Matrace Zaren

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
20.11.22 19:58

@Idea19
Dobrý den, můžu se zeptat na rozdíl mezi keramickým a karbonovým vláknem? První je na starém typu matrace a druhy tým na novém typu. Děkuji za objasnění…Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.1.23 14:37

@Subbit

Nevím jak u matrace. Ale u polštáře je rozdíl opravdu jen v té barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 07:40

Zaren

Nekupovat nic od ZAREN to ty penize hodte radsi do kanálu po 5 měsících užívání se vam s matrace udela U RAMPA

Ty veci sou nekvalitní proto používají nejaky mentály :cert: aby vam to vnutili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 07:43

Zaren

Ted tu matraci rozrezu a jedu koupit novou mam uplne nervy na to ze sem ji 5 mesicu z5 reklamoval u zárenu a oni vam nedají novou
Oni vam prodají novou v rámci reklamace
Jen levněji

Proste krysy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.24 11:45

Dobrý den,
při čtení příspěvků mě upoutaly některé reakce na matrace firmy Zaren. Jsem chci napsat moji zkušenost. Matrace užíváme 8 let a jsem s nimi naprosto spokojen. Už jsem doporučil některým známým ale i z rodiny a pokud vím, nemají s nimi negativní zkušenost. Můžu s klidným svědomím doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.5.24 16:00
@martivan píše: Více

Dobrý den. Jsou po dvou letech, byť ne moc, proleželé??? To nemám radost. V pátek jsem ji přivezla, doteď (44 hodin) nechala nafukovat a dala na postel, tak mám 12 dní na event. vrácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39822
26.5.24 17:06
@BB55 píše: Více

Mám ji 5 let a je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.24 10:54

@Žirafa 69 Děkuji. Byla pro mě hodně tvrdá, musela jsem ji vrátit. Ale musím podotknout, že paní v Zarenu byla velmi vstřícná, matraci přijala bez řečí a za dva dny jsem měla zpět peníze na účtě. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.25 15:40

Musím upozornit na novodobé šmejdy od firmy Zaren.
Moji rodiče si koupili jednu matraci o rozměru 120×180cm, dvě deky a dva polštáře za
32.000,–Kč. Je k neuvěření že i v dnešní době se mohou dostat takoví lidé k důvěřivým důchodcům domů a nabízet jim předražené zboží. Využívají jejich snížené vnímání hodnoty peněz a zřejmě také prošli školením jak prodat toto drahé zboží.
Po konzultaci s rodiči sami uznali že koupě byla chyba a budeme požadovat vrácení zboží a peněz.
Varujte prosím své starší rodiče a v případě že je bude kontaktovat podomní prodejce již dopředu se s nimi domluvte na případné obchodní schůzce za vaší přítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.4.25 13:05

Manipulace

@Miroslav Mičík dneska mi zrovna volala paní z té firmy a nutila mi návštěvu jejich obchodního zástupce. Telefonní číslo měli od sestry. Nejdřív jsem kývla, ale pak jsem si to po přečtení recenzí rozmyslela a volala paní zpět. Řekla jsem, že jsem si to rozmyslela a nemám zájem a paní pořád vyzvídala, až jsem ji řekla sbohem a zavěsila. Jak jste psal, jsou to šmejdi. Používají nátlak a emoční manipulativní techniky, včetně překračování hranic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 12:56

Šmejdi

Bohužel jsem tam nastoupila jako telefonistka bylo mi strašně lito ze jsem je neodhadla drive!! Praktiky co nas ucili.. des. Volat a volat.. bylo mi s toho neskutečně zle.. vyslechla jsem si několik stiznosti na obchoďáky.. volali na ne policii a obchoďáci radši utekli.. zažila jsem si několik řvoucích lidi po telefonu..myslela jsem si ze smejdi uz skončili.. ale ne.. odešla jsem a neuvěříte jak mi bylo dobře.. 🙏🏻 neříkám výrobky maji asi kvalitní ale za tu cenu? A ne dekuji pekne nikoho cizího bych si do bytu nevzala a kort jeste na předváděčku ( omlouvám se v papíře jsme měli napsané ze se NEJEDNA O Předváděčku ALE O HODNOCENI VÝROBKŮ MUZU A ZEN! A za to dostanete darek v hodnote 3000,– no poteš..) několikrát me lidi odpálkovali když jsem ji to takhle řekla.. ze se jedna o předváděčku.. prosím vas lidi co mate všech 10 pohromadě v hlave! Netahejte si tyto lidi domu!! Nezbavíte se jich!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510