Spaní dvou dětí

11
3.4.13 16:36

spaní dvou dětí

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně spaní 16 měsíčního batolete a novorozence. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
3.4.13 16:42

My mame prcky od sebe 15 mesicu. Spime vsichni v jedne mistnosti a nikdy nebyl problem. Decka si na sebe zvykly a nebudi se navzajem. Pravda ze dcerka na hluk je zvykla od miminka bydleli jsme v garsonce.
Letos detem udelame pokojicek, tak uvidime jak. budou spat tam. :-) A ted jim je 2,5 roku a 15 mesicu.

• Citovat
  • Upravit
Barushe
3.4.13 16:46

Mame 18ti mesicni a novorozene. Vetsi spi sama v pokoji, chodi spat v 19 a vstava 6-7. Po obede spi 1-1,5hod. Malej rezim nema 8) :lol: spi s nama v loznici. Ale prece je to u kazdyho jiny, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11
3.4.13 16:47

A když jste přijela z porodnice jak to starší mimčo snášelo? Jesli jste třeba v noci kojila a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.4.13 16:58

@Jana41 Dcerce i kdyz bylo 15 mesicu se na brasku tesila. Byla na nej moc hodna a nezarlila. Kdyz jsem kojila byla zvedava a chodila mi. pomahat - treba podala plinku.
Vecer ji to bylo jedno - malej jenom zaknucel tak hned dostal najist. Obcas to bylo na palici protoze se budili tak ze kdyz jeden usnul tak druhy se po 20 min probudil na jidlo. Casem se to srovnalo. Obcas odpoledne hlavne ze zacatku jsem je odpoledne sladila tak, ze spali stejne a ja s nima a dohanela jsem neprospany noce.

• Citovat
  • Upravit
10975
3.4.13 17:03

@Jana41 Já mám první děti od sebe 18měsíců a taky jsme spali všichni v jedné místnosti až do staršího 3 let. A naprosto bez problému. Mimčo ho nebudilo ani když zaplakalo na krmení. Teď máme třetí dítko a kolikrát se stane, že spíme v ložnici zase všichni a děti to prostě nevzbudí.
Co se týká vztahu mezi dětma, zatím jsme nezachytili vůbec žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.4.13 17:05
@Jana41 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně spaní 16 měsíčního batolete a novorozence. Díky :D

já mám děti 17m od sebe. od 3m spali sami v pokojíčku, do 3m v košíku se mnou v ložnici, postýlka nám tam pak už nevešla. Se spaním problém nebyl, mimčo nebudilo starší ani když v noci plakalo na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.4.13 17:08

2,5 a šest mesicu, spime vsichni v loznici, usinaji vicemene ve stejnou dobu, sami. syn se v noci budi na kojeni, ale i kdyz rve, tak starsi nebudi. Jeden cas chodila dcera spat k nam do postele (mam syna u sebe), ale pak uz to prestala delat a spi celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
3.4.13 17:13

Děti 2roky od sebe - ze začátku miminko starší budilo, ale časem si na sebe zvykli. V jedné ložnici jsme spali do 1,5roku mladšího, teď jsou spolu v pokojíčku, nebudí se vzájemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
3.4.13 17:43
@Jana41 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně spaní 16 měsíčního batolete a novorozence. Díky :D

jestli myslis vecer, tak ja prvne kojila novose, pak uspala, a pak sel na radu starsi.
pres den, novos spal temer furt a starsi 1× tri hodky pres poledne…to jsem se je snazila nejak zkorigovat aby spali oba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.4.13 12:25

Díky moc za názory :) za měsíc se pokusím aplikovat v praxi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.9.14 05:46

Holky myslite, ze je rozumne deti oddelovat? Mala ma 14 mesicu a spi desne… Furt k ni vstavam, zrovna rostou stolicky… Vcera byla vzhuru 3,5 hodiny :roll: snazim se ji ucit spat celou noc uz delsi dobu, povedlo se mi odboirat nocni zuzlani flasky s mlikem, ze dostane vecer a pak az rano od 5… Ale i tak se budi… Podle jedne knizky cekam 10 min pak ulozim, hladim, zazpivam a lehnu si… Mala vstane a rve… No tak jedem dokola dokud ji to neunavi..

ale spis s chlapem resime, jesgli by nebylo lepsi, kdyby on s ni sel spat do jine mistnosti a ja s novorozenatkem byla v jine… Tento tyden se ma narodit.

mamka mi zas tvdi, ze by si meli zvyknout na sebe a ne je separovat. Mam strach, ze se budou budit navzajem… Pze mala jak spusti, barak je na nohou…

co myslite? Spat oddelene nebo dokupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
15.9.14 06:00

Dala bych oddělené spaní. Děti jsme dali spat dohromady cca v 7 měsících mladšího. Do te doby byla dcera v pokojicku a mimco v ložnici. Jinak by mi starší budil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.9.14 06:22

@shina jestli bude chlap svolný, tak ať starší spí s ním = i vstávat k němu a ty být s novorozencem. Jsme s bráchou stejně od sebe jako tvoje děti a mamka to taky měla tak pořešené. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.9.14 06:25

@kve-tinka jo tak to mame domluvene, ze on bude mit na starost starsi a ja mimco.. Stejne sem zvedava jak dlouho mu to vydrzi :)

my sme taky tak s brachou a pry sme spali vsichni dokupy, ze sme si zvykli casem na sebe (jako deti a rev)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí