Dětský koutek v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětský koutek v Brně
Ahoj všem,
nevíte o nějaké restauraci nebo obchůdku, kde by si děti pohrály a maminky si mohly popovídat? Hledám něco ve středu města. Děkuji za všechny tipy.
Katka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Katulinko,
ve středu města je snad jen restaurace - vegetarianská u měnínské brány, mají tam vzadu takové vyvýšené podium, par polštářů, hraček, kobereček, je to tam ale malé a spíše tak pro miminka. ale je tam strašně milý personál, nechají tě tam sedět jak dlouho chceš, a nekouří se tam. Pak je prý něco na Lesné, ale to nevím co, ale mám dojem že je to i pro starší dítka.
Doufám, že se ozve někdo s dalšími tipy, taky je uvítám.
Pá
Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky,
v Králově Poli nahoře na Dobrovského (proti Haciendě Mexicaně) je Pohádková hospůdka, která je nekuřácká a má jednu část vyloženě pro rodiny s malými dětmi. V zimě je to bezva, v létě bych možná raději šla někam na zahrádku s prolízačkama - např. nahoře na Lesné napravo od Majdalenek (teď si nevzpomenu na název).
Jerry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi je kavarnicka Baby kafe Kickin, ale ta je na Lesne. Je tam koberec s hrackama, maji tam vyborne kafe a neco dobreho a mivame tam pravidelne sraziky, maji otevreno od 10 hodin. Je to na Haskove tesne pod Majdalenkama. I kdzy je to trochu z ruky, tak doporucuju.
Kacica
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky chodime na Lesnou,jeste pro zajimavost kavarna je spojena s babyshopem-castecne sekac a novy veci,takze deti si hraji a ty si jeste ponakupujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že máš na mysli Tavernu Johna Silvera, je to tak? Tam je ta zahrádka pro děti moc příjemná a naní to u silnice, takže Ti prcek nevběhne pod auto ![]()
- Citovat
- Upravit
Jednou jsem byla v Manner kavárně je to na rožku Kozí a nevím jaké
, je to kousek od Kobližné, když jdeš po Kobližné nahoru směrem ke Svoboďáku a odbočíš vpravo na Kozí tak na rožku je nově otevřená tahle kavárna. Dole posezení pro „normální lidi“ a nahoru vyjedeš s kočárkem a je tam celý patro pro děti. Je mi to sympatický tím, že tam má člověk soukromí, obsluha tam jen nosí nápoje a je to tam jeden velkej otevřenej prostor a ty můžeš sedět někde uprostřed a mít dítě na dohled. Byla jsem ještě na Veveří a tam bylo tak narváno, otřesná obsluha, málo místa, plno stolečků a s dětma člověk musel jít do hracího koutku, tady je dobrý, že hrací koutek je všude a ty seš uvnitř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětská kavárna v Brně je na Husově ulici, je to v té části blíž k Šilingráku, ve dvoře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor na dětské koutky!!!!
Ahoj, píši ohledně dětského koutku v Ladie´s GYM na Palackého- možná si tam dobře zacvičíte, ale pozor na dětský koutek- je veden naprosto neprofesionálními „chůvami“ které nemají patřičné vzdělání, jsou možná za každých okolností příjemné a usměvavé, to dostaly příkazem od své vedoucí, která taky ani neví ,jak se takový koutek řídí a hledá se správný kolektiv a jen se třeba, když tam dítě dáte koukněte kolem, jak je tam hygienicky čisto a uklizeno… Svoje dítě tam tedy už nikdy nedám. R
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,detský koutek je taky na svobodáku v Omeze nahoře v patře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma, prosím, máti jede hlídat do Brna vnoučata (rozmezí 5-8 let) - dejte mi, prosím, nějaké tipy, kam by s nimi mohla jít? Nejlépe centrum. Když to bude kavárna či restaurace s nějakým dětským koutkem (nemyslím jen jeden stoleček na kreslení), tak se zlobit nebudu.
Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám dobrou zkušenost s dětskou kavárnou na poliklinice v Líšni - je to tam pro děti fakt velké a vydrželi jsme bez problémů 3 hodiny… je to z ruky, ale třeba jste poblíž…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéééé, toho by bylo - restaurace VÝTOPNA (tam se ale návštěva prodraží…
) na Hlinkách, 150 metrů od pivovaru (u Mendláku). Pohádková hospůdka na rohu Purkyňové a nevím cosi… ale tam nevím nevím, jestli pro vyloženě pro děti…
Mateřské centrum Kuřátka na rohu Kobližné a (Poštovské?) Duhový ráj na Lesné (Haškova 4) - anebo toto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem hledala a patrala, kdyz jsem jela pracovne do Brna a prima je Vesela kavarna v Reckovicich, i tam vari.
http://www.veselakavarna.cz/…avarna-brno/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.