Kamarádi pro dcéru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NicaJ.
23.10.22 15:06
@Khalesi píše:
Neznam. A ver mi ze mi to nevadi. Ale ty ses tady ptala verejne na nazor a dala si prostor k diskuzi. Prekvapive diskutuji. Vadi ti to?? Odhlas se.
Krome toho jsi zadala ve svych prispevcich dost informaci a cteni mezi radky aby si o tobe clovek udelal nejakou predstavu. A urcite sis všimla ze nejsem jedina kdo jde proti tobe. 95% co ti sem prispeli se shodli ze chyba bude jaksi nekde u tebe…
Klidne jako cizinka kdekoliv budu. Nejsem totiz uzkoprsa a nepotrebuji se ohanet tim ze se mnou nikdo neka protoze mam prizvuk.Ale dobry, ty nechces slyset zadnou radu ani nazor. Ty jen potrebujes litovat jak te nikdo nema rad protoze si slovena. Tak lit lit jestli ti to teda pomuze.

Ne nevadí mi to 😀 nech si každý píše co chce 😀 a věř mi že mám kolem sebe lidi co mně mají rádi tak nevím proč se tým pořád ohanis? 🤷 Ale ok když že to baví a chces tleskánek tak prosím 👏 taky je to veřejná stránka a i kdybychom to 500× krát ještě napsala že hledam kamaratku tak tebe to může být jedno tak nevím proč pořád máš potřebu rýpat 🤷 ale jo odlasim se protože tady je to jenom vlastne sama dokonalost

• Citovat
  • Upravit
5889
23.10.22 15:19
@NicaJ. píše:
A ty mně znáš že o mne takhle pises? 🤔 A ne sama s dcerou určitě nejsem 😀 a snad nikdy nebudeš muset být nekde jako cizinka pak bys možno i ty některé věci chapala mnohem líp 🙂

To neni o národnosti, ale o charakteru. Do divadla jsem kdysi chodila se Španělkou, která se chtěla naučit česky a pak jsme si povídali, byla věčně vysmátá. Bavila jsem se i s Japonkou, té dokonce bylo přes 50(vypadala na 30), ač by to do ní nikdo neřekl a bylo to moc fajn. A jako národnostní mix(otec 100% Polák, matky prababička původem z Rakouska, žila v Německu jako uklízečka a časem se usadila v Krumlově, kde se narodila moje prababička, můj praděda byl z Moravy).Mámy děda byl Maďar a další příbuzné měl na slovensku, za války se nechal zajmout Rusy(byl žid),aby ho nechytili Němci a rovnou nezabili.Tak se dostal do Československa, kde později učil matematiku na gymnáziu. Moc si ho ale nepamatuji, zemřel, když mi bylo nějakých 8. Jsem tedy mix různých kultur, což napovídá, že ty lidi se spolu taky museli poznat a vycházeli spolu, měli dětiVím, že na FB stačí napsat na stránky města, že člověk hledá přátele a někdo se ozve.Ale je to o přístupu, o tom co člověk vysílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
23.10.22 15:22

Tohle mohla byt docela zajimava diskuze nicmene ty odmitas jen trosinku ustoupit ze sveho nazoru. Nevadi, ja tu diskuze o hledani kamaradek nezakladam. Dal si vesele mruc na ostatni jak jsou zly a neprejici na slovaky, me je dobre a tesi me ze takove skarohlidy jako tebe nemusim potkavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicaJ.
23.10.22 15:40
@Khalesi píše:
Tohle mohla byt docela zajimava diskuze nicmene ty odmitas jen trosinku ustoupit ze sveho nazoru. Nevadi, ja tu diskuze o hledani kamaradek nezakladam. Dal si vesele mruc na ostatni jak jsou zly a neprejici na slovaky, me je dobre a tesi me ze takove skarohlidy jako tebe nemusim potkavat.

