Matrace Zaren

Bobule5
8.4.13 22:51

Matrace Zaren

Dobrý večer všem :)
Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenost s touto značkou matrace? Přidávám odkaz na stránku http://www.zaren.cz/index.php?… Zařizujeme si ložnici a kupujeme postel a chceme lepší spaní a byla nám doporučena matrace Zoren tak bych byla ráda za jakékoliv názory a zkušenosti s těmito matracemi. Děkuji všem za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
212
8.4.13 22:53

Ahoj,
Máme a jsou více než luxusní. Doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cecilek
25.4.13 19:05

ZAREN

Ahoj, včera jsem absolvoval předváděčku fy Zaren. Firma Zaren není registrována v obchodním rejstříku, takže právně neexistuje. Pod ICO, kterým se prezentuje je jiná fy. Institut Zdraví a ekologie v Curychu neexistuje též. Takže pozor podvodníci jsou tu!! To pominu bláboly, kterými byly výrobky prezentovány. Stejné výrobky koupíte na NETU za podstatně nižší cenu než u fy Zaren.

• Citovat
  • Upravit
212
25.4.13 19:12
@cecilek píše:
Ahoj, včera jsem absolvoval předváděčku fy Zaren. Firma Zaren není registrována v obchodním rejstříku, takže právně neexistuje. Pod ICO, kterým se prezentuje je jiná fy. Institut Zdraví a ekologie v Curychu neexistuje též. Takže pozor podvodníci jsou tu!! To pominu bláboly, kterými byly výrobky prezentovány. Stejné výrobky koupíte na NETU za podstatně nižší cenu než u fy Zaren.

No já nevím, nechci se jich zastávat, ale to, že jsou zapsání pod spol. Raypath čr z nich ještě podvodníky nedělá. :think: Resp. si podvod představuji asi trochu jinak. Sama mám zastoupení několika firem a firmy jsou zapsány pod mateřskou firmou a pod ičem mé firmy :-)
Prosím, můžeš mi hodit odkaz na matrace stejné kvality a fcí, jak moc jsou levnější? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
26.4.13 12:48
@cecilek píše:
Ahoj, včera jsem absolvoval předváděčku fy Zaren. Firma Zaren není registrována v obchodním rejstříku, takže právně neexistuje. Pod ICO, kterým se prezentuje je jiná fy. Institut Zdraví a ekologie v Curychu neexistuje též. Takže pozor podvodníci jsou tu!! To pominu bláboly, kterými byly výrobky prezentovány. Stejné výrobky koupíte na NETU za podstatně nižší cenu než u fy Zaren.

Tak to pozor! Firma je regitrovaná v obchodním rejstříku jen sem zadala IČ a hned mi to našlo. A taky by mě zajímal odkaz na levnější matrace Zaren pošlete mi nějaký hm???

• Citovat
  • Upravit
Monika321
11.6.13 13:52

Prosím o informace (Cool Operátorka ve firmě Zaren)

Dobrý den,

prosím o zkušnnosti někoho, kdo pracoval ve firmě „Zaren“ na pozici cool operátorka.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
15.7.13 19:52

všem odpověď

Nazdar, takže co se týče fa Zaren, tak je to super firmička která dělá to nejlepší pro zdraví lidí. Registrována je, takže se nikdo obávat nemusí. A myslím si že je tady někdo na omylu když si myslí že podobné výrobky koupí i v obchodě, tam určitě takovou záruku nedávají hm!!!Takže raději si je lepší připlatit i za kvalitu, a kdo si chce kupovat matrace tak jedině z firmy Zaren, jsou suprovéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule75
18.7.13 07:45

Tak já pracuju už skoro rok na pozici operátor call centra a jsem max spokojená. :)

• Citovat
  • Upravit
kaRREN
23.7.13 19:48

S FIRMOU ZAREN JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ..MAJÍ KVALITNÍ VÝROBKY A PRO MĚ A MANŽELA TO BYL PŘÍJEMNĚ STRÁVENÝ ČAS..MOHU VŠEM DOPORUČIT MATRACE MÁME A JSME SPOKOJENÍ:)STOJÍ ZA TO SHLÉDNOUT UŽ JEN PRO INFORMACE, KTERÉ DOSTANETE…V DNEŠNÍ DOBĚ ČLOVĚK NEVÍ CO BY MĚLA PŘI NÁKUPU SPRÁVNÁ MATRAC SPLŇOVAT! :kytka: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jarmila Hanáková
21.8.13 12:41

hrůza a děs

Ahoj, Ano já jsem tam pracovala. nastoupilo nás tam 6. Po týdnu odešly hned 2 já po 2 týdnech a mysím si, že ostatní taky nevydržely. byl to děs a hrůza. vymývání mozků, uvádění zákazníka v omyl, mluvit pořád dokola to samé, vnucovat se, nad tím stála paní Bestová vedoucí, kretá ječela a nutila nás volat. Chodila jsme domů a hučelo mě v hlavě. nedoporučuji nikomu tuto práci.

• Citovat
  • Upravit
1025
17.9.13 22:36

Obnovuji tuto diskuzi, měla bych dotaz. kdo máte doma matrace Zaren, kolik prosím stojí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 6ej
18.9.13 13:28

Zaren

Já mám matraci Zaren asi týden, zakoupila jsem ji i s polštářem memory natur, cena vychází na 9909 ale bohužel s daní 11990..Je to drahé, ale pri dnešních cenách za matrace není velký rozdíl, dávají 10 let záruku, na běžné matrace jen 2 roky. Zakoupila jsem ji při návštěvě p. Honzíka, ktery mě udělal předváděčku na jejich vyrobky, byla jsem spokojená..

• Citovat
  • Upravit
1025
18.9.13 14:21

Jana 6ej Děkuji moc za info. Já jsem u známých stihla jen kousek předváděčky, přišli jsme nevhod na návštěvu, nevěděla jsem, že tam paní bude, tak jsem slyšela jen 10 minut a pak syn už tam brečel a nebyl v klidu, tak jsme museli odejít, aby jsme nerušili. Takže jsem neslyšela cenu a ani to celé neviděla. Hlavně by mě zajímalo, jestli jako pokazím funkci matrace, když budu používat prostěradlo?? Na tu ovčinu je to škoda, vypadalo to krásně a musí to být příjemné na tom ležet, ale příjde mi to právě nehygienické, zvlášť, když potah není na rozepnutí a vyprání :( to je škoda. Můžu se zeptat Vás, jestli používáte prostěradlo? Nedovedu si představit ho nepoužívát a na matraci spát třeba pět let, to pak asi nebude matrace vypadat hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 6ej
18.9.13 15:45

Prostěradlo použivám a i bylo doporučeno..jediné co se nemusi povlékat je deka, kterou jsem dostala jako dárek, ta se dá vyprat na 60t…Tak mám 2 poukázky v hodnotě 750kč..na vyčištěni madrace jednou za rok..jinak doporučuji worwerk vysavač, já ho mám a tak to mohu vysávat, ale maji i připravky s lanolinem na čištěni pravě ty ovčiny, ale to nevim cenu

• Citovat
  • Upravit
1025
18.9.13 15:52

Jana 6ej Výborně, MOC DĚKUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat