pokračovat doleva pod skalami a stromy, dostanete se po tomhle chodníku přímo k nim. Cesta trvá lehkou chůzí asi 10-15 minut. Podotýkám, že voda je opravdu ledová, ona bazény protéká,takže se ani nestíhá ohřát. No a za tímto koupalištěm, asi 500 metrů je pěkné posezení (hospůdka) venku pod stromy v chalupě, co vypadá jak mlýn. Tedy snad ještě fungují, pár let jsem tam už nebyla.

papa
Petronella+2 roční rarášci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.5.05 19:37

Dakujem Petronella :) Dufam, ze to s mojimi orientacnymi schopnostami najdem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.7.13 12:28

Ahoj děvčata nejdete dneska někdo na koupaliště??? Přišla kámoška, že jdou 8) má 2 letou holčičku. Náš malej 13 měsíců se taky rád koupe ale není to moc brzy??? nemyslím koupaliště, už jsme byly před 14 dny ale myslím, že bude asi studená voda :nevim: a nezdá se mi nějak extra teplo :nevim: Já bych tam klidně vlezla, já jsem vodomil a pořád je mi teplo ale s tím malým nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.7.13 12:33

Ja chodim s malou na koupakynormalne. :nevim: i loni byla a to mela 6-9mesicu :nevim: vubec nebyva nemocna :nevim: normalne bych sla pokud malej neni nachylny na exemy a nebyva moc nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.7.13 13:18

A je tam brouzdaliste? ty jsou docela teply oproti velkym bazenum :)jinak nevim jak u vas, ale u nas je na slunci pekne teplo, bych jela a maleho treba jen osplouchla, pokud se ti voda bude zdat hodne studena…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.7.13 13:21

http://www.podborany.net/…/koupaliste/
taď jsem vylezla na terasu a je tam už teplo, tak mi vyrazíme. Včera dorazilo nafukovací auto, tak ho prubneme. Nejprve tam vlezu já a uvidíme, jaká bude voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.