Spaní dvou dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6869
15.9.14 06:30

@shina mi nepříjde rozumné, aby více lidí spalo po kupě, když mají na to prostory. Všichni se navzájem budí, každý má jiný spací režim atd.
Tak ať to mužíčkovi vydrží a třeba ty budeš s novorozencem spát líp jak oni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.9.14 07:39

Uvidíš, jak se to vyvrbí, já nechtěla a po týdnu už jsme spali odděleně, já s miminem, manžel se starší dcerou. Prostě nemyslitelné, aby jedno dítě usnulo a druhé ho šářením v noci budilo. Nešlo to dohromady. A měla jsem to udělat ještě před narozením mimina, dcera so myslela, že je to kvůli miminu. Absolutně nedokázala domyslet, že jí mimino v noci budí, je nevyspaná a my musíme zůstat tam, kde jsme, protože je tam veškeré vybavení pro mimčo, že je jednodušší odstěhovat ji.

Příspěvek upraven 15.09.14 v 07:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.9.14 07:39

My spali první měsíc všichni spolu a nevyspal se nikdo, teď spí chlap se starším a ja s miminkem a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.9.14 07:42

Jo a je možné, že starší bude spát lépe jen s tatínekem, u nás spí obě děti lépe s tatínekem :mrgreen: se mnou vstávají v šest, s tátou v osm, se mnou šáří v noci, s tátou spí v kuse…asi chrápu a budím je, či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
15.9.14 07:43

Mam deti 15 mesicu od sebe. Ze zacatku jsme spali vsichni dohromady. I presto, ze novorozene nebyl zadny velky rvoun, spis se zacal vrtet v postylce a vydavat zvuky a ja uz ho hned brala na kojeni, ale i tak se starsi casto budil. Byli jsme vsichni nekolikrat v noci vzhuru, nevyspana ja i muz. Navic starsi svym placem/revem budil i miminko, ja byla akorat neustale ve strese, at starsiho necim nevzbudime, kdyz jsem potrebovala mimco prebalit, nebo si zajit na zachod. Nedelalo to proste dobrotu a nikomu to nic neprineslo.
Rozdelili jsme je, ja spim s mimcem, muz se starsim. Vsem se oddychlo a i starsi spi ted dokonce mnohem lepe, nez za dob pred mimcem.
Deti by si mozna casem i zvykly, ale s dvemi tak malymi detmi to bude pro Tebe narocne nejen v noci, ale i pres den. Budes rada za kazdou minutu spanku, odpocinku, takze je zbytecne energii plytvat na cekani, az si jednou deti zvyknou v noci spolu spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 08:48

Já spala s miminem v obýváku cca první 2 měsíce, v noci jsem i přebalovala co kojení atd., tak aby se chlap vyspal a dvouleťák taky. Mimino už spí krásně, tak už spíme všichni v ložnici a jde to, mimčo spí pěkně, starší taky, na kojení si svítím pidi světýlkem. Uvidíš, nemůžeš dopředu vědět, jak ti bude spát atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.9.14 09:03

@Mirka Dušínová to nevim, ale vim jak spi starsi :) a pak spali oba pekne dohrommady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 09:08

@shina No jo blbě viď? Teď koukám, že jsem to napsala divně…prostě si myslím, že nejdřív zkusit spát zvlášť, ať nemáš nerva a pak uvidíš. My už spíme všichni pohromadě, dá se to, vzájemně se budí až ráno. Spíme dohromady všichni, protože máme pidibyt, nebaví mě rozkládat pohovku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
15.9.14 09:09

@shina to musíš zhodnotit ty jak ti ta starší spí a jak se na to cítíš. já třeba dala 4 letou a novorozeně k sobě do pokojíku a spí tam samotné, jen první dny jsem tam spala taky. a v pohodě, když se ta malá někdy probudila tak jsem pro ní doběhla dřív než se ta starší pláčem probudila, ráno se budí stejně, což je kolem půl osmé, ta starší jde do školky, mladší by ale stejně plus mínus takto vstávala. problém v tom nemáme, ještě zuby neřešíme, pokud by byl pak problém ve sklepě mám cest. postýlku tak hold holku přestěhuju na to období do obyváku nebo tu starší(máme pouze dvojpokojový byt) jájsem pro to dát je k sobě ale jak je psáno v první větě, zhodnotit si to musíš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
15.9.14 09:15

Holky, mám tříletou a půlroční dceru. Ta menší spí klidně i celou noc nebo se vzbudí jednou na mléko. Tříletá se ale dokáže vzbudit třeba v 1 a usnout až ve 4 8o. Nevíte, co s tím? Prostě nemůže usnout, pořád se převaluje, chce čaj, abych si k ní lehla a čumí a čumí a nespí. Myslela jsem, že s tím spánkem to bude naopak, že budu vzhůru kvůli miminu, ale ono ne :nevim:. Jinak podotýkám, že spíme všichni v 1 ložnici, ještě s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
15.9.14 09:42

@lemanka a proč spíte všichni společně? máte malý byt? třeba právě je to kvůli toho, minule se mi holka v noci probudila a nemohla zabrat, tak jsem jí dala do obyváku k manželovi ale ona tam ne a ne zabrat. tak jsem jí vyhnala zpět do ložnice a tam usnula hned, poněvadž tam je zvyklá ale má tam víc klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
15.9.14 09:47

Bydlíme v „chalupě“, kde je celoročně obyvatelné jen pár místností, přece ji nedám spát samotnou do obýváku na gauč nebo pod stůl v jídelně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
15.9.14 09:55

@lemanka tak na gauč ne ale třeba jestli by nešlo jí tam dát přechodně postel. nebo vy do obyváku a děcka spolu v ložnici. moje první holka spí sama od 2 let, druhá od narození ale ty musíš vědět jak se dá vaše bydlení řešit či nedá. každopádně je ale asi jasné že stejně do puberty s tebou v ložnici spát nebudou, jak to budete řešit pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
15.9.14 10:21

@martulkasloník Plánujeme stěhování, ale ještě do menšího bytu :mrgreen:. Tam to nějak pořešíme, budeme muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.9.14 11:38

Já jsem vždycky novorozence separovala, hlavně se třetím jsem se naběhala na přebalování každou noc do koupelny, starší dva ve svém pokojíku v klidu spali, kdyby spali se mnou, nespíme nikdo. Já bych dala starší dítě k sobě do pokojíčku a chlapa za ní přestěhovala teprve až by to nešlo, třeba překvapí a bude se budit méně, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí