Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V deseti mesicich bych rekla, ze se ji meni spankovy rezim. Treba ti uz bude spat jen jednou denne…
@Piuse Tebe se taky nikdo neptal na gramatiku, ale jestli chceš chytračit tak bude lepší když zakladatelce poradíš…
Já jenom nemám ráda když hned někdo začne rýpat přitom k danému téma nemá co říct.
@Piuse píše:
@sara1000 Já jsem taky dyslektik. Ale to nikoho neomlouvá!!!
Ale melo by.Vim,o cem mluvim…
@Denisa313 Já jsem přece zakladatelce poradila. Poradila jsem jí s pravopisem.
A já moc nechápu, proč se nedržíte tématu. Zakladatelka asi čeká na víc rad, než jen na dvě tři, z první stránky ![]()
@KPKristy píše:
A já moc nechápu, proč se nedržíte tématu. Zakladatelka asi čeká na víc rad, než jen na dvě tři, z první stránky
Potřebujou se pohádat.
Našli jste něco na profilu?
@bedrunec Sice nadpis nevystihuje problém, ale není to jedno?
A s tou metodou Estvilla ja nevím me to nepřipada jako nejlepsí ja mam strach ona doopravdy pak zfialový a pak nemuze ani popadnout dech.
@KPKristy píše:
A já moc nechápu, proč se nedržíte tématu. Zakladatelka asi čeká na víc rad, než jen na dvě tři, z první stránky
Mas pravdu. A jelikoz bohuzel nemam, jak k tematu prispet, nebot si to uz nepamatuji
.Vim, ze mala spala take dost divoce, ale vyresila jsem to houpanim na mici, coz byla dost otrocina. A tuto metodu nedoporucuji
.Tak radeji z diskuze odchazim.
Zakladatelce preji hodne stesti a omlouvam se za nabourani diskuze ![]()
@Piuse píše:
Potřebujou se pohádat.Našli jste něco na profilu?
Jestli se chces pohadat, tak napis SZ.Jen upizornuji, ze umim obcas zkazit den
.
@Piuse Tak se nejdriv zamer na svoji gramatiku!!! Ja neresim gramtiku ale malou..
@kudrnka89 píše:
@bedrunec Sice nadpis nevystihuje problém, ale není to jedno?
A s tou metodou Estvilla ja nevím me to nepřipada jako nejlepsí ja mam strach ona doopravdy pak zfialový a pak nemuze ani popadnout dech.
Co se teda resi? Ze se vzteka, kdyz ma jit spinkat a je pri tom unavena? Nebo ze neumi usnout v kocare dopoledne a pri tom treba jeste neni unavena? Jsem se nejak ztratila ![]()
@sara1000 Hele problémy tady vyvoláváš ty. Já jsem jen zakl upozornila na chybu. Nemyslím si, že někdo jako by mi mohl zkazit den.
@Piuse píše:
@sara1000 Hele problémy tady vyvoláváš ty. Já jsem jen zakl upozornila na chybu. Nemyslím si, že někdo jako by mi mohl zkazit den.
Ok, uz mlcim…