Kam vyrazit v Praze s dětmi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam vyrazit v Praze s detmi?
Ahoj, zitra mi prijede na navstevu sestra se 3 detmi (holka 15, kluk 12, holka osm). Tak vymyslim, kam vyrazit, aby je to bavilo vsechny.. Poradite prosim neco? Plus jeste s nama teda bude moje 9 mesicni (tedy kocarek).
Budou tu dva dny - zitra pujdeme na Petrin a Karluv most, hrad a tak, trocha historie
, ale na ctvrtek nevim…
Napadla me jenom ZOO, ale tam segra nechce… ![]()
Doufam, ze tu spolecne neco vymyslime ![]()
Příspěvek upraven 16.08.11 v 20:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
bude asi teplo, tak co voda ?? parník ?? nebo rovnou parníkem do zoo
?? škoda, že tam ségra nechce, my to tam máme strašně rádi … a teď tam mají mimi lachtánka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Záleží, jaké jsou ty děti, co mají rády. Jestli by je bavily brusle, tak co třeba do Stromovky nebo podél Vltavy (ve Stromovce je půjčovna a u Vltavy směrem na sever taky).
A oni sami nějaké přání nemají? Co já si pamatuju, tak v 15 jsem moc nadšená z naplánovaného programu nebyla. Většina takhle starých dětí by nejspíš nejradši strávila den u PC, a nejlíp bez dozoru
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meluzina08 píše:
bude asi teplo, tak co voda ?? parník ?? nebo rovnou parníkem do zoo?? škoda, že tam ségra nechce, my to tam máme strašně rádi … a teď tam mají mimi lachtánka
Na Zoo ji nepresvedcim ![]()
Jeste jsem zapomnela napsat, ze mame jenom pul dne, dopoledne jdu s malou na plavco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm
15 a 12 to je takovej blbej věk, ty nic nebaví
Ne, ale napadá mě jedině aquapark
Já v tom pražskym teda ještě nebyla, ale určo to bude stát za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak zkuste tu Stromovku … je tam snad i restaurace, tak si dáte pohár ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a mám to !!
co takhle areál Gutovka ?? Máte to daleko ?? je to na Praze 10 http://www.hamrsport.cz/gutovka
tam chodíme moc rádi, je tam toho spousta, vč.vodního světa … mrkni na stránky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meluzina08 píše:
tak zkuste tu Stromovku … je tam snad i restaurace, tak si dáte pohár
A dají se tam krmit kačenky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ta patnactileta by byla nejradsi, kdybysme vyrazili nekam do obchodaku
Pepu by zajimalo nejaky technicky muzeum a ty maly staci ke stesti Johanka a ze bude moct vozit kocarek ![]()
A ted me tak napadlo, ze jsem to mozna vymyslela
Zkusim navrhnout Galerii Harfa - pro Anicku obchodak, pro zbytek Dino Park ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jestli mate nejake dalsi navrhy, prosim sem s nimi.. Koukam, ze tam je docela drahy vstupny, tak nevim co na to bude segra rikat, prece jenom by platila 4 vstupenky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majdula83 píše:
No ta patnactileta by byla nejradsi, kdybysme vyrazili nekam do obchodakuPepu by zajimalo nejaky technicky muzeum a ty maly staci ke stesti Johanka a ze bude moct vozit kocarek
A ted me tak napadlo, ze jsem to mozna vymyslela
Zkusim navrhnout Galerii Harfa - pro Anicku obchodak, pro zbytek Dino Park
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta Gutovka taky mozna neni spatna.. Jdu na to kouknout..
No ten Dino park je na strese, takze venku, ne? A jestli bude Anca courat po kramech, nebo po dinosaurech je jeji vec, stejne je furt zpruzela, pubertacka jedna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majdula83 píše:
Ale jestli mate nejake dalsi navrhy, prosim sem s nimi.. Koukam, ze tam je docela drahy vstupny, tak nevim co na to bude segra rikat, prece jenom by platila 4 vstupenky…
Co jsem slyšela o tom Dinoparku na Harfě, tak prý je to za 15 minut projitý, takže to prý za ty prachy nestojí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale kdybyste už byli na tý Harfě, tak nedaleko je taky nějaký lanový centrum (jestli si to dobře pamatuju) a na Proseku bobovka. Aby měla holčina na ty obchody víc času
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.