Mně je taky fajn a jsem taky ráda že takovou dokonalost nemusím nikde potkávat a hlavně jsem ráda vlastně i za to málo co mám kolem sebe 🙂

• Citovat
  • Upravit
NicaJ.
23.10.22 15:45
@Fiveone píše:
To neni o národnosti, ale o charakteru. Do divadla jsem kdysi chodila se Španělkou, která se chtěla naučit česky a pak jsme si povídali, byla věčně vysmátá. Bavila jsem se i s Japonkou, té dokonce bylo přes 50(vypadala na 30), ač by to do ní nikdo neřekl a bylo to moc fajn. A jako národnostní mix(otec 100% Polák, matky prababička původem z Rakouska, žila v Německu jako uklízečka a časem se usadila v Krumlově, kde se narodila moje prababička, můj praděda byl z Moravy).Mámy děda byl Maďar a další příbuzné měl na slovensku, za války se nechal zajmout Rusy(byl žid),aby ho nechytili Němci a rovnou nezabili.Tak se dostal do Československa, kde později učil matematiku na gymnáziu. Moc si ho ale nepamatuji, zemřel, když mi bylo nějakých 8. Jsem tedy mix různých kultur, což napovídá, že ty lidi se spolu taky museli poznat a vycházeli spolu, měli dětiVím, že na FB stačí napsat na stránky města, že člověk hledá přátele a někdo se ozve.Ale je to o přístupu, o tom co člověk vysílá.

Jo to víš člověk blbe do diskuze napíše ne přímo na sve město a hned jsem vlastně člověk co se lituje 😀 aspoň zas o něco vic o sobě vím 😀 mám taky spoustu různorodých kamaradov takže já to dobře vím že to není o národnosti ale o charakteru bohuzel od kdy mám dceru tak jsem už potkala mnoho špatných lidi co ukazují prstem na cizincov ne jenom na mně nebo na Slovákov stačí to vidět například i teď jak je vojna na Ukrajině nebo ta vražda z LGBMT komunity co se stala na Slovensku jak jsou lidi na sebe zlý

• Citovat
  • Upravit
5889
23.10.22 16:04
@NicaJ. píše:
Jo to víš člověk blbe do diskuze napíše ne přímo na sve město a hned jsem vlastně člověk co se lituje 😀 aspoň zas o něco vic o sobě vím 😀 mám taky spoustu různorodých kamaradov takže já to dobře vím že to není o národnosti ale o charakteru bohuzel od kdy mám dceru tak jsem už potkala mnoho špatných lidi co ukazují prstem na cizincov ne jenom na mně nebo na Slovákov stačí to vidět například i teď jak je vojna na Ukrajině nebo ta vražda z LGBMT komunity co se stala na Slovensku jak jsou lidi na sebe zlý

Patříš mezi vrahy? Je to i o postoji k sobě samé. Ano, lidé mluví někdy obecně, jde o to si to nebrat osobně. A ač otec mých dětí je Rom a dalo by se toho o něm říct spoustu špatného, což ale na první pohled vidět neni, tak třeba z mých dětí okolí v dobrém slova smyslu šílí, protože chodí jako K+M+B, chovají se slušně, učí se pomáhat, když venku prší zpívají si prší, prší cestou do školky, ve školce je chválí, chválí i syna ve škole co se týče chování a všeho krom češtiny(tam ho čeká vyšetření kvůli učitelky podezření na dyslexii).Prostě nikdo by do nich neřekl, že jejich otec je grázl, nikdo je nezařazuje mezi Romy apod..Ano, když v čekárně na pohotovosti volají podle příjmení, tak se někdo dívá, ale jinak oni ukazují, že nepatří do stejného pytle s těmi, které lidi soudí. A já budu dál dělat co budu moct, aby to tak zůstalo. Jeden syn se učí na kytaru, chodí na lezectví, obojí mu jde dobře a jeho učitelka počítá s tím, že časem(hraje od září 2 skladby týdně) bude hrát i na vystoupení. Předškolák se učí na housle, dnes mi poprvé zahrál skladbu z hlavy, jinak už se taky učí sledovat noty. Chodíme do kostela, kde zase všechny dostává můj tříletý syn o kterém všichni říkají, že jednou bude kázat, protože se zapojuje a dělá i to, co tam nikdo moc nedělá(jde třeba k faráři a zvedne hlavu a ruce a modlí se apod.).Mám normální děti jako spousta jiných lidí, jen se je snažim vést ke slušnosti, pracovat na emoční inteligenci, podporovat jejich zájmy atd…A že na tom tříletém a na dceři je to i vidět(ti dva jsou tmavší a mají tmavé oči) a ani oni nemají s nikým problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicaJ.
23.10.22 16:18
@Fiveone píše:
Patříš mezi vrahy? Je to i o postoji k sobě samé. Ano, lidé mluví někdy obecně, jde o to si to nebrat osobně. A ač otec mých dětí je Rom a dalo by se toho o něm říct spoustu špatného, což ale na první pohled vidět neni, tak třeba z mých dětí okolí v dobrém slova smyslu šílí, protože chodí jako K+M+B, chovají se slušně, učí se pomáhat, když venku prší zpívají si prší, prší cestou do školky, ve školce je chválí, chválí i syna ve škole co se týče chování a všeho krom češtiny(tam ho čeká vyšetření kvůli učitelky podezření na dyslexii).Prostě nikdo by do nich neřekl, že jejich otec je grázl, nikdo je nezařazuje mezi Romy apod..Ano, když v čekárně na pohotovosti volají podle příjmení, tak se někdo dívá, ale jinak oni ukazují, že nepatří do stejného pytle s těmi, které lidi soudí. A já budu dál dělat co budu moct, aby to tak zůstalo. Jeden syn se učí na kytaru, chodí na lezectví, obojí mu jde dobře a jeho učitelka počítá s tím, že časem(hraje od září 2 skladby týdně) bude hrát i na vystoupení. Předškolák se učí na housle, dnes mi poprvé zahrál skladbu z hlavy, jinak už se taky učí sledovat noty. Chodíme do kostela, kde zase všechny dostává můj tříletý syn o kterém všichni říkají, že jednou bude kázat, protože se zapojuje a dělá i to, co tam nikdo moc nedělá(jde třeba k faráři a zvedne hlavu a ruce a modlí se apod.).Mám normální děti jako spousta jiných lidí, jen se je snažim vést ke slušnosti, pracovat na emoční inteligenci, podporovat jejich zájmy atd…A že na tom tříletém a na dceři je to i vidět(ti dva jsou tmavší a mají tmavé oči) a ani oni nemají s nikým problém.

Proč by jsem proboha měla patřit mezi vrahy? 🙈 Teď opravdu nechápu 🙈 ale je super že mas skvele deti a i tak ich vychovavas to mam aj já si myslím super dceru na kteru jsem patricne hrdá ☺️️

• Citovat
  • Upravit
5889
23.10.22 16:28
@NicaJ. píše:
Proč by jsem proboha měla patřit mezi vrahy? 🙈 Teď opravdu nechápu 🙈 ale je super že mas skvele deti a i tak ich vychovavas to mam aj já si myslím super dceru na kteru jsem patricne hrdá ☺️️

Myslíš, že každý Němec se cítí blbě kvůli tomu, že kdysi byla válka? S Rusy to je teď horší, lidé je často soudí, ač můžou být proti Putinovi.Ale mají se skrývat? Cítit se mizerně? Mohou prostě ukázat lidem, že oni jsou jiní a na zbytek lidí, kteří je bude házet s jinými do pytle se můžou vykašlat. Jsi co jsi, to se nezmění, ale může se změnit přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicaJ.
23.10.22 16:31
@Fiveone píše:
Myslíš, že každý Němec se cítí blbě kvůli tomu, že kdysi byla válka? S Rusy to je teď horší, lidé je často soudí, ač můžou být proti Putinovi.Ale mají se skrývat? Cítit se mizerně? Mohou prostě ukázat lidem, že oni jsou jiní a na zbytek lidí, kteří je bude házet s jinými do pytle se můžou vykašlat. Jsi co jsi, to se nezmění, ale může se změnit přístup.
?
  • Citovat
  • Upravit
30937
23.10.22 17:09

@NicaJ. Kamarády si musí dcera nejít sama ve školce, kde ty kamarádství podpris bavenim se s maminkou v šatně, po cestě ze školky, na narozeninové oslavě. To, že jsi Slovák, nevadí, pokud jsi přátelská a sociálně kompatibilní. Venku na hřišti v tomto věku potkáte minimum lidí, rodiče jedou z práce, na hřiště jdou jen v těch nejkrásnějších dnech, pokud dítě nemá kroužek. Teď se změnou času až do jara tam nepotkáte nikoho. Pokud je dítě mladším sourozencem, tak je to ztraceno úplně, vedle svých kroužku dite obráží ještě kroužky sourozence. A to plodí ty rodiče, co seberou dítě, pozdraví a letí pryč. Takže problém nejsou kavicky a opovrhování Slováky, ale reálný život s prací a vzděláváním/rozvojem/zábavou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí