Neklid v noci - 16měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
251
4.4.13 07:10

Neklid v noci-16m

Zdravim maminky, mam syna - 16m, uz od pul roku mame problem se spanim, celou noc sebou hazel, byval 3h vhuru, vstaval brzo, vse se to trosku upravilo aspon tak, ze se to da zvladnout. Jenze posledni 2tydny v noci poknaruje, vrti se, nekdy poplakava, nevim zda si vyzadat nejake vxsetreni, vyradili jste sladke, tak je to kapku lepsi, ale nic moc. Mate nektera podobnou zkusenost, popripade radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
4.4.13 08:14

To máte úplně stejné jako u nás, zda se mi to jako standard.
A co se týká posledních dvou týdnů mohou mu růst zoubky, nebo může přes den zažívat nějaký stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.4.13 08:20

@LadyLada jenze on je prave pres den uplne v pohode, lita, hraje si, smeje se, papa taky pekne, aj usinani je v poradku. Dam ho do postylky, popreju dobrou noc a jdu pryc a on do dvou minut usne. Jenze tak pekne spi asi 2 hodiny a pak to zacne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.4.13 08:58

Ono v noci je to jiné.. Zpracovávají zážitky ze dne, případně si uvědomí, že je tlačí zoubky, jak je psáno v prvním příspěvku.. Taky mi na tom nepříjde nic divného, malá taky hodně kňučí ze spaní, občas se vztyčí a kouká, někdy stačí ššš hajni si, někdy pohladím a položím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.4.13 09:30

@gabriela82 …a někdy si ho vezmu k sobě a on sladce spinká až do rána.
Prostě ho něco v noci trápí a pak je lepší si ho vzít k sobě. Myslím, že se dá poznat, kdy ho něco skutečně trápí a je lepší mu poskytnout bezpečí u maminky, než nekompromisně trvat na tom, že musí zůstat v postýlce. Někdy ho, až usne, zase vracím do postýlky. Zvyklý na to není. Beru ho vážně jen výjimečně.

@klaaras35
A nemá hlad?
My teda usínáme společně, respektive čekám, až usne a až pak odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.4.13 09:34

@LadyLada :mrgreen: jo já s malou spala až do patnácti měsíců, pak jsem jí přišoupla postýlku bez postranice k mé posteli a ona si tam sama začala přelézat.. Takže já jsem pro společné spaní, u nás se do postýlky přesunula sama a bez jakéhokoliv řevu.. Občas si ke mě vleze, ale už dává přednost tomu rozvalovat se v klidu v té své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.4.13 09:56

Hlad nema, naji se v 8 vecer a vydrzi nekdy do 4 nekdy do 7, podle toho kolik toho sni. No je pravda, ze kdyz si ho vemem do postele, tak spi lip, pak zas nespime my, pac se strasne rozvaluje a taky mam strach, aby nespadl z postele:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.4.13 12:38

@klaaras35
Toho pádu se také bojím, takže také moc dobře nespím :? proto ho někdy, když usne, šoupnu zpátky do postýlky.

Určitě ho něco trápí.
Jo a jak spí přes den? Jestli ti třeba nespí odpoledne a pak je de facto vyspalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.9.14 12:07

Ahoj holky, obnovuji.
Syn, 13 měsíců, teď posledních pár nocí (spíš někdy ano, někdy ne) se v noci třeba v 1 vzbudí a je prostě nepříčetnej, lítá, řehtá se, houpe se úplně zběsile na kolínkách, případně stojí v postýlce a ječí, když ho vezmu k sobě, chvilku leží, pak začne pokopávat nožkama, nebo plácat jednou rukou, přitom je ale vidět, že je ospalý. Nechávat si ho tam moc nechci, protože někdy zaberu a on si občas stoupá a mám strach, aby nespadl. Dneska v noci už to došlo tak daleko, že jsem ho normálně vzala do kuchyně, ve 4 ráno, rožnula, chvilku si hrál, pak na něm bylo vidět, že je fakt děsně unavený, ale pořád si hrál. Tak jsem ho vrátila zpět do postýlky, chvilku ještě neklid a pak usnul teda. No celé dopoledne to samozřejmě dospával, ale já jsem na odpis :-D
Jo a to šel spát normálně, v půl deváté, jak je zvyklý. Někdy mě to jeho noční chování nahání hrůzu :oops: :)
Neměli jste to tak někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.9.14 12:10

Nezačal chodit nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.9.14 12:14

Ne, už chodí tak 2 měsíce právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
1.9.14 12:19

Já bych ho šoupla do jinýho pokoje. Už je na to dost starý a chce mít klid, třeba ho budíte..

Moje dcerka spí sama v pokoji od 5 měsíců. Kdybych to spočítala tak jeden týden za dva měsíce taky spí špatně, probudí se, strašně brečí a vyřešim to tak, že trošku nasvítim a lehnu si k postýlce. V noci nechovám, jen pohladim, řeknu že je noc a spinká se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.9.14 12:47

@veeeraf
to spíš on budí nás:-D jsme jak pěny právě..
On nebrečí, spíš řádí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
1.9.14 12:48

@Lejaa Tak nějaké přechodné noční běsy… nerostou zuby? NEmá po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.9.14 13:04

Máme to taky tak…už jsem z toho zoufalá, nevyspí se syn ani já. A do jiného pokoje jít nemůžu. Od kdy spí vaše děti v pokoji sami nebo třeba se sourozencem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí