Kam v Praze pro nábytek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.3.13 15:45

Kam v Praze pro Nábytek?

Jsem nepražák, který tu má akorát tak Mobelix, Jenu a Sconto. V brzkých dnech ale plánuji cestu do Ikei, ale ráda bych se zastavila i jinde. Ale kde?

Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
21.3.13 15:48

Pak tu mame Kika nebo XXXlutz - ale ten je cenove nekde jinde.
Jo a jeste Asco nabytek a nebo Jysk.

• Citovat
  • Upravit
917
21.3.13 15:51

Asko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
21.3.13 15:54

Já jedine Ikea..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.3.13 15:55

Kousek od Ikea (na Zličíně i na Černém Mostě) je IDEA - nábytek z masivu. Doporučuju nejdřív mrknout na stránky a pokud potřebuješ kvalitu (kterou musíš ovšem zaplatit), tak doporučuju Dřevočal a Dverex, na židle do Ton na Karláku nebo Vinohradech.
A jestli chceš mít Asco, Sconto, Jenu a další na jednom místě, tak kousek za Prahou po výpadovce na Plzeň (D5) je v Chrustenicích něco mezi velko a maloobchodem, kde jsou dvě patra našlapaný stoly, židlema a policema (skříně a skříňky spíš ojediněle). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
21.3.13 15:59

Záleží v které části Prahy se budeš pohybovat. Nebo je to jedno?

Známí si docela chválí XXXLutz ve Stodůlkách, jinak holky už toho napsaly hodně.

A jen tak mimochodem - tohle je opravdu typický příspěvek „velmi citlivého nebo velmi intimního charakteru“, aby musel být zadán jako anonymní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.3.13 16:00
@Titty píše:
A jen tak mimochodem - tohle je opravdu typický příspěvek „velmi citlivého nebo velmi intimního charakteru“, aby musel být zadán jako anonymní. :roll:

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 16:09
@mocca píše:
Souhlas :palec:

Důvod k tomu mám, věřte.

• Citovat
  • Upravit
5077
21.3.13 16:27

Ono dost záleží, co a jak kvalitní nábytek potřebuješ. My sháněli postel a obešli jsme všechny zmiňované prodejny a musím říct, že katastrofa. Nakonec jsme ji koupili v JMP centrum zdravého spaní v Michli. V ikei kupuji jen doplňky do bytu a dětem do pokojíčku, protože to stejně zničí. A oblíbený mám bazar ve Vestci, KNY nábytek, mají tam jak použité tak nové zboží a ceny dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
21.3.13 18:10

Já mám ráda Kiku :palec: Ikea je hodně nic moc podle mě… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.13 11:36

Ta Idea vypadá fakt dobře, kdo má rád přírodní dřevo, tak si tam vybere a je to kousek od Centrum Černý most… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.4.13 12:36

Fakt pěkný a luxusně vypadající mají na Stylishrooms.cz, jsou, myslím právě z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.14 20:59

Dobrý den, právě jsme si konečně udělali radost a pořídili jsme si nový byt! Už máme všechno zařízené, ale už nám jenom zbývá nábytek. Ale zatím jsem nenašla obchod, kde by měli opravdu originální nábytek! Prostě katastrofa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.14 20:02

Ahojky taky jsem koukala na stránky Designoutletu a říkala jsem si, že bych se zaregistrovala, jestli se to opravdu vyplatí? Mají tu opravdu často velice zajímavé akce a slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hezounkaF
26.7.14 13:22

Dobrý den, kde bych podle Vás mohla sehnat luxusní pohovku, které bude opravdu za něco stát? Zatím co jsem měla tu čest vidět, tak to byl jeden kýč za druhým, jedním slovem přímo katastrofa. My máme doma pohovku, ještě s Polska, když tam manžel jezdil pracovně, ale na to už se nedá koukat a natož na tom sedět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný