Kamarádka v těh.

• Otevřená skupina

Maminy z Plzně a okolí :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

18
15.6.11 11:50

Kamarádka v těh.

Ahoj, jsem z Plzně, ve 24 t a navíc doma, ráda najdu někoho, kdo je na tom podobně :-) Pokec, kafe apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
19.7.11 15:47

Ahojky a kdypak mas termin? U nas to vypada na 25. zari… tak jestli se nahodou nepotkame v porodnici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M a r y
26.7.11 18:52

Ahoj holky, jsem taky z Plzně a bydlím tu teprve krátce.Jsem ve 26 týdnu a ráda pokecám :-) tak se ozvěte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
401
26.7.11 20:10

Ahojky a jakpak se citiš? A copak to bude? Holčička nebo chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M a r y
26.7.11 21:37

Ahojky, cítím se dobře :-) je to moje první těhu a bude to holčička,což jsme si přáli :wink: u nás v rodině jsou samý kluci a jen jedna holčička, tak konečně přibude druhá.Jmenovat se bude nejspíš Kristýnka.A co čekáš ty? A kde plánuješ rodit?

• Citovat
  • Upravit
401
26.7.11 21:41

My budeme mít kluka…:-) Taky jsme si ho moc přáli:-) Je to naše první tak to pořád hrozně řeším:-) Ale to asi znáš… No doufám, že u Mulačů. A ty už jsi vybrala místo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M a r y
26.7.11 21:50

Tak to je fajn a kdy máš termín? Já 5.listopadu a budeš chodit na předporodní kurz? Já to vše taky hrozně pořád řeším :lol:, ale to je asi u prvního mimča normální.Jsem původně z K.Varů, tak když to stihnem tam :-),tak budu rodit v Ostrovské nemocnici anebo asi tady na Lochotíně.

• Citovat
  • Upravit
962
26.7.11 21:53

tak jsem se zde zaregistrovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
26.7.11 22:06

No my mame termin 19. zari:-) Na kurzy asi ne… budu asi rodit cisarem tak je nejspis nebudu potrebovat… ALe az se narodi tak pak urcite bych rada chodila na plavanim i s prckem:-) TAk to asi taky musi byt narocne stehovat se behem tehotenstvi… a menit doktory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
26.7.11 22:39

plavčo je fajn :-) jo cestujem často Vary-Plzeň,docházím zatím pořád ke stejným doktorům. Ale vůbec nevím kam tady přihlásím malou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.8.11 22:29

Ahoj holky, jsem tu taky nová. :mavam: Aktuálně 27. týden, tp 2. 12. Jsem taky přistěhovaná do Plzně, takže bez kamarádek. Jsem teď od září přihlášená na cvičení do Hobitu, nejdete někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
31.8.11 08:39

Ahojky to je super… zase někdo z Plzně. No moc nás tu neni:-) A copak budete mít? Holčičku nebo chlapečka? No konkrétně já už cvičit nestihnu termín máme 25. zíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
31.8.11 11:13

Ahojky :mavam: tak to je fajn,další těhulka z Plzně:) Odkud jsi se přistěhovala?Na cvičení jsem taky nějaké chtěla chodit a kdepak je ten Hobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.8.11 14:08

Ahoj holky, jsem původně z Klatov, takže to mam kousek. V Plzni bydlíme na Doubravce. Čekáme chlapečka :-)
Na Hobit ti sem dám odkaz, je na Borech, cvičení začíná 7.9. já budu chodit středy, ale možná že občas i v pátek. Ještě uvidim. Jinak se snažim chodit plavat, aby mě nebolely záda.
http://www.dac-hobit.cz/tehotne
Ještě jsem tam nebyla, ale slyšela jsem chválu, tak snad to bude dobrý. Kdybys chtěla, můžem se domluvit a jít tam třeba spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
31.8.11 19:31

Jéé konečně nějaký chlapeček:-) Už máte jména? A jakpak jinak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny