Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, včera jsem absolvoval předváděčku fy Zaren. Firma Zaren není registrována v obchodním rejstříku, takže právně neexistuje. Pod ICO, kterým se prezentuje je jiná fy. Institut Zdraví a ekologie v Curychu neexistuje též. Takže pozor podvodníci jsou tu!! To pominu bláboly, kterými byly výrobky prezentovány. Stejné výrobky koupíte na NETU za podstatně nižší cenu než u fy Zaren.
@cecilek píše:
Ahoj, včera jsem absolvoval předváděčku fy Zaren. Firma Zaren není registrována v obchodním rejstříku, takže právně neexistuje. Pod ICO, kterým se prezentuje je jiná fy. Institut Zdraví a ekologie v Curychu neexistuje též. Takže pozor podvodníci jsou tu!! To pominu bláboly, kterými byly výrobky prezentovány. Stejné výrobky koupíte na NETU za podstatně nižší cenu než u fy Zaren.
No já nevím, nechci se jich zastávat, ale to, že jsou zapsání pod spol. Raypath čr z nich ještě podvodníky nedělá.
Resp. si podvod představuji asi trochu jinak. Sama mám zastoupení několika firem a firmy jsou zapsány pod mateřskou firmou a pod ičem mé firmy ![]()
Prosím, můžeš mi hodit odkaz na matrace stejné kvality a fcí, jak moc jsou levnější? Díky.
@cecilek píše:
Tak to pozor! Firma je regitrovaná v obchodním rejstříku jen sem zadala IČ a hned mi to našlo. A taky by mě zajímal odkaz na levnější matrace Zaren pošlete mi nějaký hm???
Dobrý den,
prosím o zkušnnosti někoho, kdo pracoval ve firmě „Zaren“ na pozici cool operátorka.
Děkuji
Nazdar, takže co se týče fa Zaren, tak je to super firmička která dělá to nejlepší pro zdraví lidí. Registrována je, takže se nikdo obávat nemusí. A myslím si že je tady někdo na omylu když si myslí že podobné výrobky koupí i v obchodě, tam určitě takovou záruku nedávají hm!!!Takže raději si je lepší připlatit i za kvalitu, a kdo si chce kupovat matrace tak jedině z firmy Zaren, jsou suprovéééé
Tak já pracuju už skoro rok na pozici operátor call centra a jsem max spokojená. ![]()
S FIRMOU ZAREN JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ..MAJÍ KVALITNÍ VÝROBKY A PRO MĚ A MANŽELA TO BYL PŘÍJEMNĚ STRÁVENÝ ČAS..MOHU VŠEM DOPORUČIT MATRACE MÁME A JSME SPOKOJENÍ:)STOJÍ ZA TO SHLÉDNOUT UŽ JEN PRO INFORMACE, KTERÉ DOSTANETE…V DNEŠNÍ DOBĚ ČLOVĚK NEVÍ CO BY MĚLA PŘI NÁKUPU SPRÁVNÁ MATRAC SPLŇOVAT!
![]()
Ahoj, Ano já jsem tam pracovala. nastoupilo nás tam 6. Po týdnu odešly hned 2 já po 2 týdnech a mysím si, že ostatní taky nevydržely. byl to děs a hrůza. vymývání mozků, uvádění zákazníka v omyl, mluvit pořád dokola to samé, vnucovat se, nad tím stála paní Bestová vedoucí, kretá ječela a nutila nás volat. Chodila jsme domů a hučelo mě v hlavě. nedoporučuji nikomu tuto práci.
Obnovuji tuto diskuzi, měla bych dotaz. kdo máte doma matrace Zaren, kolik prosím stojí? Děkuji
Já mám matraci Zaren asi týden, zakoupila jsem ji i s polštářem memory natur, cena vychází na 9909 ale bohužel s daní 11990..Je to drahé, ale pri dnešních cenách za matrace není velký rozdíl, dávají 10 let záruku, na běžné matrace jen 2 roky. Zakoupila jsem ji při návštěvě p. Honzíka, ktery mě udělal předváděčku na jejich vyrobky, byla jsem spokojená..
Jana 6ej Děkuji moc za info. Já jsem u známých stihla jen kousek předváděčky, přišli jsme nevhod na návštěvu, nevěděla jsem, že tam paní bude, tak jsem slyšela jen 10 minut a pak syn už tam brečel a nebyl v klidu, tak jsme museli odejít, aby jsme nerušili. Takže jsem neslyšela cenu a ani to celé neviděla. Hlavně by mě zajímalo, jestli jako pokazím funkci matrace, když budu používat prostěradlo?? Na tu ovčinu je to škoda, vypadalo to krásně a musí to být příjemné na tom ležet, ale příjde mi to právě nehygienické, zvlášť, když potah není na rozepnutí a vyprání
to je škoda. Můžu se zeptat Vás, jestli používáte prostěradlo? Nedovedu si představit ho nepoužívát a na matraci spát třeba pět let, to pak asi nebude matrace vypadat hezky.
Prostěradlo použivám a i bylo doporučeno..jediné co se nemusi povlékat je deka, kterou jsem dostala jako dárek, ta se dá vyprat na 60t…Tak mám 2 poukázky v hodnotě 750kč..na vyčištěni madrace jednou za rok..jinak doporučuji worwerk vysavač, já ho mám a tak to mohu vysávat, ale maji i připravky s lanolinem na čištěni pravě ty ovčiny, ale to nevim cenu
Dobrý večer všem

Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenost s touto značkou matrace? Přidávám odkaz na stránku http://www.zaren.cz/index.php?… Zařizujeme si ložnici a kupujeme postel a chceme lepší spaní a byla nám doporučena matrace Zoren tak bych byla ráda za jakékoliv názory a zkušenosti s těmito matracemi. Děkuji všem za odpovědi