Kam vyrazit v Praze s dětmi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26890
16.8.11 20:18

Kam vyrazit v Praze s detmi?

Ahoj, zitra mi prijede na navstevu sestra se 3 detmi (holka 15, kluk 12, holka osm). Tak vymyslim, kam vyrazit, aby je to bavilo vsechny.. Poradite prosim neco? Plus jeste s nama teda bude moje 9 mesicni (tedy kocarek).
Budou tu dva dny - zitra pujdeme na Petrin a Karluv most, hrad a tak, trocha historie :-), ale na ctvrtek nevim…
Napadla me jenom ZOO, ale tam segra nechce… :roll:
Doufam, ze tu spolecne neco vymyslime :lol:

Příspěvek upraven 16.08.11 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
16.8.11 20:25

bude asi teplo, tak co voda ?? parník ?? nebo rovnou parníkem do zoo :lol: ?? škoda, že tam ségra nechce, my to tam máme strašně rádi … a teď tam mají mimi lachtánka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.11 20:28

Ahoj. Záleží, jaké jsou ty děti, co mají rády. Jestli by je bavily brusle, tak co třeba do Stromovky nebo podél Vltavy (ve Stromovce je půjčovna a u Vltavy směrem na sever taky).

A oni sami nějaké přání nemají? Co já si pamatuju, tak v 15 jsem moc nadšená z naplánovaného programu nebyla. Většina takhle starých dětí by nejspíš nejradši strávila den u PC, a nejlíp bez dozoru :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
Meluzina08 píše:
bude asi teplo, tak co voda ?? parník ?? nebo rovnou parníkem do zoo :lol: ?? škoda, že tam ségra nechce, my to tam máme strašně rádi … a teď tam mají mimi lachtánka :huban:

Na Zoo ji nepresvedcim :roll:
Jeste jsem zapomnela napsat, ze mame jenom pul dne, dopoledne jdu s malou na plavco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Hmm :think: 15 a 12 to je takovej blbej věk, ty nic nebaví :lol: Ne, ale napadá mě jedině aquapark :nevim: Já v tom pražskym teda ještě nebyla, ale určo to bude stát za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.8.11 20:30

Nebo možná nákupy :nevim: Smíchov :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 20:31

tak zkuste tu Stromovku … je tam snad i restaurace, tak si dáte pohár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 20:33

a mám to !! :dance: co takhle areál Gutovka ?? Máte to daleko ?? je to na Praze 10 http://www.hamrsport.cz/gutovka

tam chodíme moc rádi, je tam toho spousta, vč.vodního světa … mrkni na stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.11 20:34
Meluzina08 píše:
tak zkuste tu Stromovku … je tam snad i restaurace, tak si dáte pohár :lol:

A dají se tam krmit kačenky :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
16.8.11 20:36

No ta patnactileta by byla nejradsi, kdybysme vyrazili nekam do obchodaku :-) Pepu by zajimalo nejaky technicky muzeum a ty maly staci ke stesti Johanka a ze bude moct vozit kocarek :-)

A ted me tak napadlo, ze jsem to mozna vymyslela :-) Zkusim navrhnout Galerii Harfa - pro Anicku obchodak, pro zbytek Dino Park :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
16.8.11 20:49

Ale jestli mate nejake dalsi navrhy, prosim sem s nimi.. Koukam, ze tam je docela drahy vstupny, tak nevim co na to bude segra rikat, prece jenom by platila 4 vstupenky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 20:50
já bych teda byla spíš pro venkovní aktivity … obchoďáky brrrrr … nechte si je na horší časy, třeba na zimu
Majdula83 píše:
No ta patnactileta by byla nejradsi, kdybysme vyrazili nekam do obchodaku :-) Pepu by zajimalo nejaky technicky muzeum a ty maly staci ke stesti Johanka a ze bude moct vozit kocarek :-)A ted me tak napadlo, ze jsem to mozna vymyslela :-) Zkusim navrhnout Galerii Harfa - pro Anicku obchodak, pro zbytek Dino Park :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
16.8.11 20:53

Ta Gutovka taky mozna neni spatna.. Jdu na to kouknout..
No ten Dino park je na strese, takze venku, ne? A jestli bude Anca courat po kramech, nebo po dinosaurech je jeji vec, stejne je furt zpruzela, pubertacka jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.11 20:55
Majdula83 píše:
Ale jestli mate nejake dalsi navrhy, prosim sem s nimi.. Koukam, ze tam je docela drahy vstupny, tak nevim co na to bude segra rikat, prece jenom by platila 4 vstupenky… :roll:

Co jsem slyšela o tom Dinoparku na Harfě, tak prý je to za 15 minut projitý, takže to prý za ty prachy nestojí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.11 20:57

Ale kdybyste už byli na tý Harfě, tak nedaleko je taky nějaký lanový centrum (jestli si to dobře pamatuju) a na Proseku bobovka. Aby měla holčina na ty obchody víc času :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.