Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malýhroch píše: Více
Nevím, slýchám, že vztahy fungují i bez toho. Taky slýchám, že to trvá.
Oficiálně jsme spolu 5 měsíců, ty roky předtím bylo spíš o tom, že byl vůl a nepřemýšlel nad vztahem láskou apod.
@nyo814 píše: Více
No za to teď je to miláček co hledá kde by si vzrl bokem.
Sama jsem na partnery náročná a tady všechno (kromě tohohle) sedí skvěle. Proto asi hledám ještě důvody, jak to osoravedlnit.
Ospravedlnit chceš jako co?
Ofiko jste spolu 5 měsíců a chlapec hledá jinde. Kdyby nemusel platit, už je po.
V takovém začátku máte mít oči jeden pro druhého a spát spolu 5× denně, kdykoliv a kdekoliv…
Ale určitě ne s kýmkoliv. ![]()
Jsi mladá…najdi si někoho, pro koho budeš TOP.
![]()
V cem. presne jsi na partnery narocna? Evidentne mu nestacis v posteli a ani to s tebou nejak nechtel. resit driv nez si to zacal objednavat jinde.
Určitě ukončit. Sama rikas, ze mate rozdílný pohled na budoucnost. Uz jsem slyšela, ze hodne chlapů po hádce hledá zajem u jine, což neznamená, ze ho omlouvám a schvaluji to ![]()
Koukat se partnerům do mobilu se opravdu nevyplácí, ale chapu, ze to táhne
Uz je tady ta zkušenost, ze to zkusil jinde a stale se užírat myšlenkami, zda to nezkouší zase. Je velká pravděpodobnost, ze zkusi. ![]()
@Andelskej_Satan
Jestli je náročná, tak by ji tohle mělo vadit. Za mě je hodně nechutný, že se domlouvá s ženskými na takových portálech ![]()
@nyo814
Tohle neni chlap pro zivot. Vykašli se na neho a najdi si někoho, s kým budeš šťastná ![]()
Za mňa áno, ukončila by som to. Nie preto, že si písal s inou, ale preto, že bol pripravený ísť na sexuálne stretnutie a cúvol až pri cene. Navyše Vám už predtým povedal, že Vás nemiluje a nie je si istý deťmi, zatiaľ čo Vy chcete stabilitu, manželstvo a rodinu.
Nie je väčšia chyba, než si silou-mocou iluzórne presadiť naplnenie vlastných potrieb – stabilitu, rodinu, manželstvo – za každú cenu na úkor kvality partnera a potom to horko ľutovať.
Verdikt je jasný, chápu.
Poradíte prosím ještě?
Za tři týdny máme dovolenou, už v ní je nasypáno 100tis. Nemám počkat až po?
Případně otevřít před konverzaci a uvidí se?
Zároveň, jak mu říct, že jsem mu vlezla do telefonu a narušila soukromí?