Kam v Praze na houby?

173
5.8.11 10:54

Kam v Praze na houby?

Ahoj holky-pražandy,je houbová sezona a já mám neskutečnou chuť na houbové jídlíčka-poradíte,kam tady chodíte na houby,nebo i klidně někam zajedu vlakem,někde poblíž-mám dvě děti a ty musejí se mnou-navíc moc neujdou,ale v lese pak už problém nebude :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
5.8.11 11:04

tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
5.8.11 11:16

Přesně tohle jsem ted řešila já :-) napadlo mne sednout na vláček a směr Benešov ( podle mapy asi vystoupit v Senohrabech,tam je hodně zeleno a nevypadá to daleko od vlaku. Každopádně také přivítám jiné tipy a nápady, kde vystoupit, co pak není daleko od nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
5.8.11 11:23

Chodíme na Točnou, jede tam bus, pěkný les, Keltské hradiště.
Chodí tam ale dost lidí, takže ideálně všední den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.8.11 12:09

Klanovsky les,do Hvezdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.8.11 13:36

Točniu znám,tam jsme rozváželi noviny a Benešovsko taky dobrý-tesco ne-to je drahý a já když najdu houbu,tak mám vždycky takovou radost jako kdybych objevila nějaký poklad :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.8.11 13:38

na té Točné se vystupuje na tom kruháči tam,nebo kde a kde je prosím to hradiště,to by s
e klukům taky líbilo a spojilo by se to příjemné s užitečným :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
16.8.11 13:52

vystupuje se na kruháči a jde po žluté turistické značce směr Šance.
To hradiště jsou už jenom takové hodně zarostlé valy, musíš zapojit fantazii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.11 15:36

díky,určitě ještě zkusíme :-) zatím jsme zkusili Kunratický,ale tam nic široko daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.8.11 12:21
monki píše:
díky,určitě ještě zkusíme :-) zatím jsme zkusili Kunratický,ale tam nic široko daleko…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.8.11 12:22
monki píše:

No ono už zase tolik nerostou, před 3 týdny jsme našli tři koše, teď o víkendu skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jan Krinka
27.6.13 14:19

houby?

Do Klanovic, nebo do Krče-doporučuji-plné 2 košíky za 2 h.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.