Vzteká se a vzteká se :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
282
8.4.13 08:21

Vzteká se a vzteká se :-)

Zdravím holky :-)
Ja už si připadám jak cvok. Mám 10ti mesicní holcicku. Od narození spanek stál za prd v noci casto vstavala ted je to malicko lepsi probudi se je jednou a spi do 6.00. Pres den vzdy spala dobre sice jen v kocare bud venku a nebo doma v predsini( v postylce spinkat pres den neumime) vtom je velky problem a vim muzu za to sama ale nevim jak ji to odnaucit, ale nejhorsi je to, ze uz ted se v kocare toci sup na bricho a na kolinka a je pospani takle to zkousim jestli neusne od 8 treba az do 11hod. Uz zacinam byt nad ni nervni a protivna protoze je to porad dokola a uz me to nebavi.
Chci se zeptat jestli mate podobny zkusenosti kazda rada dobra. Joo a knizku kazde dite muze spat dobre jsem cetla ale nedokazu ji nechat brecet, tak ja uz vazne nevim je to tezky.
Jak vam deti v tomhle veku spinkaj a cim nebo jak je uspavate.
Dekuju za odpovědi :-)

Příspěvek upraven 08.04.13 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1018
8.4.13 08:28

Vsteká se 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.4.13 08:34

Takže chápu dobře, že nespí přes den v kočárku? Uspáváš od 8mi do 11ti hod? Zkusila bych režim přizpůsobit jí. Zřejmě ještě není unavená. Ten spánek se dětem přecijen často mění, tak asi nastala změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
8.4.13 08:38

Tak vzteka se mala nebo ty, ze nespi? :mrgreen: Jinak maly ma 3 mesice a pres den taky prestal spavat a pak je uknourany a ma narazove zachvaty place. Takze jsem to vyresila jednoduse a proste si s nim lehnu do postele, mazlim ho, dam mu zuzlat prso(pokud nekojis dej treba flasku s cajem).Me takto usne a ja pak odejdu z pokoje. Vydrzi spat pres hodinku coz je mnohem lepsi nez ty jeho 10 minutove spanky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.4.13 08:38
@Piuse píše:
Vsteká se 8o 8o 8o

Jestli narazis na tu gramatickou chybu, tak kazdy neumi perfektne gramatiku. Kde se to ve Vas lidi bere, ze hned musite kazdeho opravovat a ztrapnovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.4.13 08:39

Já jsem uspávala pod digestoří s třepáním a v postýlce nespinkal vůbec..Později jsem uspávala stejně ale jakmile usnul, položila jsem ho do postýlky. Jak si na ni zvykl, začala jsem uspávat bez digestoře a ted jsem ho týden uspávala v ruce a přítel ho hladil po obličeji a zase po usnutí položila do postýlky..Už 5 dní ho položím do postýlky, hladím po obličeji a usne sám, hned a bez pláče :dance:…Nemůžeš si taky vytvořit nějaké rituály a postupně je od ní odnaučovat? Třeba uspávat v kočáře doma, kamarádka malé zpívala a usnula, později ji zpívala v postýlce. Já jsem taky myslela že nám to zůstane, že budu pořád třepat s 8 kilovým prckem, pod digestoří a usínat vedle něj na posteli..Tu knížku mám, ale taky nemám to srdce ho nechat vyřvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.4.13 08:40

@sara1000 presne tak pisu to rychle za pochodu a hnet ozvena vim je to ostuda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.4.13 08:40
@Piuse píše:
Vsteká se 8o 8o 8o

tak to je teda rada!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.4.13 08:41

Ahoj mě malá v noci spí od devíti do půl sedmé v noci stávám asi stokrát, to chce dudlík to se neumí přetočit. Přes den spí dvakrát od půl desáté jak se jí chce někdy půl hod. někdy aji dvě. uspávám u nás na posteli, mazlíme se hladím ji po hlavičce a tak, ale nejdýl asi půl hodiny dýl nemám nervy.No a potom přendám do postýlky. Večer rovnou do postýlky dám pusu a jdu. Hodně u nás záleží na tom jak je moc ospalá, musí být unavená, takže si spí jak chce když usne v šest večer tak nechám spát hodinu potom vzbudím a jde spát třeba v deset. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.13 08:43
@sara1000 píše:
Jestli narazis na tu gramatickou chybu, tak kazdy neumi perfektne gramatiku. Kde se to ve Vas lidi bere, ze hned musite kazdeho opravovat a ztrapnovat. :roll:

Tak v první řadě, kdo neumí pravopis, ztapňuje se sám…

V druhé řadě, zakadatelko, nemusíš nechat dítě řvát hodinu. Dej malou do postýlky a podle potřeby docházej. Třeba co minutu nebo co pět minut, podávej dudlík, pohlaď, přikrývej, ale nemluv. Někdy to trvá třeba hodinu nebo i dvě :roll:, než usne, ale naučí se to, já jsem o tom přesvědčená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
8.4.13 08:49

@sara1000 @Denisa313 přijde vám že jsem mluvila s váma? Ne! Tak mlčte jo. @kudrnka89 já pravopis taky moc neovládám, ale tohle mě hnet praštilo přes obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.4.13 08:51
@KPKristy píše:
Tak v první řadě, kdo neumí pravopis, ztapňuje se sám…V druhé řadě, zakadatelko, nemusíš nechat dítě řvát hodinu. Dej malou do postýlky a podle potřeby docházej. Třeba co minutu nebo co pět minut, podávej dudlík, pohlaď, přikrývej, ale nemluv. Někdy to trvá třeba hodinu nebo i dvě :roll:, než usne, ale naučí se to, já jsem o tom přesvědčená…

Mozna se ztrapnuje, ale neni treba hned na to poukazovat se smajlikem s vytrestenyma ocima. Chyba se muze vloudit, jsme lide a ne stroje. A to tu nemluvim o DIS vadach, ktere proste cloveku nedovoluji se spravne gramaticky vyjadrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.4.13 08:54
@Piuse píše:
@sara1000 @Denisa313 přijde vám že jsem mluvila s váma? Ne! Tak mlčte jo. @kudrnka89 já pravopis taky moc neovládám, ale tohle mě hnet praštilo přes obličej

Aha, koukam, ze tu prispivam do diskuze, kde nesmim rict svuj nazor(stejne, jako ty).Ikdyz neni uplne k tematu…Kdyz prispuvas do diskuze, tak by jsi mela byt pripravena, ze nekdo na tebe bude reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.4.13 08:58
@sara1000 píše:
Mozna se ztrapnuje, ale neni treba hned na to poukazovat se smajlikem s vytrestenyma ocima. Chyba se muze vloudit, jsme lide a ne stroje. A to tu nemluvim o DIS,nebo mozna DYS vadach(ted si nejsem jista), ktere proste cloveku nedovoluji se spravne gramaticky vyjadrit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.4.13 08:58

No já spíš nechápu nadpis diskuze vzteká se a vzteká, když se řeší spánek…Nicméně spaní se fakt u dětí pořád mění a my jsme v půl roce nastolili Estvila a od té doby (malá má dva roky) spí sama v postýlce bez problémů, položíme a ona ví, že je čas spát. Chce to ale vytrvat v přesvědčení, že tu metodu chcete použít a vytrvat až do konce, jinak nefunguje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí