Kamarádka v těh.

• Otevřená skupina

Maminy z Plzně a okolí :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
31.8.11 21:09

To cvíčo vypadá zajímavě a i s přednáškama což je super,chtěla jsem totiž na předp.kurz do Lochotínské porodnice,ale už jsem se tam nestihla včas přihlásit.Zkusím tam zavolat a dala bych ti pak vědět,ju. A kde plánuješ rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.9.11 11:24

Jméno je aktuálně Vojtíšek, ale kdo ví, jestli to tak zůstne :-)
Cítim se dobře, jen mi trochu otékají nohy a bolí záda. Snad trošku pomůže to cvičení.
Já chtěla taky na předporodní kurzy na Lochotín, objednávala jsem se asi ve 20. týdnu a měli plno. Nabídli mi jen maxi lekci, všechno nahuštěný do 1,5h. Tak jsem vzala aspoň to. Chci si to tam prohlédnout než budu rodit, abych aspoň trošku věděla do čeho jdu a nebyla tam pak úplně vyjukaná - což budu teda asi stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.9.11 20:47

Vojtíšek je moc hezké jméno :-)
Já to měla stejně,taky mi odepsali,že už mají plno a nabídli mi tu maxi lekci. A v ní je i prohlídka porodního sálu? Já se tam chci jít taky aspoň podívat na prohlídku,abych aspoň pak věděla kam vůbec jít :-)
Jinak jsem se dnes pokoušela dovolat na to cvičení do Hobitu a nic,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.11 09:52

Teď budu asi trošku provokovat… Ale dneska mi přišel mail z toho předporodního kurzu, že pro mě mají volné místo. Vedli mě jako náhradnici, ale po pravdě je to spíš tim, že tam má manžel nějaký známý a trošku se „poptal“. Jinak bych ale určitě šla alespoň na tu maxi lekci. Myslim, že je to fakt lepší než jít úplně do neznáma.
Ten Hobit zkoušej, cvičení začíná až příští týden, tak možná mají teď ještě prázdninový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
2.9.11 12:05

Tak už jsem se dovolala a bohužel už mají taky plno,mám prostě smůlu,ale co se dá dělat.
Takže na tu maxi lekci nepůjdeš a vezmeš ten kurz?Já psala psala,jestli mají volnou ještě tu maxi lekci,ale zatím se ještě neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.11 12:21

Určitě vezmu ten kurz. Je to 5×1,5h takže toho tam bude určitě víc. Je to hrozný s tim objednáváním. Já na to cvičení chtěla chodit už květen - červen a taky bez šance. Takže teď na září jsem se objednávala právě v červnu. Teď řešim, že to s objednáváním cvičení a plavání dětiček bude asi podobný. Takže se asi budu muset někam zapsat dřív než bude prcek na světě. Ale přijde mi to takový divný. Nechci něco zakřiknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
2.9.11 12:50

No to jo,ted' už jsem taky ponaučená,že raději se objednat co nejdříve to jde.Na plavčo by jsme pak taky chtěli chodit,tak snad to vyjde;) Myslím, že i v tom Hobitu je plavání pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.11 15:08

Mají tam pro úplný mrňata plavání v nějakých vanách,ale to je hodně drahý - jedna lekce 290Kč. Pro větší pak asi od půl roku. Cvičení mají psaný pro děti od 2 měsíců. Tak až tam budu chodit, zkusim zjistit, jak moc dopředu se zas musíme objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.9.11 21:17

Zjisti a dej pak určo vědět co a jak:)
A jak ti jinak je? A co výbavičku už zařizuješ? Nám chybí ještě postýlka a pak nějaké ty drobnůstky dokoupit,ale i některé ty drobnosti jsou pěkně drahé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.9.11 11:28

Ahojky, je mi dobře, jen mi občas bolí záda a otékají nohy. Ale to je asi klasika.
Výbavičku řešíme tak postupně. Našla jsem někde na netu seznam, co by mělo být všechno potřeba, tak to máme na ledničce a vždycky radostně škrtáme :-)
Z větších věcí nám chybí asi jen kočárek a zimní fusak do něj. Jinak přesně ty drobnosti. Chci to kupovat takhle průběžně, protože pak bych z tho asi šílela, že něco nemůžu sehnat. O penězích ani nemluvim, je to fakt šílený. Kamarádka si to všechno píše a sčítá, tak jsem zvědavá na jaký částce skončí:-( Oblečeního zatim moc nemam, ale ještě něco podědim od kamarádek a určitě něco dostanem až se prcek narodí.
Postýlku jsme koupili už asi před 2měsíci, když ji měli v Kice zlevněnou. Tak nám teď pěkně čeká v garáži :-)
Jaký máte kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
6.9.11 11:57

Jj,já taky takhle odškrtávám ze seznamu :-) Oblečky mám taky pár kousků do začátku a taky budu ještě něco dědit.Jinak kočárek máme ABC design cobru, je to trojkolka,jsem z něho moc nadšená.Měla jsem ho vyhlídnutý už od začátku a jiný jsem za žádnou cenu nechtěla:) a byl i poměrně za dobrou cenu.Máš už nějaký vybraný? Akorát si k němu chci dokoupit ještě tašku přes rukojet'.No a ted' v září musíme pořídit tu postýlku,máme už ji v obchodě vybranou,jen ji dojít koupit:) a pak bych chtěla ještě houpací lehátko pro malou,ono se vždy najde něco co by bylo ještě potřeba,ale dá se to dokoupit až pak zaběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.9.11 12:12

Já mam vybraný Drojan Danny sport. Má ho kamarádka, dobře se mi vozil. Manžel se sice snažil hledat ještě jiné, ale stejně jsme skončili u toho, co chci já :-)
Takže je to teď taky jen na tom ho dojít objednat.
O lehátku jsem taky přemýšlela, že by se dalo dobře přenášet. Postýlku budu mít v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
6.9.11 12:17

To jsou hodně oblíbený kočárky a mají na výběr hodně barviček:)my budem mít taky postýlku v ložnici,tak právě chci to lehátko,když budu vařit nebo něco,abych malou mohla mít na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.9.11 12:33

Kamarádka má takhle právě ještě jednu jakoby postýlku, menší a na kolečkách. Tu si od ní půjčim. Nevim ale, jestli bude bavit prcka celý den jen ležet. V tom křesílku má lepší rozhled. Ale to uvidíme až pak podle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.9.11 15:46

Ahojky,tak jak se daří a co kurz a cvičení jsi spokojená? My jdeme nakonec ted' v pondělí na ten rychlokurz a prohlídku porod.sálu,tak jsem zvědavá co se dozvíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny